ENERGIEDOORGAVE vanop afstand


Het zijn intense tijden. En dat is haast een understatement. 

We worden allemaal uitgedaagd om onszelf op alle niveau's 'uit te kleden' -bij wijze van spreken-
totdat enkel de waarheid overblijft van wie we zijn: Liefde.

En dat is geen evident proces.
Ons ego houdt graag vast aan het bekende en is niet happig op 'loslaten', in welke vorm dan ook.

Deze energiedoorgaves vergemakkelijken het pad dat we lopen als mens. Op elk gebied.
Ze balanceren ons energieveld en helpen ons 'her-inneren' wie we ten diepste zijn, in onze kern.

Het is ons zo gegund dat we steun ontvangen vanuit de 'lichtwereld',  van onze gidsen, van onze spirituele vrienden in de hogere dimensies.
Maar niet iedereen kan zichzelf al even goed afstemmen hierop en vaak, héél vaak, VERGETEN we dit gewoon te doen.

Ik ben een kanaal voor kosmische energieën die jou wensen te steunen, op allerlei manieren.
Het is waar ik goed in ben. Noem het mijn gave en mijn missie.

HETGEEN DEZE HELINGEN / ENERGIEDOORGAVES ZOAL BEWERKSTELLIGEN:

  • je energieveld wordt gezuiverd, zware energie door teveel denken en piekeren wordt getransformeerd
  • verdrongen emoties worden toegankelijk gemaakt -- zodat ze erkend, gevoeld en losgelaten kunnen worden
  • je voelt je helderder, je intuïtie versterkt omdat je terug op 1 lijn wordt gezet met de kern van wie je werkelijk bént
  • Je kan je hartsenergie voelen opengaan en het is makkelijker om jezelf te herinneren waar je passies liggen en om deze terug op te nemen 
  • er worden - als jij daaraan toe bent - ook openingen gecreëerd in jouw (hogere) bewustzijn. Nieuwe potentiëlen worden geactiveerd, hetgeen zich op aards level vaak vertaalt in nieuwe opportuniteiten die zich 'out of the blue' kunnen aandienen in je leven
  • het wordt steeds makkelijker zelf toegang te vinden tot de hogere dimensies
  • ...

Hieronder een korte ingesproken testimonial van Natascha Perez, een deelneemster aan deze helingen

PRAKTISCHE INFO en TARIEVEN

Je ontvangt deze sessies van bij jou thuis uit. Elke vrijdagavond om 21u
Duur : +- 30 min

Pakket van 4 weken: 55 euro
Pakket van 10 weken: 99 euro 

Het systeem werkt flexibel en je kan instappen op elk moment.
Gewoon mailen naar veerle.wins@telenet.be. Ik stuur je dan de betaalgegevens door.

Ps: in dit pakket zit geen persoonlijke feedback of online contact inbegrepen en

Hieronder vind je een aantal ervaringen van deelnemers en andere helers met mijn multidimensionale doorgaves.

Maar eerst nog even meegeven aan je dat ik sinds 2020 op zaterdagavond  FREQUENTIEHELING  faciliteer. Daarin combineer ik mijn gave als multidimensionaal channel met de gave van gezondheidsbegeleider Geert Willemsen die ondersteunt via de bioresonantie. Dit maakt de heling nog veel sterker/ruimer.  Verken zeker ook dit aanbod!

getuigenissen

Erika Wijnants
Auteur van het boek "10 sleutels naar succes"

Hoi Veerle, Super dankjewel voor de mooie sessie gisteravond.
Na een reeks van 4 sessies voel ik echt een enorm verschil en ik zie ook veel verschil in mijn dagelijks leven. Ik heb veel meer focus en concentratievermogen. Ik voel me rustiger en blijer en er werden enkele belangrijke blokkades duidelijk voor mij die mij tot hiertoe in de weg stonden om mijn doelen te bereiken.
Op het moment van de heling voelde ik steeds veel energie stromen in mijn lichaam, steeds op verschillende plekken, alsof er elektriciteit door mijn lichaam stroomde, maar dan op een positieve manier. Na de sessies sliep ik ook steevast als een roos.  Ik schrijf me binnenkort zeker weer in voor 4 sessies! Vele liefs, hartelijke groetjes en vrolijk pasen morgen!

