Heel je relatie met geld

Revolutionair online transformatieprogramma dat jouw overvloedsbewustzijn activeert

zodat geld en waarde aantrekken makkelijk wordt!


Je bent een prachtmens. Je leeft bewust. Je kent de kracht van jouw gedachten, je weet dat alles in essentie energie is en dat JIJ de keuze hebt hoe jouw leven vorm te geven.  

Toch is het hartstikke moeilijk voor je om overvloed te creëren in je leven. Meer bepaald in de vorm van GELD. De gedachte aan geld alleen al maakt je onzeker. Gaat het jou wel ooit lukken financieel te bloeien? 

Je hebt zoveel moois te bieden. De wereld heeft jou nodig. Ergens, diep vanbinnen, wéét je dit. Maar waarde plaatsen op hetgeen JIJ te bieden hebt... en die waarde schaamteloos durven ONTVANGEN. Oeff. Niet evident. Want geld.... geld is in jouw opvatting niet echt een 'spiritueel' en eerbaar iets. Een deel van jou wenst zich liever NIET met geld bezig te houden. 

Maar langs de andere kant: hoe zou het voelen moest je jezelf regelmatig uitgebreid in de watten kunnen leggen - zonder angst voor tekort? Hoe oneindig vervullend zou het voelen voor je als meer mensen jouw diensten zouden inhuren of jouw (kunst)werken zouden kopen? 

Alsjeblieft, laat jouw onbewust overgeleverde (familie) geldovertuigingen en jouw gebrek aan eigenwaarde jouw leven niet langer kleiner maken dan het bedoeld is te zijn: GROOTS, HEERLIJK en OVERVLOEDIG! Op alle gebied. 

Laat mij jou tonen hoe je jouw relatie met geld en je gevoel van eigenwaarde kan HELEN. Het is trouwens een nodige stap in jouw persoonlijke ontwikkeling en in de realisatie van jouw hoogste zielenpotentieel.

Want jij bent niet op aarde om enkel de hoogstnoodzakelijke dingen in jouw leven te regelen (= overleven)!! Jij bent op aarde om te bloeien. Om te genieten. Om te beleven waar je altijd naar verlangd hebt. Én om zoveel mogelijk anderen te inspireren en te dienen met jouw talenten!

 Waarom lopen zoveel mensen vast wanneer het aankomt op financiële bloei?

Ze hebben een slapend overvloedsbewustzijn én een niet geheelde relatie met geld.

geldcursus

de 3 dingen die jij nodig hebt
om jouw overvloedsbewustzijn te activeren :

1. INZICHT

Je dient erachter te komen waarom je in een vicieuze cirkel van tekort of nét genoeg blijft ronddraaien. Pas wanneer je dit ont-dekt, kan je situatie veranderen. Je hebt dus inzicht nodig. Inzicht in jouw onderbewustzijn.

2. KENNIS

Het is ook belangrijk dat je enkele belangrijke onderdelen van het creatieproces leert toepassen. Indien je deze niet kent (en deze dus vergeet toe te passen) is het hoogstwaarschijnlijk dat je de moed opgeeft vooraleer je resultaten begint te zien. Je hebt dus kennis nodig. Kennis van manifesteren vanuit een hoger bewustzijn.

3. JUISTE TOOLS

En daarbovenop heb je óók een logisch opgebouwd stappenplan en een gezonde dosis doorzettingsvermogen nodig. Want zonder consequente toepassing van jouw kennis via de juiste tools, géén vooruitgang. 

Hee hallo, ik ben Veerle. Energetisch heler bij Natuurlijk Welzijn. Ik ben sinds 2002 met persoonlijke ontwikkeling bezig en al vele jaren actief als energetisch heler. 

