Je bent een prachtmens. Je hart zit op de juiste plaats. Je leeft bewust. Je kent de kracht van jouw gedachten, je weet dat alles in essentie energie is en dat JIJ de keuze hebt hoe jouw leven vorm te geven. Daarbij is het jouw hartsgedragen intentie om jouw leven ten volle te léven. Met andere woorden: om zoveel mogelijk te genieten, vrijheid te ervaren, jouw stempel in deze wereld achter te laten en je heerlijk vervuld te voelen hierdoor. Maar spijtig genoeg blijf je hieraan voorbij lopen want het gegeven ‘overvloed’ heeft in jouw onderbewustzijn nog niet de juiste context gekregen.

Denk maar eens heel even aan geld. Want geld is natuurlijk hét symbool bij uitstek waar overvloed mee gerepresenteerd wordt op aarde, toch?

Merk je dat het hele geldverhaal jou nog stress geeft? Wou je (stiekem) dat je méér had. Of dat geld niet nodig was?

In elk geval: als je diep naar binnen kijkt merk je dat geld (of het tekort eraan) jou toch wel op een gevoelige plek raakt. 

De (soms pijnlijke) waarheid is: Er is meer dan genoeg geld beschikbaar. En dat is altijd zo geweest. Er zijn massa’s mensen op deze aardbol die overvloed leven. Ze leven in een realiteit waarin overvloed de natuurlijkste zaak van de wereld is. En voor zulk een realiteit kan ook jij kiezen. MAAR… 

More...

Je twijfelt of “geld willen” wel resoneert met de bedoelingen van je ziel…

Ik ken het gevoel!
Heel goed zelfs.

Maar weet je wat ik (na jaren strubbelen met tekort) ontdekte? 

 

Onze ziel kwam naar de aarde om zichzelf te ervaren – op zoveel mogelijk manieren. 

Zou het zomaar kunnen dat DAT het goddelijke ‘doel’ is van geld : jou een rijkdom aan ervaringen schenken?

Ervaringen die jou inspireren, openen, laten genieten, in extase brengen? 

Het zou toch tegen alle goddelijke bedoelingen ingaan om te veronderstellen dat we zulke overvloed als mens NIET verdienen?!!

Of dat we overvloed (inclusief geld) ‘niet nodig’ hebben om onze hartenwensen te leven…?!!

 

Ik vraag niet meer van jou dan dat je daar héél even bij stilstaat.

Denk jij – diep vanbinnen – dat geld beter niet zou bestaan of dat jij het in ieder geval niet nodig hebt om jouw leven ten volle te leven?

Misschien voel je je wel super ‘pissed’ nu, naar mij toe, omdat ik jou op je pijnlijke plek raak of misschien probeert je mind wel allerlei dingetjes te verzinnen om mij ongelijk te geven.

Is oké hoor. Ik neem dat niet persoonlijk. Want ik weet – indien dit zo is – dat jij, net als mij, geconditioneerd werd met overtuigingen dat geld iets ‘vies’, ‘manipulatiefs’ en ‘onspiritueels’ is.

Dit zit zo diep in jouw onderbewustzijn ingebakken dat je niet eens dóórhebt dat het er zit. Het is de gewoonste zaak van de wereld geworden voor je om geld buiten je (goddelijke) zelf te zetten en om je leven zo ‘goedkoop’ mogelijk te leven.

Spijtig, toch?

Het idee dat geld iets is dat jou belet om je Ware Zelf te vinden en ‘tot verlichting’ te komen is één van de vele leugens die ons verteld werden om ons ‘klein’ te houden.

Hetgeen we daarom nodig hebben is bewustwording. Bewustwording inzake de ware aard van geld en overvloed.

Want het probleem is niet het geld. Het probleem is een 3D BENADERING VAN EN EEN 3D RELATIE MET geld.

Is het je bijvoorbeeld al eens opgevallen dat geld resoneert op dezelfde energie als begrippen zoals “keuzevrijheid”, “gemak”, “stroming” en “genieten”?

Ik weet dat deze begrippen belangrijk zijn voor je. Want jij bent net als mij een bewustzijnspionier en beseft duivels/hemels goed dat dit begrippen zijn uit een hoger (5D) bewustzijn.

