ENERGETISCHE HELING : Voordelige helingpakketten


Wanneer je je in een uitdagende fase van je leven bevindt kan het een wereld van verschil maken wanneer je de juiste begeleiding ontvangt. Ik weet er zelf alles van. Geloof me vrij. 

Ik heb in mijn eigen donkere nacht van de ziel ALLE mogelijke therapieën gevolgd en ontvangen. Van homeopathie, over acupunctuur, osteopathie, vitaminen, voedingsexperten en dieetaanpassingen (ontélbare sessies en verschillende experten van elke vorm!). Ik ben zelfs verhuisd omdat mijn vorige woning stralingsbelast was. Ooo, het ging ver hoor. Totdat ik uiteindelijk besloot enkel nog te investeren in energetische heling. En daar kwam het keerpunt!

Nu, ik houd het kort en bondig. Ik heb diep vanbinnen altijd geweten dat wanneer je jezelf op een bepaald (onbewust!) niveau blokkeert, je kan doen wat je wil maar niets zal wat uithalen. Tenzij natuurlijk: die (onderbewuste) blokkade weghalen. Deze blokkades zijn echter ALTIJD energetisch van aard. Ja, zelfs fysieke problemen hebben allemaal een dieperliggende energetische (psychische) oorzaak. En die onderliggende oorzaak aanpakken... dat is een kunst. Een kunst die in de toekomst dé uitgelezen manier van genezen zal worden!

"Energetische heling is het medicijn van de 21e eeuw" (~White Eagle)

Je kent het vast wel: je ontvangt een heerlijke massage en de spanning is weg uit je lijf. Hallelujah. Gewéldig!!! Maar... een halve dag later zit je opnieuw in een kramp - bij wijze van spreken. 

Waarom gaan niet méér mensen onderzoeken waaróm ze kramp krijgen? ....

Oh, ik vraag dat nu wel aan je maar ik begrijp dat heel goed hoor. Het is hartstikke beangstigend soms om onszelf onder ogen te komen.. onze duistere plekjes open te maken voor het licht. Voor mij was het ook zo. Maar laat ik je geruststellen: ook al dácht ik met momenten -eerlijk waar- dat er geen hulp mogelijk was voor mij.... ik bén erdoorheen geraakt! Dankzij het ontvangen van energetische heling.

energetische heling

Heb jij al vanalles geprobeerd maar is geen enkele behandeling effectief of blijvend gebleken?

Dan is het geen toeval dat je dit alles nu leest. Je bent hier namelijk aan het goede adres. Om meerdere redenen.

Niet alleen weet ik zelf hoe het voelt om in de sh*t te zitten - bij wijze van spreken - en kan ik jou daarom de (heel belangrijke) emotioneel veilige ruimte bieden om jouw transformatie zo makkelijk mogelijk aan te gaan. Maar ook -en in hoofdzaak natuurlijk- ben ik een kanaal voor energetische heling en heb ik de aangeboren gave te werken met hogerdimensionale energieën. Alle info over mijn gave en manier van energetische heling bieden vind je HIER

Energetische heling, wanneer je haar op de juiste manier weet toe te passen, creëert openingen.

Openingen in die lagen van je bewustzijn waar de OORZAAK van jouw issue zich schuilhoudt. Je gaat misschien niet "onmiddellijk" het resultaat voelen dat je hebt wanneer je je rug hebt laten behandelen bij je osteopaat (als voorbeeld) MAAR je gaat na verloop van een reeks sessies wél verschuiving aanbrengen in de reden WAAROM je rug steeds opnieuw blokkeerde. En zodra je dáár heling in toestaat, kan je rug zich ontspannen zodat de osteopaat overbodig wordt.

Ja, dit alles geldt OOK als je chronisch vermoeid bent, depressief, levensmoe, relatieproblemen hebt of... 

Er gaan in dat geval wel meerdere sessies nodig zijn. Ik heb daarom een aantal voordelige pakketten samengesteld. Je vindt ze hieronder. 

MINI

  • 5 energetische helingen
  • 5x bloesemremedies

voor 450 euro ipv 475 euro

MIDI

  • 7 energetische helingen
  • 7x bloesemremedies

voor 560 euro ipv 665 euro


MAXI

  • 7 energetische helingen
  • 7x bloesemremedies
  • Het VOLLEDIGE online programma "Jij als schepper van je leven" (=inclusief een volledig pakket SBF én 2 sessies via skype) twv 495 euro

voor 895 euro ipv 1160 euro

Grote grote aanrader! Fantastisch aanbod met maar liefst 12 privé-sessies PLUS 7x bloesemremedies PLUS alle online materiaal (ingesproken meditaties en oefeningen) om stap voor stap vooruitgang te boeken, welk jouw probleem ook is. Ik garandeer jou dat je je na afloop een ander mens voelt.

enkele VOORWAARDEN


Het volledige bedrag voor de pakketten dient onmiddellijk na de eerste behandeling voldaan te worden. 


Wanneer een sessie minder dan 24u op voorhand afgezegd wordt, wordt deze sessie in rekening gebracht.


De bedoeling van deze pakketten is om op relatief korte tijd grote stappen vooruit te zetten. Ze blijven daarom maximaal 1 jaar geldig na aankoopsdatum.


ontvang gratis tips om je leven te helen

wanneer je inschrijft op mijn nieuwsbrief ontvang je een 10-tal mails met tips, tools, oefeningen en een ingesproken meditatie. 

Na aanmelding ontvang je al onmiddellijk een gratis SET VAN 25 ENERGIEKAARTen gericht op de HELING VAN JOUW INNERLIJKE KIND.

Sfeerbeelden van mijn praktijkruimte

Veerle has a purity of energy that I have found in very few healers. Her ability to express and share that expansive, radiant energy with others is a gift waiting to be received. If you are fortunate enough to receive a healing from Veerle, count yourself very Blessed! " 

Joy Baker, Intuitive energy healer

>