Je emotionele harnas uitdoen – godinnenkracht ontwaakt

Hieronder een stukje uit de workshop die ik vandaag faciliteerde.

We zaten middenin de eerste kundalini activatie die dag en de emotionele ontladingen van de deelnemers waren op hun hoogtepunt. Het was alsof ik als facilitator een doorzichtig vat was geworden en ik alle verdriet dat in de ruimte vrijkwam door mij heen weg voelde spoelen. Gewoon omdat ik één was met het veld. 

Verzachten, openbreken en het harnas afleggen

Vandaag was ik toeschouwer van het vrouwelijke dat een stukje verder ‘openbrak’ en (eeuwenoud) zeer losliet. 

Maria Magdalena was voelbaar aanwezig. Ik werd enorm ontroerd door hetgeen ik waarnam. En besefte gelijk ook dat dit werk doen mogelijk was geworden door zelf eerst draagvlak en bedding te leren bieden aan mijn eigen diepste pijnen en verdriet. Door laag voor laag mijn eigen harnas vast te nemen en uit te doen.

harnas


Oordeelloos zijn met wat “is”

‘Space-holden’ voor iemand in pijn kan je niet verstandelijk aanleren. Het is geen techniek. Het is iets dat je energetisch te bieden hebt. En kan enkel in die stukken waar je zelf oordeelloos doorheen bent gereisd.

Ik merkte op bij mezelf dat het steeds makkelijker wordt : het “niet willen veranderen”. Het “niet-sturen”. Het “zijn met wat is”. 

Terwijl ik aan het werk was in het veld zag ik het gebeuren: bevroren (getraumatiseerde) stukken in de deelnemers ontdooiden en kwamen in stroom. Gewoon doordat er iemand vol-ledig in zachtheid bij hen aan-wezig was in wat zich liet voelen. 


Stroming waar vastheid zat – los van het verstikkende harnas

Energie kan je niet misleiden. Liefde is het enige dat verloren innerlijke delen terug kan halen. En daar hebben we vandaag weer mooi mooi werk in geleverd!

Ik heb de godinnenkracht een stukje verder zien openbreken in enkele prachtige vrouwen. Een emotioneel pantser zien verzachten. En stroming zien komen waar eerst fysieke en emotionele vastheid zat. 

Waaaw voel ik dan, als de energie zo in beweging is tijdens een sessie… waaawww wat HOUD ik hiervan! Wat hartstikke nodig is dit werk ook. We zijn als mens zo vast komen te zitten. Maar wat héérlijk om terug los te komen van dat verstikkende harnas.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

>