Diepgaande verandering in de meest intense weken van 2022

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Astrologie

De energieën waar we deze week doorheen beginnen gaan, behoren tot de meest intense en diepgaande voor dit jaar. Ik vertaal in deze blog zo kort mogelijk wat er in de sterren geschreven staat voor de komende 3 weken. Zo heb je iets om je aan vast te houden. 

SLEUTELWOORDEN 
 • vrede maken met onze diepste schaduw
 • vulkaan op uitbarsten
 • uitzuivering van onze diepste verlangens
 • actie nemen om de passionele, gedreven energie die omhoog komt vorm te geven.

ZELDZAME EN DIEPGAANDE GEBEURTENIS

Mars en Venus komen steeds korter bij elkaar. En dat niet alleen. Ze naderen ook de heerser van de onderwereld: Pluto. 

Dit zeldzame (eens in zo’n 250 jaar) en uitzonderlijk krachtige scenario speelt zich af in Steenbok. Steenbok is het dierenriemteken waar 2 jaar geleden de afbraak van de ‘gekende (normale) wereld’ begon. (Pluto conjunct Saturnus op 23°.) Ja, ik refereer hier naar de coronacrisis. 

Maar naast de collectieve impact hiervan werd ieder van ons ook individueel geraakt in een bepaald gebied van ons leven. En dit is dus met 95% zekerheid ook het levensgebied waar voor jou de zeldzame samenstand van Mars, Venus en Pluto zijn uitwerking zal hebben.

Tip: het astrologische huis waarin de graden 23°-27°Steenbok zich bevinden vertelt jou rond welk thema/levensgebied dit alles draait voor jou persoonlijk. Zie onderaan deze blog.

EERSTE HOOGTEPUNT

De opbouw van de energie zal eind deze maand een hoogtepunt bereiken. Namelijk op 27 februari, wanneer de maan Venus en Mars ontmoet op 24°Steenbok.

Deze samenstand van planeten zorgt ervoor dat we opeens beseffen dat het (levens)belangrijk is een bepaald verlangen te volgen. Onze ziel ontvangt op dit moment de kans tot purificatie. Hierdoor wordt het kristalhelder wat het is dat we nodig hebben om ZIELsgelukkig te zijn. De kans is groot dat het hier gaat over iets dat we tot hier toe in het donker van onze psyche hadden begraven. Het is dus alsof we plots iets werkelijk gaan kunnen/durven ZIEN. En we gaan de passie voelen om het in de wereld te zetten. 

Dit alles gebeurt in complete afstemming op ons karma en levensdoel (de noordelijke maansknoop op 25°Stier). Kan het nog prachtiger?

Daarbij komt dat hetgeen we beginnen opbouwen in de nieuwe venus/mars cyclus een blijvend karakter zal hebben. De planeten staan namelijk in Steenbok, de volhardende. Het gaat hier dus niet om bevliegingen. 


AANZET DOOR DE VOLLE MAAN 

Let wel, de volle maan van 16 februari zal ons nog eerst op onze grondvesten doen schudden. Doorbraken en nieuwe afstemmingen worden ons niet zomaar in onze schoot geworpen. Nee, er wordt ons gevraagd om DIEPGAANDE veranderingen aan te gaan. Dieper dan ooit. 

Het kan aanvoelen alsof deze volle maan jouw levenspad uitdaagt.
Volg jij jouw hoogst mogelijke potentieel? Ben je zeker? Of laat je je door onzekerheden/anderen uit het lood slaan?

Tip: Omdat er zoveel in beweging komt en omdat er zoveel zichtbaar wordt dat voorheen nog verstopt zat in jouw onderbewuste, is het een goed idee om de komende weken een dagboek bij te houden. Dit kan je naderhand veel opleveren.
 

TWEEDE HOOGTEPUNT

Een volgende hoogtepunt in deze achtbaan van energie bereiken we op 3 maart. Venus en Mars komen dan samen aan bij Pluto op 27° Steenbok. En Pluto is de planeet die ervoor zorgt dat we op onze knieën gedwongen worden door het leven wanneer we niet in eerlijkheid leven naar onze diepste (soms begraven en onerkende) verlangens of vermogens. 

De transformatie die Pluto van ons vraagt is allesbehalve een zacht gekookt eitje. Ons ego zal zich dienen over te geven aan de leiding van onze ziel(sverlangens). Het is buigen of barsten met Pluto. Zijn energie zal ons met harde hand aanpakken waar en indien nodig, maar enkel voor ons hoogste goed! 

Prachtig is hier dan weer dat dit gebeurt onder een veelbelovende nieuwe maan in Vissen. 
 

