Bevrijd

je innerlijk 

kind

HEEL JE VERLEDEN EN JE VERBETERT HET LEVEN ZOALS JE HET NU LEEFT

De wereld, zoals we die als volwassene beleven, is energetisch onder- en opgebouwd ahv onze ervaringen en conditionering als (klein) kind.

Wens je de situaties in je leven, die (nog) niet resoneren met jouw zielenlicht, te transmuteren...
Wens je bepaalde trauma’s weg te laten smelten of bepaalde conditioneringen die jou niet langer dienen naar een hogere waarheid om te zetten…

We doen het tijdens onderstaande workshopdagen!

We gebruiken er de quantumenergie voorbij de 12e dimensie om het verleden (innerlijk kind) te ‘bereiken’ en er verlichting in aan te brengen (waar nodig). En dit in afstemming op en samenwerking met de hoogste aspecten van onsZelf (engelen en meesters van Licht).

Distorties worden op deze manier makkelijk "weggesynchroniseerd". Lagere energie past zich uiteindelijk altijd aan naar hogere energie, daar waar ze door deze hogere energie omhuld wordt!

Hieronder de thema’s die aan bod komen in de eerste 4 sessies:

  • Sessie 1 :  Contact met je innerlijke kind bewerkstelligen. 
  • Sessie 2 : Breng je innerlijke kind van slachtoffer naar creator.
  • Sessie 3: Help je innerlijke kind om gevoelens van onwaardigheid en ‘niet verdienen’ los te laten.
  • Sessie 4: Imprints van tekort uit jouw kindertijd worden getransmuteerd naar gevoelens en het creëren van overvloed.

Nog niet bekend met de Stargate meditaties?

De Stargate is een geometrische constructie die zo'n 30 jaar geleden gechanneld werd vanuit de Lichtwereld door Prageet Harris (je ziet de stargate op de afbeelding bovenaan deze pagina en kan hierbeneden een filmpje bekijken erover). 

Eigenlijk is de stargate de fysieke representatie van een energie die ook in ieder van ons aanwezig is en die we kunnen activeren (hypofyse en pijnappelklier). Je kan het vergelijken met een merkaba. En toch is het anders.  

Deze energie staat ons toe makkelijk in contact te treden met het quantumveld (voorbij tijd en ruimte). Met ons fysieke lijf als basis! 

Dit zijn geen zweverige meditaties. Ook al maken we een diep contact met de Engelen, Meesters van Licht en de Sterrenvolkeren en ontvangen we een heleboel energetische heling en activaties via hun, de meditaties focussen op INTEGRATIE van de ontvangen energie tot op celniveau.  

Wens jij dat diepere contact te ervaren met je innerlijk kind en vooral: wens jij via dit diepere contact heling aan te brengen in je leven OP DIT MOMENT? Je bent van HARTE welkom!

PS: we beluisteren de originele meditaties en deze zijn in het engels.

WAAR - WANNEER - HOE LAAT 

Bilzen (Limburg)

zondag 13/9 van 10-14u
zaterdag 19/9 van 10-14u
zondag 27/9 van 13-17u
zondag 4/10 van 10-14u

Bijdrage + aanmelding

Jouw bijdrage: 50 euro voor één sessie dus 200 euro voor de volledige reeks (niet los te boeken - de energie bouwt elke week verder op!)

Volledige bedrag te voldoen bij aanmelding.
Je mag overschrijven op BE91 7350 2956 4776 met vermelding ‘stargate workshops innerlijk kind'. Mail me zodra je betaald hebt, zodat ik je op de lijst kan bijzetten (veerle.wins@telenet.be)

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt tot 6 deelnemers per groep. Zo houden we het intiem en kan al wie wenst gaan liggen tijdens de meditaties. Wil je dus zeker meedoen, wees er snel bij.

Meebrengen: yoga-matje/ fleecedekentje/ kussentje

 Inbegrepen: Koffie/thee en 4-uurtje

Jouw plekje is pas verzekerd zodra ik jouw betaling ontvangen heb. 

Wens je op de hoogte gehouden te worden van aankomende workshops met de Stargate? Vul onderstaand formuliertje in en ik bezorg jou de planning voor de volgende maanden. 

PS: Je ontvangt geen andere info van me dan updates ivm meditatiebijeenkomsten!

Wil je echter méér van mijn werk proeven, klik dan op de flower of life hieronder en  je ontvangt een gratis kaartenset om je innerlijke kind te helen en nog veel meer.

zelfliefde

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>