Multidimensionaal energiewerk

Rust in je hoofd, balans in je lichaam en vol bezieling in je leven.

Dit is hoe ik je hierbij help :

Aan het begin van een sessie multidimensionaal energiewerk stem ik af op je energieveld. Zo kom ik erachter welke (energie)blokkades ervoor zorgen dat er disbalans is ontstaan in een bepaald gebied van je leven. Meestal zijn deze blokkades gelinkt aan verdrongen emoties uit de kindertijd en hierdoor ontstane belemmerende levenshoudingen. 

Door in liefdevolle (horen, erkennen, zien) communicatie te treden met jouw onderbewustzijn en innerlijke kind, kunnen oude, verdrongen emoties aan de oppervlakte komen.  

Via (en dankzij) een diepe connectie met het quantumveld roepen we nadien ook samen een nieuw intern 'programma' in het leven, waardoor je andere situaties zal beginnen aantrekken mbt het betreffende issue.

Het kan ook zijn dat je nood hebt aan een energetische 'upgrade' of 'download'. Dit is een (verdere) opening naar het bewust(er) in contact treden met je eigen multidimensionale energie. Maw: een bewustzijnsverruiming.
Je komt hierdoor beter in contact me de essentie van wie je bent (je ziel), je intuïtie versterkt en de tijdslijnen naar het leven van je hoogste potentieel gaan open. 

Mijn evolutie met dit werk

Ik faciliteer ondertussen al 17+ jaar met kosmische / multidimensionale energieën via het quantumveld.

Dit doe ik vanuit mijn aangeboren gave en mijn eigen spirituele begidsing - die na een ongeval in 1997 bewustgemaakt werd. 

Sinds 2015 combineer ik mijn multidimensionale energiewerk met (quantum) Soul Body Fusion®. Op een gegeven moment - ergens in 2018 - kwamen daar spontaan Lightlanguage en stargate transmissies bij. En onlangs gebruik ik ook de TTC® techniek. 

Het jarenlange systemische- en innerlijk kindwerk dat ik deed rond mijn eigen schaduwstukken maken dat ik ondertussen een gigantisch sterk, onvoorwaardelijk energieveld kan vasthouden voor je tijdens deze sessies. En dat de kosmische informatie aan je doorgegeven kan worden tot op DNA niveau.

Meer uitleg over Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® verdiept en herstelt het contact van de ziel met het lichaam. Dit contact is vaak verstoord door trauma en allerhande emoties die ons energetisch (en soms ook fysiek) vast hebben gezet. 

Wanneer jouw zielenlicht beter verankerd wordt in de cellen van het lichaam voel je je zelfzekerder en blijer met jezelf.  Je staat dan ook vanzelf met meer vertrouwen in het leven. 

Je voelt het effect van SBF® in eerste instantie in je lichaam zelf en na verloop van tijd ga je zien dat je ervaring van de buitenwereld verandert en dat er een bewustzijnsverruiming heeft plaatsgevonden. (Zo binnen, zo buiten.)

Meer uitleg over TTC® 

TTC (talking to the chakra's) is een behandelvorm waarin ik werk met kosmische energie om het zelfregulerend vermogen van het lichaam te activeren. Door iemand op bepaalde punten met deze energie aan te raken - zowel fysiek als in het energetische veld - kan het lichaam stress, spanning en emotionele traumastukken ont-laden.

Deze ontlading gebeurt vaak in de vorm van bewegingen of emoties. Deze zorgen ervoor dat het zenuwstelsel kan ontspannen en loslaten wat misschien al jarenlang werd vastgehouden. 

Jouw energie gaat hierdoor weer beter stromen en er ontstaan ruimte en rust – in zowel je lichaam, als in je hoofd.

Meer uitleg over de Stargate energieën waar ik mee werk

Een stargate is een hoogvibrerende geometrische constructie. Ze faciliteert bewustzijnsverruiming en kan ons als mens helpen om makkelijker in contact te treden met het quantumveld (voorbij tijd en ruimte). 

Door jarenlang met de stargate te mediteren en de ontvangen energieën te integreren, kan ik deze doorgeven en jou helpen met het gronden van je hogere bewustzijn in je lichaam.

TARIEF MULTIDIMENSIONaal energiewerk

95 euro voor 90 minuten 
75 euro voor 60 minuten

Enkele voorbeelden van bewustzijnsverruiming en/of persoonlijke groei die cliënten ervaren

Lieven Baats vertelt:

Dankzij Veerle's sessies heb ik mijn evenwicht weer gevonden en zijn er wonderbare deuren voor mij opengegaan. Voor elk niveau zijn er aangepaste sesssies met altijd het zelfde fantastische gevoel achteraf. Vanuit een 'natuurlijk' wel-zijn heb ik de kracht gevonden om weer volledig open te staan naar anderen toe en heb ik uiteindelijk ook mijzelf en mijn soulmate (vrouw van mijn leven) gevonden. Een echte aanrader voor iedereen!

