Geld en overvloed ontvangen – kan JIJ het?

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Heel je relatie met geld

Geld … oepss

More...

Bij dat woord alleen al voel ik mensen ineenkrimpen.

Geld, JA : geld !

Hoeveel beperkende overtuigingen (= steeds herhaalde gedachten) dragen we hier wel niet over mee !! En misschien wel net WIJ, liefde- en spiritueel bewuste mensen !

Heb jij negatief geladen deeltjes in jouw geldbewustzijn ? Dat kan je erg makkelijk achterhalen hoor.

Vraag jezelf eens af: “Hoe gerust ben ik dat ik altijd genoeg geld zal hebben ?”

En dan bedoel ik niet gewoon “net genoeg geld om te overleven”. Oh néé ! Jij, als bewuste schepper van je eigen belevingswereld hebt écht grootsere plannen voor jezelf dan alleen maar overleven !! Toch ??

Diep vanbinnen wéét je dat je hier bent, op deze planeet, om te GENIETEN, om jouw LEVENSVREUGDE te uiten en vorm te geven, om ALLES te kunnen doen waar je altijd van gedroomd hebt.

En alles dat je daarvoor nodig hebt (en dit kan geld zijn) hoort spontaan in je leven te verschijnen. Tenzij jij weerstanden hebt ingebouwd in jezelf natuurlijk. Dan is jouw natuurlijke geldstroom ergens onderbroken.

De gekste dingen (gedachten) kunnen hiervan de oorzaak zijn. En de allergekste en meest populaire beperkende gedachte (jaja !) op het gebied van geld is : geld hebben is niet spiritueel.

Spreek de omgekeerde zin maar eens luidop uit en kijk/voel hoe je lichaam/gevoel reageren hierop : “GELD HEBBEN GETUIGT VAN GROOT SPIRITUEEL BESEF”.

En welke is jouw eerste reflex bij onderstaande afbeelding??

overvloed vieren!

Jouw ALLEREERSTE indruk bij dit beeld?

 


Of wat denk je van deze : Geld = Liefde !

Nu heb ik jou misschien wel helemààl op je paard gezet. LOL

Awel, ik daag jou uit… Geef mij 1 reden waarom deze stelling NIET zou kloppen. Een reden die NIET voortspruit uit een beperkende gedachte.

Jaja, je merkt het. Dit is mijn passie. Hier gaat mijn zielenvuurtje van oplaaien: om JOU bewust te maken van de beperkende (sociaal vaak ingebakken en algemeen aanvaarde) overtuigingen die jou beletten het leven van je dromen te leiden. Want… het Universum waarin we leven is WERKELIJK OVERVLOEDIG. En jij bent in het leven gekomen om van deze overvloed te genieten en vanuit deze overvloed te creëren!!

NU is de tijd waarin steeds meer en meer mensen zich van deze waarheid bewust worden en erin durven te gaan staan. Ook jij kan daarvoor kiezen.

Want…. rijk zijn is niets meer dan een KEUZE. Echt waar.

Het enige dat je hoeft te doen is jouw huidige relatie met geld te helen.

Dat kan door alle geblokkeerde energie die jij in je lichaam met je meedraagt rond het thema geld terug in stroming te brengen.

Geld (ontdaan van alle negatieve connotaties) is simpelweg ENERGIE. Net zoals Liefde dat is.

En net zoals je kan leren om liefde te laten stromen in je relaties, zo kan je ook jouw relatie met geld helen!!

Wens je alle negatieve vibes die jij (zonder het te beseffen) aan geld bent gaan kleven op te heffen? Wens jij je eigen WAARDE terug te ervaren?

Dan lees jij deze blog niet zomaar toevallig.

Ik heb namelijk een uniek coachingtraject samengesteld om jou te helpen jouw relatie met geld te helen.

We werken daarin 4 maanden intensief samen (online én ondersteund via privé-sessies). Op een holistische manier. Dwz dat we transformatie gaan aanbrengen op ALLE niveau’s van jouw wezen (we kijken NIET enkel naar ‘mindset’ zoals in andere programma’s). Hierdoor mag je je verwachten aan een weergaloos resultaat!

Nieuwsgierig? Download hieronder alvast een gratis overvloedsactivatie.

Het is een gechannelde meditatie waarin het universum tot jou spreekt ivm overvloed. Piepklein voorproevertje van het coachingtraject “Heel je relatie met geld” 

Aanrader: neem DAARNA (!!!) ook zeker even de tijd om het muziekfragmentje dat je onderaan deze pagina vindt te bekijken/beluisteren. Uitgelezen combi om al het één en ander in beweging te zetten in je energieveld!!! (dus eerst de activatie ontvangen en daarna het muziekfragmentje beluisteren)

NU is JOUW moment om in overvloed te stappen. Wat denk je? Ga je ervoor?

Veel liefs,

share-fb-1

Gratis liefde- en overvloed Activatie

Beluister onderstaande gechannelde meditatie, enkele opéénvolgende dagen, en je zal beginnen beseffen hoe de vork nu écht in de steel zit ivm overvloed creëren vanuit 5D bewustzijn. Je geniet bij aanvraag ook automatisch van alle andere tips die ik voor je heb om méér geld aan te leren trekken op een bezielde, vervullende manier.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

HIERONDER een leuke zelfgemaakte video die alles nog eens samenvat

voor info over mijn online programma klik op de afbeelding 

Heel je relatie met geld
>