Jij als schepper van je leven

Krijg toegang tot je eigen creatiekracht
en leef jouw mooiste droom

Online cursus met 5 privé-sessies


Hee prachtige, bewuste ziel! Vraag jij jezelf wel eens af hoe je bepaalde uitdagende situaties in jouw leven kan transformeren? Maar ben je al zover dat je beseft dat het geen zin heeft de uiterlijke omstandigheden te willen 'manipuleren' of 'forceren' bij wijze van spreken? Omdat je ondertussen wéét dat het allemaal IN jezelf begint? En ook IN jezelf is op te lossen is? (zo binnen, zo buiten)

Maar HOE doe je dat dan hè? IN jezelf gaan sleutelen?
Ben je zeker dat je alle inzichten over jezelf hebt die nodig zijn? Want... we hebben allemaal blinde vlekken over onszelf, toch?


En hoe houd je zo'n innerlijk transformatieproces vol? Want... je komt altijd wel een paar hobbels en innerlijke monstertjes tegen op jouw pad, die jou willen verleiden tot opgeven. Ken je dat? Ik alvast wel!

Ik reik jou in "Jij als schepper van je leven" de nodige hoger-dimensionale tools aan om de transformatie te maken waar je naar verlangt. Bovendien is er van opgeven geen sprake, dankzij de 5 privé-sessies tijdens dewelke ik jou ondersteun en help om jouw monstertjes lief te hebben.

Het meest opwindende van alles: jij mag bij aanvang van dit programma zélf een onderwerp uitkiezen waar je rond wenst werken. Een onderwerp waar je hartstochtelijk van verlangt dat het eens anders zou gaan of zijn in je leven. Iets dat je zou willen veranderen maar je weet gewoon niet HOE. Het kan zelfs zijn dat jouw denken je vertelt dat het volkomen onmogelijk is.

Hoi, ik ben Veerle. Ik help mensen om hun hoogste geluk te leven

Dit is een coachingtraject waarin je leert werken met energie op het hoogste niveau. 

Je krijgt
toegang tot je eigen BEWUSTE creatiekracht en je leert jezelf ervaren als zijnde 'heel' en onafhankelijk van anderen.

Carla Vanschoelant

Voetreflexologe

Ik vond het super fijn om die mailtjes van jou te krijgen en stapje voor stapje vooruit te gaan. Heel heftig begonnen voor mij maar wat ik gevraagd heb is onderweg. De eerste stappen zijn gezet en het is beter dan ik verwachtte… Super!! Alvast bedankt Veerle!! Ik kijk uit naar de laatste SBF maandagavond en hoop je ooit eens live te mogen ontmoeten. Veel liefs. Knuffel  x

HOE GAAN WE TE WERK?

Jij ontvangt van mij:

  • 14 mails met alle informatie en praktische begeleiding die je nodig hebt om je oude verhaal los te laten en nieuwe mogelijkheden en omstandigheden te creëren voor jezelf. Deze mails omvatten oefeningen, geleide meditaties en activaties in geluidsbestand, duidelijke uitleg over hoe bewust creëren precies werkt, etc. Dit alles helpt jou om je energetische blokkades bewust te worden, deze te verwijderen, je vibratie te verhogen en een shift aan te brengen in de manier waarop jij 'denkt' en 'voelt' over het onderwerp dat je hebt gekozen. 
  • 2 privé-sessies via skype! (45 min.) Meestal zien we de beperkingen in onze eigen gedachten over onszelf niet meer. We zijn hen zo gewoon geworden. Het kan een immens verschil maken om iemand anders hierin te laten meekijken en de belangrijkste punten aan te wijzen die verandering vragen, opdat jouw intentie gerealiseerd kan worden. Gezien mijn doel om voor iedereen 100% succes mogelijk te maken zitten deze privé-sessies standaard in dit pakket.
  • een volledig pakket 'Soul Body Fusion' privé-sessies via skype (= 3 sessies van 30 min.) zodat jouw intentie tot op celniveau geïntegreerd kan worden.