Nu, sta er maar eens heel even bij stil en zie hoe intiem geld gelinkt is met deze 5D begrippen. 

  • Geld geeft keuzevrijheid. Need I say more???
  • Het voorziet een groot gemak in oneindig veel dagelijkse dingetjes. Moet je in de regen op de bus wachten of kan je een taxi nemen- om het allersimpelste voorbeeld te geven.
  • Wanneer geld stroomt gaan ook andere gebieden in je leven stromen. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan de vele kostbare (en kostelijke) workshops die ik heb gevolgd om mezelf te ontwikkelen waardoor de relatie met de mensen om mij heen oneindig verbeterde. Win-win! Zeker weten.
  • Geld is verder ook gelinkt aan genieten en liefde. Jaaaa, ik HOUD ervan maandelijks mijn voetjes te laten masseren. Ik houd ervan mezelf te verwennen met allerlei moois voor in mijn woonomgeving. Ik GENIET daarvan. Méér bloemetjes in mijn tuin. Méér op reis. Simpel. Maar genieten! Van de aarde! Dankzij geld. 

 

De waarheid is dat geld de groei van onze ziel stimuleert 

Dankzij geld komen er een heleboel méér ervaringen beschikbaar voor ons als mens. En dat is precies waar onze ziel van gaat bloeien en groeien.

Het enige puntje dat onze aandacht vraagt is dat we geld niet gebruiken als “ontsnappingsmiddel” uit onze spirituele groei of als bevredigingsmiddel voor een onverzadigbaar ego (3D bewustzijn).

Nu, ik weet niet hoe dat voor jou is, maar ikzelf kan met vertrouwen zeggen dat ik daaraan voorbij ben. Ik heb niet het minste verlangen om anderen te onderdrukken met mijn geld of om mijn waarde te vinden in steeds duurdere juwelen, kleding, auto’s, etc etc

Je dient dus vertrouwen te voelen dat je als ziel ver genoeg geëvolueerd bent om geld op een ‘hogere’ manier in te gaan zetten. Om vanuit een hoger bewustzijn met geld om te gaan. Maar dit betekent dus NIET dat geld onbelangrijk wordt (!)

Het bijzondere is dat de “geldwonde” bij vele lichtwerkers zo groot is dat ze ervan overtuigd zijn geraakt dat spirituele ontwikkeling een “afkeer” vraagt van de materie.

Niets is echter minder waar. En iedereen zal dat ter zijner tijd ook beseffen.

 
De hemel op aarde beleven houdt in dat er BALANS + INTEGRATIE is tussen het spirituele en het materiële.

En dat kan pas zodra je geld in zijn ware gedaante leert zien en zodra je eigen geldwonde geheeld is. Zodra al jouw stiekeme veroordelingen naar geld toe en naar mensen die massa’s geld hebben opgelost is.

Voel jij dat je daar méér over wenst te horen / weten / ervaren? 

Ik stelde een reeks mails samen die jou meenemen naar een nieuwe beleving van overvloed en naar een bewustzijnsshift inzake geld.

Je kan je hier gratis voor inschrijven via onderstaand formuliertje. 

Je kan ook kiezen om onmiddellijk in te stappen in mijn online programma “Heel je relatie met geld”. Hierin ontvang je 16 weken lang oneindig kostbare info, gerichte oefeningen en gechannelde meditaties die jou uit jouw onderbewuste 3D programmaties halen PLUS de 5D bewustzijnsshift ook daad-werkelijk implementeren in jouw leven en in jouw lijf. Zodat geld aantrekken zooooveel makkelijker wordt. (Scroll verder naar beneden voor de link naar dit programma)

Liefss,

share-fb-1

Gratis liefde- en overvloed Activatie

Beluister onderstaande gechannelde meditatie, enkele opéénvolgende dagen, en je zal beginnen beseffen hoe de vork nu écht in de steel zit ivm overvloed creëren vanuit 5D bewustzijn. Je geniet bij aanvraag ook automatisch van alle andere tips die ik voor je heb om méér geld aan te leren trekken op een bezielde, vervullende manier.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

Mijn online programma "Heel je relatie met geld" vind je door op onderstaande knop te drukken

>