Diep vanbinnen wist ik -dankzij enkele 'verlichte' ervaringen'-  dat in onze toekomst als mensheid voor iedereen een grootse overvloed is weggelegd. Heeee....!! Ik stónd bewust in het leven! Ik dééd mijn innerlijk werk. Waarom bleef ik dan in hemelsnaam worstelen met het aantrekken van een overvloed aan klanten en financiële middelen? Mijn missie was helder en de mensen die mijn hulp inriepen zagen snelle en wonderlijke resultaten. Aan de kwaliteit van mijn aanbod lag het dus duidelijk niet.

Ik riep de hulp in van mijn gidsen in de spirituele wereld en langzaam maar zeker kreeg ik allerlei inzichten over mezelf en over mijn relatie met geld. Er werden mij dingen getoond waar ik eigenlijk nooit eerder bij had stilgestaan. Ze zaten zo diep ingebakken dat ik er steeds overheen had gekeken. Omdat ik intuïtief aanvoelde dat ze niet klopten met leven vanuit een hoger bewustzijn ging ik ermee aan de slag.

Want ondertussen was duidelijk: wilde ik mijn droomjob kunnen blijven uitoefenen, dan moest ik alle (geld)kwetsuren die ervoor zorgden dat mijn inkomen laag bleef HELEN. (En geldkwetsuren zijn heel ruim hoor. Ze zijn intiem verbonden met onszelf als mens. Ze hebben o.a. betrekking op eigen-WAARDE en op onvoorwaardelijk ontvangen)

Jij gunt jezelf het allermooiste leven - waarvan je diep vanbinnen wéét dat je het kan creëren. Toch?

En om dit werkelijk vervullende, bezielde leven te leiden heb je o.a. geld en een gezond waardegevoel nodig.

Want geld hebben biedt keuzemogelijkheden. Mogelijkheden die op dit moment spijtig genoeg nog tussen jouw vingers doorglippen.

En waarde-uitstraling maakt jouw talenten bereikbaar voor een veel groter publiek. Succes hebben met iets dat je nauw aan het hart ligt is onmogelijk zonder een diepe belichaming van je eigen-waarde!

6 REDENEN WAAROM DIT PROGRAMMA JOUW PAD KRUIST

 • DIT PROGRAMMA WERKT VANUIT EEN HOGER BEWUSTZIJN. Ik ben een heler. Ik ga met jou aan het werk in respect voor jouw zielenwezen én het ware wezen achter "geld". Niet met het ultieme doel 'geld te verzamelen'. Maar met het doel jou een grotere 'heelheid' te helpen hervinden zodat je nóg prachtiger kan schitteren en jouw onuitwisbare imprint kan achterlaten in het leven van VELE anderen (= ware overvloed!!). Geld en erkenning worden dan een "logisch gevolg" ipv iets waar je naar hunkert.
 • EEN HELEBOEL MENSEN ZIT TE WACHTEN OP HETGEEN JIJ TE BIEDEN HEBT. Jij bent belangrijk. Jouw bijdrage is belangrijk! Pas wanneer jij jouw eigen WAARDE (=GELD) volledig gaat beseffen en hiervoor durft te gaan staan, zijn anderen bereid jou te betalen. Jouw waarde belichamen is dus razend belangrijk om de mensen te kunnen bereiken die JOU nodig hebben om hún mooiste leven te leiden.
 • ER IS GEEN BETERE TIJD DAN NU. Je kan jouw helingproces rond geld uitstellen maar jouw ziel zal jou sowieso blijven aansporen om met dit thema aan de slag te gaan. Het is immers een belangrijk puzzelstuk in jouw persoonlijke groei en in het succes van jouw bijdrage in de maatschappij.
 • HET VEROUDERDE COLLECTIEVE BEWUSTZIJN ROND GELD SMEEKT OM HERZIENING. We zijn als ziel naar de aarde gekomen om te groeien en te bloeien. Maar we dienen vaak eerst een aantal 'verkeerde imprints' uit te wissen. Waaronder een diep geworteld armoedebewustzijn en een persistent denken in 'tekort'. Ook op dit gebied zijn 'lichtwerkers' nodig. Mensen die de waarheid van het bestaan erkennen en bereid zijn nieuwe paden te banen. Wanneer jij deelneemt en gaat leven vanuit een geheeld overvloedsbewustzijn, breng jij een 'ripple' aan die na verloop van tijd zal helpen om het idee en de ervaring van tekort volledig uit te roeien op aarde.
 • JOUW KINDEREN EN KLEINKINDEREN. Het meest tastbare resultaat van de bovengenoemde 'ripple' ga je zien in je eigen kinderen. Want wat jij aan jezelf geeft, zullen jouw kinderen ook aan zichzelf kunnen geven. Dankzij jouw nieuwe voorbeeld zullen zij de ware identiteit van geld als vanzelf integreren en kunnen ze leven en geld verdienen vanuit een moeiteloosheid die eigen is aan een geheeld overvloedsbewustzijn (5e dimensie).
 • DE MOOISTE GROEI MAAK JE SAMEN. De tijd van alleen dingen realiseren is over. De 5e dimensie is een dimensie van WIJ ipv JIJ. In dit traject word je betrokken in een groepsenergie. Groeien gaat op die manier zoveel makkelijker en sneller!