An vertelt:

Waar te beginnen? Moeilijk... Ik ben over een periode van een jaar zoiets een aantal keren in behandeling geweest en heb ook regelmatig deelgenomen aan de stargate meditaties. Fysiek zat ik helemaal vast en in mijn gezin was er ook een zeker chaos. Het afgelopen jaar is dit allemaal aan het veranderen. Heel bijzonder en moeilijk onder woorden te brengen.

Ik merk dat ik veel meer ben gaan 'voelen'. Mijn intuïtie is erg gegroeid. Ik heb bepaalde ervaringen gehad die ik daarvoor nooit geloofd zou kunnen hebben. Bijv, tijdens een behandeling van Veerle was ik plots ineens 'weg' uit mijn lichaam (ik voelde tezelfdertijd mijn ogen heel hard van links naar rechts bewegen en in mijn hoofd gebeurden er rare dingen). Ik kan het zo moeilijk uitleggen. Maar het was zo ECHT. Ik heb de laatste tijd ook lucide dromen 's nachts. Heel bijzonder.

Ik sta veel meer in verbinding met mijn ziel. Een jaar geleden had ik niet eens een idee wat zoiets betekende... De momenten dat ik mijn ziel voel... dat zijn zulke bijzondere momenten! Het voelt alsof ik haar altijd 'gekend' heb en op één of andere manier komt er ook verdriet naar buiten dan. 

Als ik tastbare resultaten moet aangeven dan denk ik vooral aan de relatie met mijn man. Doordat ik zelf meer in contact ben met mijzelf en liefde voor mezelf leer voelen, is onze relatie heel erg verbeterd. Hij kwam het mij een tijd geleden zelf vertellen, hoe anders dingen zijn geworden tussen ons. En ook met en in mijn kinderen is er een verschil. Onverklaarbaar allemaal.

Ik hoop dat ik het een beetje begrijpelijk overbreng allemaal. Ook al is het héél vreemd hoe die dingen werken... het is in elk geval héél voelbaar! En ik ben heel blij dat ik mezelf deze evolutie gun! Liefs (ooh, en fysiek gaat het ook een stuk beter!)

Jos vertelt:

Dag Veerle, Ik heb bewust een tijdje gewacht om je iets te laten weten om zeker te zijn maar de healing heeft echt wel geholpen. Ik kan niet goed omschrijven hoe het voelt, maar in ieder geval voelt het heel goed. Direct na de sessie voelde ik mij geweldig, alsof ik van een zware last was bevrijd. Ik voelde mij heerlijk licht en zalig. Met de dagen vervaagde dat gevoel wel maar er is toch een flinke positieve "vibe" blijven hangen.dit wilde ik je al laten weten. De rest kunnen we volgende keer bespreken. Hartelijke groetjes

Christel vertelt:

Ik ben heel tevreden van de helingsessies bij jou. Ik had het spirituele bijna de rug toegedraaid wegens niet gehoord en in de steek gelaten voelen. Maar niet bij jou. Jij kon telkens inspelen op de moeilijkheden op dat moment in mijn leven en zo tot mijn blokkades komen en deze een heling geven. 

Na elke sessie was ik vermoeid maar voelde ik me ook veel lichter en vrolijker. Ik kreeg inzichten en nieuwe energie. Je gaf me telkens tips en een flesje met bloesemremedies zodat ik nog vele dagen kon nagenieten van die deugddoende energie. Dankjewel voor het mooie en heilzame werk dat je doet!’

Bewustzijnsverruiming en persoonlijke groei uitgelegd door een gerenommeerd quantumfysicus

Dr Bruce Lipton geeft in deze video uitleg over de programmatie van ons onderbewustzijn die gebeurt tijdens onze kindertijd (tot 7 jaar).
Alsook over de noodzaak om deze conditioneringen te doorbreken - indien we een positievere levenservaring wensen voor onszelf. 

Eén van de methoden die hij daartoe aanhaalt (het werken met hersengolven) gebruik ik trouwens in het energetische lichaamswerk dat ik aanbied.  

Een zeer boeiend interview dus, dat de basis schetst van mijn levenshouding en van de manier waarop Geert en ik mensen begeleiden naar een "bevrijd en gelukkig" leven in ons Centrum voor Natuurlijk Welzijn. Aanrader!

>