Hey Veerle, ik heb mij terug ingeschreven op een dating site, en ik denk dat de good vibes van het programma al werken bij mij, al na 1 dag had ik reactie van verschillende vrouwen die interesse hebben in mij, en het zijn vrouwen waarvan hun profiel mij ook aanspreekt. Echt wel straf de vorige keer dat ik op een dating site stond moest ikzelf veel moeite doen om tot een afspraak te komen, nu gaat dat vanzelf. Veerle dank je wel voor de good vibes. (Vervolg 1 maand later: ) Mijn wensen worden verhoord. Yesss. Ik heb de vrouw van mijn  leven gevonden :-D

François

Ik deed mee met het traject bij Veerle met als intentie een nieuwe relatie. Ik heb mijn oefeningen goed meegedaan en ik heb ook meegedaan met de zelfliefde meditatieworkshops. Ik wil meedelen dat ik echt resultaat heb gekregen. Ik ben een weduwe van 70 jaar. Heb al 2 mannen verloren aan kanker. Ongeveer 2/3 op weg in het traject ontmoette ik opeens "toevallig" tijdens een etentje met mijn familie, een man die ik kende van vroeger en ondertussen ook weduwnaar is geworden. We zijn ondertussen een koppel. Ik had dit allemaal niet meer verwacht of durven geloven. Veerle gaf aan dat ik gewoon moest proberen en meedoen met haar cursus. Ik ben zo blij en dankbaar voor dit toch wel aparte wonder. 

Mieke

Voel je het verlangen? Het verlangen naar meer bezieling en naar een gevoel van thuiskomen in jezelf en je leven? 

Voel je de kracht? De kracht van het ontvangen... van niet alleen mentale steun maar óók ondersteuning op energetisch vlak
zodat JIJ kan realiseren wat je dacht dat onmogelijk was?

Jij als schepper van je leven

14 mails met opdracht, ingesproken meditatie of activatie
 
inclusief 17 affirmatiekaartjes
privé Soul Body Fusion sessies via skype
2 privé coaching sessies via skype

Looptijd van het traject: 4 weken
start op 14/2 in ver-1-igde groeps-kracht!

495 euro 
(promo te betalen via overschrijving, mail me op veerle.wins@telenet.be) 

Veelgestelde vragen

(Klik op de vraag waar je antwoord op wenst!)

Is het mogelijk een klein voorbeeld van de inhoud en werkstijl weer te geven om te zien of ik ermee resoneer?

Welke intenties kan ik zoal kiezen?

Waarom zitten er steeds 2 dagen tussen de mails die ik ontvang?

Hoe werkt de privé-begeleiding, praktisch gezien? 

Wat is Soul Body Fusion®?

Is deze coaching voor iedereen geschikt?

Hoeveel tijd dien ik dagelijks te investeren om resultaat te boeken?

Blijft het materiaal beschikbaar?

Wat maakt dat ik voor jouw cursus zou moeten kiezen? En hoe weet ik dat hij andere info bevat dan een andere cursus? 

Heyy, ik ben Veerle, 
Energetisch heler bij Natuurlijk Welzijn. 
Ik kan jou  -als kanaal voor hoger dimensionale energieën-  helpen openen voor kleine en grote wonderen in jouw leven. Het is een gave die ik als ziel heb meegenomen naar deze aarde.

Nu, omdat groei zich in vele gebieden van jouw 'Zijn' afspeelt is het belangrijk om al deze gebieden tegelijk aan te spreken. Naast het louter energetische werk dat ik doe ben ik daarom een aantal jaar geleden gestart met het aanbieden van online cursussen die jou óók op emotioneel en mentaal gebied helpen groeien in bewustzijn. Zo bekomen we een holistische aanpak. Eéntje die diepgaande transformatie in het leven roept.