HOE IK JOU GA HELPEN

Jij ontvangt tijdens dit revolutionaire online programma AL het onderstaande:

 • ontvang
 • Meer info

20 lessen in een makkelijk afprintbaar PDF-werkboek.

Deze lessen omvatten in totaal méér dan 40 tools, oefeningen, meditaties en energetische activaties en EFT set-ups in tekst, geluids- of videoformaat. 

(Wat een EFT set-up precies is én hoe je haar kan toepassen, leer ik jou aan, no worries! Je kan al eens google-en op 'Emotional Freedom Technique')

 • ontvang
 • Meer info

Een pakket van 16 afstandshelingen in groep (je ontvangt gewoon bij je thuis in de zetel!)

Deze sessies zijn belangrijk omdat ze jou helpen om de energetische shifts die je maakt tijdens dit programma ook makkelijk te integreren tot op celniveau. 

Want begrijp het goed: dit is een IMPLEMENTATIE programma. Je ontvangt hier niet enkel kennis.  

 • ontvang
 • Meer info

2 privé coaching en/of heling sessies via skype.

Je ontvangt tijdens deze privé-sessies de gepaste ondersteuning ivm de specifieke (onbewuste) overvloedsblokkades waar JIJ precies mee worstelt. 

Dankzij deze sessies is er ook véél minder kans dat jij ergens onderweg zal stranden en opgeven. 

ERVARINGEN VAN ENKELE DEELNEMERS

An Wins

Hallo Veerle. Mijn intentie toen we begonnen was een rijkelijk gevuld leven. Nu, enkele weken later, ben ik mij veel beter bewust van hoe ik mijzelf al die jaren gesaboteerd hebt met onderbewuste negatieve overtuigingen. De overvloed stroomt nu binnen in ons gezin dankzij een aanzienlijke toename van opdrachten die mijn man ontvangt. Dit voelt goed. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken over geld. Alles loopt nu vanzelf en ik weet dat er nog véél meer mogelijk is mits ik dit nog wat oefen. Geweldig!

Een wonder voor mij. Na 6 jaar ontvang ik eindelijk de beloofde opslag van mijn baas. Dankzij het verbeteren van mijn eigenwaarde in dit programma, kan niet anders. Ik verdien nu bijna 400 euro netto méér per maand. Amai, ik ben zo content dat ik meedeed !!  

Danny

Hartelijk bedankt Veerle, het heeft echt wel vruchten afgeworpen. Het geld op zich is nog even afwachten maar ik voel me wel al heel rijk en overvloedig op andere vlakken, meer liefde voor mezelf, meer zin in sex, meer liefde voor mijn man, meer geduld op school bij de collega's, minder oordelen...

