ENERGIEDOORGAVE vanop afstand


Het zijn intense tijden. En dat is haast een understatement. 

We worden allemaal uitgedaagd om onszelf op alle niveau's 'uit te kleden' -bij wijze van spreken-
totdat enkel de waarheid overblijft van wie we zijn: Liefde.

En dat is geen evident proces.
Ons ego houdt graag vast aan het bekende en is niet happig op 'loslaten', in welke vorm dan ook.

Deze energiedoorgaves vergemakkelijken het pad dat we lopen als mens. Op elk gebied.
Ze balanceren ons energieveld en helpen ons 'her-inneren' wie we ten diepste zijn, in onze kern.

Het is ons zo gegund dat we steun ontvangen vanuit de 'lichtwereld',  van onze gidsen, van onze spirituele vrienden in de hogere dimensies.
Maar niet iedereen kan zichzelf al even goed afstemmen hierop en vaak, héél vaak, VERGETEN we dit gewoon te doen.

Ik ben een kanaal voor kosmische energieën die jou wensen te steunen, op allerlei manieren.
Het is waar ik goed in ben. Noem het mijn gave en mijn missie.

HETGEEN DEZE HELINGEN / ENERGIEDOORGAVES ZOAL BEWERKSTELLIGEN:

  • je energieveld wordt gezuiverd, zware energie door teveel denken en piekeren wordt getransformeerd
  • verdrongen emoties worden toegankelijk gemaakt -- zodat ze erkend, gevoeld en losgelaten kunnen worden
  • je voelt je helderder, je intuïtie versterkt omdat je terug op 1 lijn wordt gezet met de kern van wie je werkelijk bént
  • Je kan je hartsenergie voelen opengaan en het is makkelijker om jezelf te herinneren waar je passies liggen en om deze terug op te nemen 
  • er worden - als jij daaraan toe bent - ook openingen gecreëerd in jouw (hogere) bewustzijn. Nieuwe potentiëlen worden geactiveerd, hetgeen zich op aards level vaak vertaalt in nieuwe opportuniteiten die zich 'out of the blue' kunnen aandienen in je leven
  • het wordt steeds makkelijker zelf toegang te vinden tot de hogere dimensies
  • ...

Hieronder een korte ingesproken testimonial van Natascha Perez, een deelneemster aan deze helingen

PRAKTISCHE INFO

Je ontvangt deze sessies van bij jou thuis uit. Elke vrijdagavond om 21u

Duur : +- 30 min

Je kan kiezen uit 2 pakketten:

Het pakket van 4 weken kan je zien als een soort proefpakket voor iedereen die nog niet bekend is met dit soort energiewerk.

Het pakket van 10 weken zie ik zelf als het standaard pakket omdat groeien steeds met stappen gaat, energie tijd nodig heeft om volledig te integreren en ook je energiesysteem langzaamaan op dreef moet komen om meer en meer te ontvangen van wat zich aandient vanuit de wijsheid van je Hogere bewustzijn.

Wanneer je als volwassene deelneemt aan het 10-weken pakket, mag je je kinderen jonger dan 12 jaar mee opgeven. Dan neem ik ook hen mee in de energie. Kinderen reageren zeer goed en snel op deze energieën.

TarieVEN

Pakket van 4 weken: 50 euro
Pakket van 10 weken: 96 euro 

Het systeem werkt flexibel en je kan instappen op elk moment. Je ontvangt sowieso het bestelde aantal sessies.
Gewoon mailen naar veerle.wins@telenet.be. Ik stuur je dan de betaalgegevens door.

Ps: in dit pakket zit geen persoonlijke feedback inbegrepen maar wél af en toe een verslagje na de heling indien dit zo aan mij gevraagd wordt van mijn gidsen. Klik HIER om enkele van die verslagjes te lezen en de feedback van een paar deelnemers te horen. Voor uitgebreide getuigenissen scroll verder omlaag!

Interessante bijkomende info:

Het is niet nodig elke vrijdagavond een half uur beschikbaar te houden om rustig te observeren wat er gebeurt maar het is zeker een aanbeveling! Moest je echter een keer niet bewust kunnen deelnemen dan is dat geen enkel probleem. Je ontvangt de energie sowieso!!

Het is niet zo belangrijk WAT en OF je iets voelt tijdens deze heling. Het belangrijkste is de shift die je gaat merken in je leven over de volgende weken/maanden!!

Deze energie raakt jou in gebieden van jouw wezen die voor de meeste mensen niet bewust waarneembaar zijn. Maar dat betekent niet dat er niks gebeurt. Integendeel. We werken hier in de diepste lagen van jouw bewustzijn vanwaaruit alles in jouw leven zijn oorsprong vindt.


Ben je bijvoorbeeld al lang op zoek naar fysieke heling maar lijkt geen enkele therapie jou te kunnen helpen? Doordat we via deze weg openingen creëren in de diepste lagen van jouw bewustzijn is het zeer waarschijnlijk dat je hierdoor opeens wél mensen op je pad krijgt die weten hoe ze jou kunnen helpen met jouw probleem!

