Jouw geldmythe of -mythes meedogenloos ontmaskerd

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Heel je relatie met geld

jouw geldmythe ontmaskerd
Wens jij jouw geldmythe of -mythes te ontmaskeren?
 
Sterk van je!
 
Want geef toe: het is allesbehalve handig wanneer jij diep in jouw onderbewustzijn een bepaalde geldmythe hebt zitten die – zonder dat je het doorhebt – jouw financiële doelen saboteert of zelfs onmogelijk maakt.
 
Ik laat jou hieronder graag kennismaken met een paar zulke monstertjes.

 

More...

Geldmythe nr 1

Gevoelige zielen zijn vaak in de veronderstelling dat wanneer ze grote overvloed aantrekken, andere mensen minder of niet genoeg zullen hebben (= een 3D geldmythe!). 

Niets is minder waar.
 
Overvloed die vanuit hartsbewustzijn (5D) gecreëerd wordt, in liefde voor jezelf, ondersteunt steeds de ontwikkeling en groei van alles en iedereen!
 
 
Geldmythe nr 2
Heb je er wel eens bij stilgestaan dat in een 5D bewustzijnsveld sowieso altijd grote overvloed aanwezig is?
 
GEWOON  OMDAT  HET  UNIVERSUM  OVERVLOED  IS ?!
 
De meeste mensen geven de waarheid over wie ze ten diepste zijn nog steeds uit handen door te geloven in tekort als het fundament van het leven (=3D geldmythe!).
 
Ik begrijp dat hoor want ook ik leerde vanuit mijn opvoeding te “over-leven”. In plaats van te vertrouwen in die zachte, onvoorwaardelijke draagkracht. Van de aarde. Van het leven. En ja, ook van GELD!
 
 
Geldmythe nr 3
Wanneer je leeft vanuit een hoger bewustzijn kan je erkennen dat JIJ (ja jij!!) BELANGRIJK bent. En dat het leven jouw bestaan wenst te vieren op allerlei manieren. En ja, geld is daarin (in onze huidige samenleving) één van de spelers.
 
Geld ontvangen en uitgeven aan verwennerijtjes geeft jouw innerlijke kind het signaal: IK doe ertoe! IK mag genieten. 
 
Enig idee hoe SPIRITUEEL dit is?!
 
De  geldmythe “Geld doet er gewoon niet echt toe voor mij” is een 3D overtuiging geworteld in een gebrek aan eigenwaarde. Waarom zou jij anders bepaalde manieren om van jouw leven te genieten onbelangrijk en ‘niet op jou van toepassing’ maken?
 
 
Geldmythe nr 4
De laatste geldmythe die ik vandaag met jou deel is één van de grootste geldblokkades die ik zelf had. En ik herken haar ook in een heleboel andere lichtwerkers en cliënten van me.
 
Namelijk dat overvloed wensen OPPERVLAKKIG is.
 
Echter, wanneer je diep inzoemt op het werkelijke karakter van geld kom je erachter dat geld liefde is. En dat het getuigt van liefde voor jezelf wanneer je durft kiezen voor de overvloed die je BENT. Als kind van een oneindig liefdevol en overvloedig Universum.
 
Niks oppervlakkigs aan. Integendeel!
 
 
Herken je jezelf in één van deze geldmythes?
Weet dan dat het je ontzettend veel oplevert indien je hiermee aan de slag gaat. 
 
Want zolang je soortgelijke monstertjes in je onderbewustzijn hebt zitten, zal je je langs alle kanten getrokken en gesaboteerd voelen. En geraak je niet echt vooruit in het aantrekken van méér overvloed (aan klanten, waarde-uitwisseling, vervulling…) in je leven.
 
Ik vind het zo bijzonder te merken hoe vooral de gevoelige zielen, de empaten, de starseeds en lichtwerkers tegen een heleboel geldmythes aanlopen. Terwijl juist WIJ het zijn die een hoger bewustzijn op aarde komen verankeren.
 
Wanneer ik naar mijn eigen proces kijk zie ik dat het niet zozeer moeilijk is geweest mijn aanbod kenbaar te maken. Het was vooral de uitdaging hier GELD voor te (durven) vragen en ontvangen! Vooral omdat mijn aanbod nog niet echt een “gangbaar aanbod” was/is in deze wereld. 
 
 
Naarmate mijn 5D overvloedsbewustzijn groeide heb ik nog 31 andere geldmythes ontdekt
 
Je ontvangt de volledige reeks geldmythes als onderdeel uit les 4 van mijn online programma: “Heel je relatie met geld”.
Ik laat jou in deze opdracht ook zien HOE je deze mythes transformeert zodat ze je niet langer kunnen plagen.
 
Méér info over mijn online programma vind je lager op deze pagina.
 
Het is mijn diepste wens jou te helpen openen voor méér goeds dat op deze aardbol beleefd kan worden.
 
Ik stelde daarom naast mijn betaalde programma ook een reeks gratis mails samen die jou een heleboel AHA’s zullen bezorgen. Inschrijven kan via het formuliertje hier beneden.
 
Liefs,
 
 
share-fb-1

Gratis liefde- en overvloed Activatie

Beluister onderstaande gechannelde meditatie, enkele opéénvolgende dagen, en je zal beginnen beseffen hoe de vork nu écht in de steel zit ivm overvloed creëren vanuit 5D bewustzijn. Je geniet bij aanvraag ook automatisch van alle andere tips die ik voor je heb om méér geld aan te leren trekken op een bezielde, vervullende manier.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

Mijn online programma "Heel je relatie met geld" vind je door op onderstaande knop te drukken

jouw relatie met geld
>