Elly

Wim Dirickx

Managing Partner - Belgian Solar NV

Hey Veerle, Ik kan met overtuigen zeggen dat ik ongelofelijke veranderingen heb doorgemaakt. Financieel, emotioneel en rationeel.. anders gaan voelen, en dus anders gaan denken.. BEDANKT!

geld terug garantie

Ik weet zelf hoe spannend het is om online iets te kopen. Je kent mij misschien nog niet en je hebt géén idee wat te mogen verwachten. Als je deze pagina volledig doorneemt ga je merken dat ik jou daarom een heleboel gratis materiaal ter beschikking stel. Zo krijg je een 'feel' met het materiaal, met mijn energie en met mijn manier van werken. Hetgeen ik ook belangrijk vind om jou te bieden is een geld-terug-garantie bij de aankoop van mijn programma's.


Het is mijn grootste verlangen jou te helpen vervuld en gelukkig te leven. Waarom zou ik dan willen dat wanneer jij merkt dat je niet resoneert met mijn manier van werken je er financieel aan inschiet?  


Dus moest jij merken dat je een vergissing gemaakt hebt door deel te nemen, krijg je van mij zonder probleem jouw volledige investering terug OP VOORWAARDE DAT JE HET MIJ LAAT WETEN BINNEN DE 10 kalenderDAGEN NA AANVANG EN WE NOG GEEN PRIVÉ-SESSIE GEHAD HEBBEN.

geld terug garantie

Ik weet zelf hoe spannend het is om online iets te kopen. Je kent mij misschien nog niet en je hebt géén idee wat te mogen verwachten. Als je deze pagina volledig doorneemt ga je merken dat ik jou daarom een heleboel gratis materiaal ter beschikking stel. Zo krijg je een 'feel' met het materiaal, met mijn energie en met mijn manier van werken. Hetgeen ik ook belangrijk vind om jou te bieden is een geld-terug-garantie bij de aankoop van mijn programma's.


Dus moest jij merken dat je een vergissing gemaakt hebt door deel te nemen, krijg je van mij zonder probleem jouw volledige investering terug OP VOORWAARDE DAT JE HET MIJ LAAT WETEN BINNEN DE 10 kalenderDAGEN NA AANVANG EN WE NOG GEEN PRIVÉ-SESSIE GEHAD HEBBEN.

Davids T.


Eerst en vooral wil ik je zeggen dat ik "Heel je relatie met geld" een Supertraject vond.. ongezien positief en aanmoedigend, en zoveel energie! Wauuuuuuw ! Ik heb er heel veel uit geleerd, en ben mezelf ook heel vaak tegengekomen.. en heel veel patronen die verkeerd waren herkend in mezelf.. Het was vaak ook heel intens, en ook wel (soms moeilijk) confronterend..  Maar ik ben in geen tijden nog zo gelukkig geweest met moeilijke confrontaties dan nu.. Ik heb dan ook dankzij jou, en je traject geleerd om de dingen positief om te buigen.., en in de juiste richting te evolueren... En niet alleen wat geld (overvloed) betreft.., maar ook op andere vlakken in het leven.. echt alles evolueert in positieve zin mee.. mijn bewustzijn is wakker geschoten en krijgt er niet genoeg van! een super dankjewel daarvoor Veerle!"

Hee Veerle, je gelooft het nooit.. heb vandaag 500 euro gewonnen, zouden we dit linken aan onze sessies?? Ik voel mij over het algemeen ook luchtiger en speelser. Ik leef in een heel nieuw gevoel van dankbaarheid sinds deze cursus, en we zijn nog maar pas van start!! 

Cindy van Dievel
Zaakvoerster van 'Den oude kneeder'

Het "toeval" (!) wil wel lukken, maar net nu deze cursus eindigt, ontvangen we van iemand, die een tijd terug niet al te eerlijk met ons geld omging, een behoorlijke som geld terug, waarmee ik héél wat rekeningen kan vereffenen. Met deze som kan ik ook wat geld opzij zetten. Ook begint het bij mij te stromen om die bepaalde persoon te vergeven wat hij ons aangedaan heeft.