UITRUSTEN OP LOUWEREN

Zoals je merkt: het Universum weet altijd te balanceren. Forse uitdagingen komen stiekem steeds samen met alle hulpmiddelen die nodig zijn om doorbraken te behalen. Het is dan wel nog aan ons om ja te zeggen en deze “aan te nemen”. Want keuzevrijheid is er en zal er altijd blijven. 

Wanneer Venus en Mars op 6 maart hand in hand het teken Waterman (de nieuwe wereld) instappen – en de zon ‘toevallig’ aankomt bij Jupiter in Vissen – zal iedereen die het diepgaande louterings- en transformatieproces aan durfde gaan even mogen rusten op louweren.

April belooft astrologisch namelijk héél veel moois en goeds met Venus PLUS Jupiter conjunct Neptunus in Vissen. De zon bevindt zich dan bovendien kort bij Uranus. Ik voorzie dan zegeningen. Een heleboel onverwachte. En ook hier geldt: once in a lifetime!

ENERGETISCHE STEUN EN MINI-READING

Geert en ik voelen de roep om op de meest intense dagen hierboven beschreven opnieuw een reeks groepshelingen vanop afstand aan te bieden. 

We ver-1-igen hierin zoals anders onze gave als multidimensionaal heler. Ook gebruiken we opnieuw de revolutionaire kracht van de bioresonantieapparatuur (Eductor). 

Je ontvangt na elke sessie een algemeen verslag van hetgeen we gezien/gevoeld hebben, wat er getransformeerd is. Ook laten we je weten in welke fysieke gebieden de bioresonantie balans heeft aangebracht. En dit op groepsniveau. 

Je mag ons voor deze 4 diepgaande helingen een bijdrage storten tussen 55 en 75 euro. Naargelang jouw inkomen. 

NIEUW: Wens je aanvullend ook een astrologische mini-reading waarin ik onderzoek in welk gebied van je leven en hoe intens jij geraakt wordt door deze astrologische invloeden, geef me een seintje. Je ontvangt dan een kort geschreven verslagje en een visuele representatie van de betreffende planeten zoals ze op dit moment jouw geboortekaart beïnvloeden. En dit voor slechts 20 euro extra. 

Inschrijven kan door mij te mailen op veerle.wins@telenet.be. Ik bezorg je dan de betaalgegevens en vertel je wat ik nodig heb ivm een eventuele mini-reading.


DE BELANGRIJKSTE DATA
Hieronder vind je de kernenergie van de 4 meest transformatieve dagen die eraan komen.
 
Ik heb deze energie in een vraag gegoten. Mijn tip voor jou is om deze vraag te bemediteren op de betreffende dag. Dit kan helpen om de energieën helderder te maken, en bijgevolg meer handelbaar. 
 
Het zijn ook de dagen waarop Geert en ik de groepssessies aanbieden.
 • Vrijdag 18 februari om 21.30u : Venus en mars staan volledig samen (18°Steenbok). De maan staat in harmonieuze lijn met Pluto en de noordelijke maansknoop. 
  *** Volg jij jouw hoogst mogelijke potentieel?
  Ben je zeker? Het leven daagt je hiertoe uit.
 • Zondagvoormiddag (!) 27 februari om 10uVenus en Mars staan conjunct de maan en vesta (op 24°Steenbok). *** Passie borrelt ontstuimig. Ze wordt haast tastbaar. Jouw zielsverlangen klopt aan je deur. Doe je open? 
 • Woensdag 2 maart om 21.30u : Venus en Mars staan conjunct Pluto (27°Steenbok) + het is nieuwe maan op 12°Vissen! *** Pluto vernietigt wat niet langer resoneert met jouw essentie. Hoe zal jouw ego hierop reageren? Ga je in overgave?
 • Zondag 6 maart om 21.30u : Venus en Mars treden triomfantelijk en hand in hand Waterman binnen met de zon conjunct Jupiter. *** Ben jij klaar voor een nieuwe wereld? Een nieuwe jij? Zoals je jezelf nog nooit gezien had?

TIP

Bemediteer de vragen hierboven achter de *** en noteer je bevindingen in je dagboek.
 

SAMENGEVAT
De komende weken zijn beter dan OOIT tevoren geschikt om jouw essentie te verkennen en vorm te geven! Creativiteit viert hoogtij. Maar enkel wat echt écht ECHT voor het hoogste goed van de ganse mensheid in het leven wordt geroepen zal succes oogsten. Al het andere zal langzaam maar zeker uitdoven. Het is geen lang leven beschoren.
 
Ik wens jou speelsheid doorheen de serieuze ondertoon in deze weken. En een zachte ontmoeting met het duister in jezelf. Dat het tot oogverblindend licht gewekt mag worden. 
 
Heel veel liefs,
share-fb-1

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>