Ria Matheussen
Grondlegster van de Script-As-Methode, auteur van het boek "Gered door liefde"

Hoe ik je heling ervaren heb ? Het was anders dan de tot dan ervaren healingen (bij andere heling facilitators). Deze ging tot in mijn cellen en voelde dat er herstel gebracht werd in mijn DNA. Dat heeft mij rust gebracht en een betere aanvaarding van het ziekte proces van mijn man. Liefdevolle knuffel.

Mijn getuigenis aan iedereen: Veerle heeft de gave om vanuit liefdevolle energie en Kosmische verbondenheid jou te brengen in je Gevoel en jou te begeleiden tot een Hoger bewustzijn.

Wauw wat was dat, gevoel van tintelingen, koude rillingen, geeuwen & stralende glimlach op mijn gezicht, ook de muziek was zo mooi dat ik soms een krop in mijn keel kreeg, het was gewoon ZALIG & daar ben ik en de rest van de groep je ontzettend dankbaar voor. Liefdevolle groetjes & een warme knuffel, Kathy

Dierbare Veerle,  de energiedoorgave dinsdagvond  was voor mij erg geladen.  Ik had een sterke connectie met mijn gidsen, ook met Jeshua, ik voelde me aangenaam verbonden met de nieuwe energie.  Heel de avond verder tot het slapengaan voelde ik me gedragen door deze zachte bijzondere impulsen.  De nacht werd er eentje van weinig slaap, onrustig ook, er was dus meer aan het werk. Gisteren, woensdag, en vandaag blijft de nieuwe energie mijn bondgenoot, verhoging van het Christusbewustzijn nu met Pasen….ben erg dankbaar. Tot hier mijn ervaring, wens je eveneens nog een schitterende week. Lieve groeten, Hendrik

Ik voelde toen je contact maakte in mijn buikenergie. En het ontroerde mij. Ik was heel diep in meditatie en voor we startten waren de engelen er al! Heeeeerlijk. Ik voel ze als ik het wil maar nu leek het alsof ik hun aanwezigheid veeeel sterker voelde. Ik kon ze bijna aanwijzen zelfs... Jij voelt wel echt enorm krachtig aan! En een enorme liefde ik kan het niet omschrijven. Dank je wel! Liesbeth P.


Jos Essers

Hallo Veerle, ik heb naar dit moment uitgekeken. Het was 19h50 en ik was even afgeleid door de tv. Even later voelde ik mij plots heel warm worden. Ik schrok even hierdoor en zag dat het toen 20h was. Het uur van de sessie! Ik ben toen naar boven gegaan om rustig in een zetel plaats te nemen en even alleen te zijn en niet afgeleid te worden. Ik heb uitdrukkelijk JA IK WIL DIT gezegd. Ik voelde mij warm en voelde tintelingen. Na een paar minuten verdwenen die en vervolgens werd ik even kortademig (ik heb van kindsbeen af allergie en astma) Ik vond dat vreemd omdat ik nu geen enkele inspanning leverde. Al héél snel verdween die beklemming. Sorry maar vervolgens ben ik even ingedut en heb zelfs gedroomd. Heel onsamenhangende flitsende beelden. Ik werd wakker doordat ik een druk op mijn linkervoet voelde alsof er iemand op duwde. Toen waren er 28 minuten verstreken. Ik voelde mij ontspannen maar zwaar en toch prettig. Tot zover mijn verslag over deze eerste afstandsheling! Ik houd alles verder goed in de gaten en hou je op de hoogte. Alvast super bedankt voor deze heling!!! Warme groetjes

Ik heb de energie voelen bewegen in mijn lichaam. Ik had geen idee van tijd . Ook deze nacht in bed en nu nog tintelingen overal op mijn huid . Ik focuste mijn gedachten gedurende een half uur op hoe ik wil dat mijn leven eruitziet : harmonie in relaties , in mijn zielsopdracht , goeie financiele flow, mijn licht dat schijnt, stralende gezondheid  enz.   K voel dat ik in een hogere vibe zit .   En kon daardoor ni zo goed doorslapen . Danku Bart