Roland P.

Jouw relatie met geld helen is een cruciaal punt in jouw groei als mens. Want hoe kan je een overvloed aan klanten bereiken met jouw levenswerk en een heerlijk overvloedige beloning ontvangen voor jouw bijdrage in deze wereld als je nog allerlei onbewuste (!) sabotagemechanismen hebt lopen in jezelf rond dit thema?

Janna van Leeuwen

Dans- en stemcoach

Het programma 'Heel je relatie met geld' heeft mij op een bijzondere manier bewust gemaakt van mijn relatie met geld. Veerle werkt heel sterk op energetisch niveau, zodat je je vanzelf steeds comfortabeler gaat voelen met rijkdom en overvloed. Daarnaast staat het vol met praktische tips over hoe je meer overvloed en nieuwe overtuigingen kan integreren in je leven. Het is echt een bewustwordingsproces: ik weet nu veel beter wat ik waard ben. DANKJEWEL Veerle! Ik ga dit traject zeker nog een keer herhalen voor mezelf. De EFT setups vond ik ook superfijn. Het maakt het heel laagdrempelig om bij jezelf door overtuigingen heen te breken. Liefs.

Mijn ervaring van het traject over overvloed en geld : De eerste lessen waren heel pijnlijk. Er waren veel emotionele momenten tijdens het “alles voor ogen zien en dan voelen”.  Pfff, het was niet gemakkelijk om mezelf daarin open te zetten . De oefeningen waren echt leerrijk . Ik kwam tot belangrijke inzichten. Ik denk ongeveer achter les 20 dat ik echt wakker werd in het geloof dat ik meer kon krijgen. Dat er idd overvloed bestaat .
Ik ging toen terug naar de eerste les. Weer naar mijn gevoel over geld en de oefeningen daarrond. Ja, 1 tot 5 lessen keerde ik terug . Ik kreeg opeens echt resultaat. Wat een goed gevoel. Laat maar komen! Welkom :-)  Ik omarm geld nu. Er zijn dingen die me niet meer tegenhouden om te doen of te kopen.
Wat ik ook super vond was de EFT. Je stelt jezelf zo open en je voelt zo veel . Voor mij heeft dat o.a. gezorgd dat ik eindelijk durf ontvangen en ook vragen naar hetgeen ik verlang.
Veerle, op je vraag of ik er iets uit geleerd heb: ja. Is er een meerwaarde gekomen in mijn leven: ja! Zijn er dingen onverwachts gekomen. Ja. Meer en meer klanten. En ook : heel onverwacht mensen die mij financieel ondersteunen in de behandelingen die ik nodig heb om terug volledig gezond te worden. Is ook overvloed hè. Ben zo blij. Ben je zo dankbaar! 

Katty vande Walle

DE WAARDE DIE IK JOU BIED

geldcursus
 • Ik neem je in dit 16 weken online programma stap voor stap mee in een volledige energetische "reboot" van jouw overvloedsbewustzijn.   
 • Ik lever jou alles dat je nodig hebt om een sterk aantrekkingspunt te creëren in jezelf mbt geld: INZICHT, BEWUSTZIJN én de JUISTE TOOLS
 • Je krijgt mijn compleet unieke methode inclusief werkboeken en de meditaties + energieclearings die ik channelde vanuit de hogere dimensies
werkboek geldcursus
 • Het materiaal is en blijft van jou. Je kan mijn life changing proces dus herhalen en verdiepen zoveel je wenst.
 • Je gaat leren om te doen. De (méér dan 40!) tools en oefeningen bouwen op elkaar verder en nemen jou stap voor stap mee UIT een 3-dimensionele belevening NAAR een hoger bewustzijn rondom jouw  eigen WAARDE.
 • Je gaat méér geld aantrekken door de volledig nieuwe energieuitstraling die je belichaamt na het toepassen van alle oefeningen. PLUS je gaat een ongelooflijke boost merken ook in andere gebieden van je leven.
afstandshelingen
 • Je wordt energetisch gesteund door maar liefst 16 wekelijkse afstandshelingen 
 • PLUS ik coach jou 1-op-1 in TWEE uniek op JOUW noden afgestemde privé-sessies voorbij jouw (onderbewuste) weerstanden.