Het is mijn grootste vreugde mensen (en ook jou) te helpen openen voor méér. Méér Bewustzijn, méér mogelijkheden in je leven, méér welzijn, méér geluk en vervulling, méér... belichaming van je ware Zelf op aarde :-)

De online cursus"Jij als schepper van je leven" is vanuit deze intentie ontstaan. In samenwerking met mijn hogere spirituele leiding. Ze heeft mijn eigen leven in stroomversnellingen gebracht die ik nooit zelf verzonnen zou kunnen hebben. 
En ik ben er zeker van dat dit programma ook jou zal helpen openen om te ontvangen waar je recht op hebt: het allerbeste!

Claudia Beber

Kleuterleidster

Mijn ervaring was fenomenaal. Wist niet wat ik ervan mocht/moest verwachten. Was zoekende naar iets voor mezelf terug te vinden. En dat heb ik gevonden door deel te nemen aan dit traject. Telkens keek ik enorm uit naar nieuwe opdrachten en de bijhorende meditaties. Wetende dat er een hele groep mensen deel neemt aan zo een traject maakt het alleen krachtiger. Ben dichter tot mezelf gekomen. Zelfs na de 6 weken bleef de energie door sinderen. Echt een aanrader. Dank je wel lieve Veerle voor de goede begeleiding en de mooie opdrachten en meditaties die je voor ons gemaakt hebt. Namaste.

10 Dagen Geld terug garantie

Hee prachtige lichtwerker, ik geloof zo hard in dit programma dat ik jou een geld-terug-garantie aanbied. Graag zelfs.  Want ik wens niet méér dan jou vooruit te helpen in het realiseren van jouw hoogste geluk.


Dus... moest jij merken dat je een vergissing gemaakt hebt door deel te nemen, krijg je van mij zonder probleem jouw volledige investering terug op voorwaarde dat je het mij laat weten binnen de 10 dagen na aanvang en we nog geen privé-sessie gehad hebben.


WAT LEVERT DEELNAME AAN DEZE CURSUS JOU OP?

Ik garandeer jou onverwachte doorbraken en zeer welkome groei. 
Openingen en upgrades in je 'mind'-set, transformatie van oude opgestapelde emoties  en natuurlijk een aanzienlijke expansie in jouw energieveld en bewustzijn.
Allemaal betreffende het onderwerp van jouw keuze.


Let op: het gaat niet over 'Kan IK dit wel?'

Het gaat over: 'Ben ik bereid mezelf in te zetten om te komen waar ik zijn wil?'


Christine Lenaerts

Bezielster van The Banyan Tree

Dankzij het traject "Jij als schepper van je leven" werd mijn droom veel meer in het NU getrokken, waardoor ik goed kon voelen welke stappen ik nog te zetten had om de droom ook daadwerkelijk te leven. Ongelofelijk hoe Veerle aanvoelt wanneer je een porretje nodig hebt en je daarna weer flow ervaart!! En door het ervaren van flow, rust en vertrouwen kwamen er spontaan dingen op mijn pad die resoneerden met mijn hart en die ik met mijn hoofd niet kon bedenken (zoals bv onverwachte ontmoetingen en aanbiedingen). Bij het luisteren naar de geleide meditaties en de Soul Body Fusion's van Veerle heb ik regelmatig gehuild van dankbaarheid en geluk. Ik heb vaak gedacht: "Dit traject is zo zo een kostbaar geschenk dat via Veerle aan ons wordt aangeboden en is bedoeld voor grote groepen van mensen."

Klaar voor een frisse duik in je hoogste zelf en potentieel? 
Zin in het doorbreken van alles dat jou weerhouden heeft om nóg knapper te groeien en bloeien?
En ja, zelfs om te ontvangen waar je altijd zo naar verlangd hebt?

Grijp dan deze unieke kans!

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>