Dag veerle, dat was weer fijn, dankjewel! De heling was heel apart deze keer: er ging een minder leuke gedachte door mijn hoofd en die raakte mij tot op het bot in mijn hartstreek. Vlak erna kwam er een golf v uit mijn tenen naar omhoog door mijn benen en die vulde mijn hele lichaam op. De leegte werd opgevuld met iets. Dan kwam diezelfde gedachte terug en ik zag ze letterlijk terugkaatsen op mijn borstkas. Ze raakte me totaal niet, ze ketste af. Zalig!!! Toen ik daarna in bed lag raakte de gedachte weer wel, maar het gevoel v tijdens de sessie was precies een voorbode van hoe het zal zijn, van wat er ook mogelijk is. Dat geeft hoop en moed, echt heeeel fijn. Ik vind dit perfecte sessies, ideaal uur en dag voor mij, gewoon thuis, wekelijks. Heel fijne ondersteuning. Dankjewel en slaap lekker! Karen M.


Véronique van Goethem
Voetreflexologe

De healing was heel bijzonder Veerle en goed voelbaar, in mijn buik, knieën , ik had mijn ogen dicht en toch voelde ik wanneer het gedaan was ( om 21u32) hartelijk dank, het was genieten 

Celeste Bonde
Starseed, dna and gridworker

Veerle connects your soul light with the elemental lights of nature. She gives you a "breathing space", so your energy easily can find new ways to flow, new inner circuits will take form ~ and this activates the life force and your natural creativity. Love is the result.

Hoi Veerle, dankjewel voor de heling! Ik voelde veel warmte in m'n lijf en met name m'n armen. Op een gegeven moment voelde het alsof ik m'n armen omhoog had, hoewel ik wist dat ik ze naast me had liggen. Ik merk dat ik me meer geaard voel en heel fijn contact heb met mensen omdat ik beter in mn eigen energie kan blijven, voelt echt heerlijk! dankjewel! Liefs Sarah Vd B.

Ik vond het heel bijzonder. Ik kon niet meteen deelnemen, ik was pas rustig op mijn gemak vanaf een paar minuten na 8, maar vanaf 8 voelde ik al dat er iets gaande was! Ik ben op de zetel gaan zitten en voelde veel tintelingen in mijn hoofd, dat werd precies heel licht, en voelde de energie door heel mijn lichaam stromen. Ik kan zelf energie door mijn lichaam laten stromen door me erop te concentreren, maar gisteren ging het vanzelf en heel snel. Na de heling voelde ik mij heel erg rustig. Ik heb tegenwoordig zoveel aan mijn hoofd en maak me veel zorgen over alles en nog wat, en gisteren na de sessie kon ik het ineens allemaal beter plaatsen en kon ik er rustig bij blijven. Ik voelde voor de rest van de avond zo een gevoel van geluk en vrijheid, precies alsof dat geblokkeerd zat en gisteren ineens weer vrij kon komen. Heel erg bedankt! Lieve groetjes, Sara M.

Veerle has a purity of energy that I have found in very few healers. Her ability to express and share that expansive, radiant energy with others is a gift waiting to be received. If you are fortunate enough to receive a healing from Veerle, count yourself very Blessed!  Joy Baker, intuitive energy healer  

Jonette Crowley
Founder of
Soul Body Fusion®

Veerle holds powerful love and can access the highest dimensions in her work. This combines with her deep compassion and her gifted sense of the higher realms.


Emmanuel Dagher
Bestselling author and founder of The Core Work Method

Veerle has a heart of gold, and ensures that all those she works with are honored, loved and appreciated. She is immensely talented at helping others return to the peace and freedom that has been within them all along.


Veerle holds powerful love and can access the highest dimensions in her work. This combines with her deep compassion and her gifted sense of the higher realms. 


Jonette Crowley 
Bestselling author and founder of
Soul Body Fusion®


Veerle has a heart of gold, and ensures that all those she works with are honored, loved and appreciated. She is immensely talented at helping others return to the peace and freedom that has been within them all along.


Emmanuel Dagher
Bestselling author and founder of The Core Work Method

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>