Veelgestelde vragen
(Klik op de vraag waar je het antwoord van wenst te horen)

Heb ik de informatie die je deelt al niet eerder gehoord, gezien of ontvangen?

Is het mogelijk een klein voorbeeld van de inhoud en werkstijl weer te geven om te zien of ik ermee resoneer?

Waarom zitten er steeds 5 dagen tussen de mails die ik ontvang?

Hoe werkt de privé-begeleiding, praktisch gezien?

Kan ik in termijnen betalen?

Hoeveel tijd dien ik dagelijks te investeren om resultaat te boeken?

Blijft het materiaal beschikbaar?

JOUW INVESTERING in jezelf:  €495

Klik op onderstaande knop om je in te schrijven in dit transformatieprogramma

HETGEEN ZO BIJZONDER IS AAN DIT PROGRAMMA

VERVULLING

Ik toon jou de kern van het principe 'geld'. Wil je nog vollediger gaan leven vanuit een hoger bewustzijn, dan is het een must om vanuit deze kern te werken. Zo lang je rond deze kern blijft heendansen zal geld jou nooit de vervulling schenken waar je naar verlangt.

BEZIELING

Ik weet niet hoe dat bij jou zit maar ik deed een paar jaar geleden wel eens een geldprogramma bij iemand anders.  Daar zat zoveel 3D energie achter (prestatiegericht en 'moeten') dat ik er stress van kreeg. 

Het programma dat ik jou aanbied, daarentegen, is afgestemd op wie we ten diepste zijn. Ik werk via 'bezieling'. Vanuit een open, liefdevol en hoger bewustzijn. Hierdoor zal het veel minder als een opgave voelen om de opdrachten uit te voeren. 

TRANSFORMATIE

PLUS - superbelangrijk - : transformatie is niet van de poes. Dat zal je ook wel weten. Je volgde vast ook wel eens een dieet of een 'start to run'. We hebben een heleboel onderbewuste sabotagemechanismen en hierdoor stoppen we vaak met iets dat goed is voor ons - net vooraleer we grootse resultaten behalen.

Dit programma reikt jou bovenop alle tools ook een heleboel handvaten om vol te kunnen houden. Vooral via specifieke EFT set-ups en de afstandshelingen/privésessies. Met deze cursus ben jij volledig "ready-to-go".

Dankzij het helen van jouw relatie met geld ga jij méér geld aantrekken. Logisch. Want zodra iets geheeld is, kan het terug gaan stromen. 

Ben jij bereid om JOUW overvloed in een hogere stroming te brengen? 

We leven in een tijd van grondige vernieuwingen. In de maatschappij maar ook in ons persoonlijke leven!  

Om deze vernieuwingen volledig door te kunnen zetten dient onze relatie met geld geheeld te zijn.

Want hoe je het ook draait of keert, geld en waarde zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. 

De mensheid heeft dus pioniers en helers nodig. Ook op dit vlak. Om een voorbeeld neer te zetten. Om het principe geld en eigen-waarde in een nieuw Licht te zetten. Om te laten zien dat overvloed creëren anders kan! Op een hogerbewuste manier. Op een moeiteloze manier. Vanuit een geheeld onderbewustzijn. En volledig in lijn met het hoogste goed van allen. 

Want de mooiste groei maak je samen!

Overvloed aan alles dat jouw hart verlangt, is een menselijk geboorterecht.
Maar we dienen het te claimen.

Are you in this with me?

>