Het gaat er bij deze specifieke heling dus om dat je een soort van (in eerste instantie onzichtbare) openingen creëert... op welk gebied van je leven dan ook.

getuigenissen

Erika Wijnants
Auteur van het boek "10 sleutels naar succes"

Hoi Veerle, Super dankjewel voor de mooie sessie gisteravond.
Na een reeks van 4 fusions voel ik echt een enorm verschil en ik zie ook veel verschil in mijn dagelijks leven. Ik heb veel meer focus en concentratievermogen. Ik voel me rustiger en blijer en er werden enkele belangrijke blokkades duidelijk voor mij die mij tot hiertoe in de weg stonden om mijn doelen te bereiken.
Op het moment van de fusion voelde ik steeds veel energie stromen in mijn lichaam, steeds op verschillende plekken, alsof er elektriciteit door mijn lichaam stroomde, maar dan op een positieve manier. Na de fusions sliep ik ook steevast als een roos. De 2 mailtjes die ik van jou gekregen had na de fusions vond ik ook heel fijn! Ik schrijf me binnenkort zeker weer in voor 4 sessies!
Vele liefs, hartelijke groetjes en vrolijk pasen morgen

Ik voelde toen je contact maakte in mijn buikenergie. En het ontroerde mij. Ik was heel diep in meditatie en voor we startten waren de engelen er al! Heeeeerlijk. Ik voel ze als ik het wil maar nu leek het alsof ik hun aanwezigheid veeeel sterker voelde. Ik kon ze bijna aanwijzen zelfs... Jij voelt wel echt enorm krachtig aan! En een enorme liefde ik kan het niet omschrijven. Dank je wel! Liesbeth


Jos Essers

Hallo Veerle, ik heb naar dit moment uitgekeken. Het was 19h50 en ik was even afgeleid door de tv. Even later voelde ik mij plots heel warm worden. Ik schrok even hierdoor en zag dat het toen 20h was. Het uur van de sessie! Ik ben toen naar boven gegaan om rustig in een zetel plaats te nemen en even alleen te zijn en niet afgeleid te worden. Ik heb uitdrukkelijk JA IK WIL DIT gezegd. Ik voelde mij warm en voelde tintelingen. Na een paar minuten verdwenen die en vervolgens werd ik even kortademig (ik heb van kindsbeen af allergie en astma) Ik vond dat vreemd omdat ik nu geen enkele inspanning leverde. Al héél snel verdween die beklemming. Sorry maar vervolgens ben ik even ingedut en heb zelfs gedroomd. Heel onsamenhangende flitsende beelden. Ik werd wakker doordat ik een druk op mijn linkervoet voelde alsof er iemand op duwde. Toen waren er 28 minuten verstreken. Ik voelde mij ontspannen maar zwaar en toch prettig. Tot zover mijn verslag over deze eerste Soul Body Fusion! Ik houd alles verder goed in de gaten en hou je op de hoogte. Alvast super bedankt voor deze sessie!!! Warme groetjes


Véronique van Goethem

De healing was heel bijzonder Veerle en goed voelbaar, in mijn buik, knieën , ik had mijn ogen dicht en toch voelde ik wanneer het gedaan was ( om 21u32) hartelijk dank, het was genieten 

Dag veerle, dat was weer fijn, dankjewel! Vorige week (transmissie) was heel apart: er ging een minder leuke gedachte door mijn hoofd en die raakte mij tot op het bot in mijn hartstreek. Vlak erna kwam er een golf v uit mijn tenen naar omhoog door mijn benen en die vulde mijn hele lichaam op. De leegte werd opgevuld met iets. Dan kwam diezelfde gedachte terug en ik zag ze letterlijk terugkaatsen op mijn borstkas. Ze raakte me totaal niet, ze ketste af. Zalig!!! Toen ik daarna in bed lag raakte de gedachte weer wel, maar het gevoel v tijdens de sessie was precies een voorbode van hoe het zal zijn, van wat er ook mogelijk is. Dat geeft hoop en moed, echt heeeel fijn. Ik vind dit perfecte sessies, ideaal uur en dag voor mij, gewoon thuis, wekelijks. Heel fijne ondersteuning. Dankjewel en slaap lekker! Karen M.

Hoi Veerle, dankjewel voor de transmissie! Ik voelde veel warmte in m'n lijf en met name m'n armen. Op een gegeven moment voelde het alsof ik m'n armen omhoog had, hoewel ik wist dat ik ze naast me had liggen. Ik merk dat ik me meer geaard voel en heel fijn contact heb met mensen omdat ik beter in mn eigen energie kan blijven, voelt echt heerlijk! dankjewel! Liefs Sarah Vd B.

Ik vond het wel heel bijzonder. Ik kon niet meteen deelnemen, ik was pas rustig op mijn gemak vanaf een paar minuten na 8, maar vanaf 8 voelde ik al dat er iets gaande was! Ik ben op de zetel gaan zitten en voelde veel tintelingen in mijn hoofd, dat werd precies heel licht, en voelde de energie door heel mijn lichaam stromen. Ik kan zelf energie door mijn lichaam laten stromen door me erop te concentreren, maar gisteren ging het vanzelf en heel snel. Ik weet niet precies wat de Soul Body Fusion inhoudt en wat het precies doet, maar gisteren na de sessie was ik heel erg rustig. Ik heb tegenwoordig zoveel aan mijn hoofd en maak me veel zorgen over alles en nog wat, en gisteren na de sessie kon ik het ineens allemaal beter plaatsen en kon ik er rustig bij blijven. Ik voelde voor de rest van de avond zo een gevoel van geluk en vrijheid, precies alsof dat geblokkeerd zat en gisteren ineens weer vrij kon komen. Heel erg bedankt! Lieve groetjes, Sara M.

gun jij jezelf ook graag wekelijkse ondersteuning mbt de groei van jouw bewustzijn en je goed voelen in je vel?

Mail mij op veerle.wins@telenet.be voor inschrijving of indien je nog vragen hebt.

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>