Jouw relatie met geld verduidelijkt

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Heel je relatie met geld

Net zoals je bepaalde werkpuntjes hebt in jouw relatie met mensen, zo heb je ook werkpuntjes in jouw relatie met geld. Het super-superinteressante is dat deze vaak heel erg op elkaar gelijken.
 
Ik laat het je zien aan de hand van een paar voorbeelden.

More...

Maar vooraleer je deze begint door te nemen, wil ik je graag vragen om héééél LIEFFFF te zijn voor jezelf terwijl je leest.
Iederéén heeft uitdagingen en dingen die moeilijk lopen. We zijn allemaal mensen. 
Ik bedoel ook helemaal niet om met de vinger te wijzen of iets ‘fout’ te maken. Integendeel.
 
Het is mijn intentie bewustzijn te brengen. Want zonder bewustzijn is er geen verandering mogelijk.

Ik hoop dan ook vanuit mijn hart dat jij iets bijzonder waardevols opsteekt uit deze blog.
En dat jij weer een puzzelstukje dichter komt bij je Ware Zelf, dat heel en overvloedig IS.

Oké hier zijn de voorbeelden:

  • Stel dat je het gevoel hebt dat je financieel gezien ‘gered’ wilt worden… Dan is het waarschijnlijk zo dat je je ietwat behoeftig voelt en dat je stiekem van anderen verlangt dat ze je een goed gevoel geven over jezelf. Je eigenwaarde mag in dat geval nog versterken. Zodat je op je eigen benen kan staan en vol vertrouwen jouw unieke zielenpad kan volgen. (= Jezelf redden).
  • Wanneer geld binnenstroomt maar het glipt steeds door je vingers… Wanneer je nooit genoeg geld lijkt over te houden om jezelf ermee te verwennen… Dan zit ergens in jouw onderbewustzijn nog de overtuiging dat jij het niet VERDIENT om in overvloed te baden.
  • Wanneer je een soort verkrampt gevoel in je lijf ervaart bij het uitgeven van geld aan iets leuks voor jezelf, kan het goed zijn dat je jezelf een ‘stout meisje’ of ‘stoute jongen’ voelt dat je zoiets durft doen!! aka durft GENIETEN van jezelf en je lijf/leven (innerlijke kind wonde vaak gerelateerd aan religieuze imprints)
  • Als jij nooit in staat bent om de dingen te kopen die je wenst te kopen, voel je jezelf tekortgedaan op bepaalde emotionele gebieden en zou het heel goed kunnen dat je te weinig onvoorwaardelijke liefde ontving als kind

 

Klinkt en voelt eigenlijk logisch op één of andere bizarre manier hè?

Dat jouw relatie met geld een stukje van jouw relatie met andere mensen laat zien bedoel ik …

En ik heb nog een paar voorbeelden : 

  • In de periodes dat je zegt: “Ik ben blut” is het meestal zo dat je jezelf ge’blut’st of gewond voelt diep vanbinnen. 
  • Als je bang bent zonder geld te geraken, zit er (onderbewust!) in je relaties met anderen ook een angst om verlaten te worden (verlatingsangst).
  • Indien je bang bent dat anderen je financieel zullen afzetten of bedriegen, ben je óók in je relaties met de mensen rondom je bang voor manipulatie en bedrogen worden. Ga maar eens na in je familielijn of er voorbeelden zijn van manipulatie en/of bedrog… 
  • Stel dat je makkelijk geld uitgeeft maar dat je totaal géén goede ontvanger bent. Dan zou het zomaar kunnen dat jij hooggevoelig bent. En dat die hooggevoeligheid jou als kind al parten speelde. In die zin dat je jezelf onbewust bent gaan afschermen om bepaalde energieën te ‘ontvangen’. Wake-up call : !!!! : geld is OOK een energie. 
  • En de meest evidente, om af te sluiten : Wanneer je nooit genoeg geld hebt, is het waarschijnlijk zo dat je jezelf – diep vanbinnen – niet goed genoeg vindt. 
 
Nota’s

Bij mensen die géén (uitgesproken) geldproblemen hebben is het NIET per se zo dat al hun relaties gezond zijn. Relaties omvatten ook gebieden zoals communicatie, verbondenheid e.d. die niet zo nauw verbonden zijn met geld als geven, ontvangen en eigenwaarde. Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld héél goed bent in ontvangen en je je toch wat ge-blut-st voelt diep vanbinnen. Dan werkt gewoon de sterkste component.


Omdat deze dingen heel diep genesteld kunnen zitten in jezelf – zonder dat je je hiervan bewust bent – geef ik je graag de volgende TIP mee: 
Noteer jouw huidige geldsituatie op een papiertje en ook de emotionele toestand die ik erbij aangaf.
Vraag je Hogere Zelf om inzicht en wacht dan een week af… en ontdek welke ‘AHA’ je ontvangt.
 
Kwalificeer het niet onmiddellijk als “onzin”. Dat zou een gemiste kans inhouden op inzicht en heling. 
 
 
Ik geef toe dat sommige dingen ook voor mezelf moeilijker waren om ‘in te zien’.
Zo herkende ik bijvoorbeeld de angst om verlaten te worden door geld.  Maar ik herkende deze verlatingsangst niet onmiddellijk in mijn relaties met anderen… Totdat ik een groot AHA moment had waarin ik er niet meer onderuit kon hoe ik MEZELF (mijn innerlijke kind) mijn hele leven in de steek gelaten had. En dit – ondermeer – door altijd eerst voor anderen te zorgen! Daarom was ik dus zo bang dat óók geld mij zou verlaten en ik zonder zou te komen zitten…
 
Coole ontdekking, toch?
 
Want op deze manier komt de bewuste scheppingskracht weer een stukje dichter in je eigen kamp en hoeft geld niet langer iets te zijn waar je je macht aan weggeeft. (Door je zorgen te maken erover enzo). 
 

En een héérlijke SURPLUS : door je relatie met geld te helen, helen ook je andere relaties mee!
Nu, bewustwording is een groot deel van jouw helingsproces maar je dient deze bewustwording ivm jouw relatie met geld natuurlijk ook te implementeren.
 
In mijn eigen geval ben ik na bovenstaande ontdekking serieus aan de slag gegaan met AANWEZIG ZIJN voor mezelf. Op een emotioneel level. Daar waar ik mezelf voorheen in de steek liet en anderen voorrang gaf, zal ik nu naar mezelf kijken en mezelf afvragen: “Wat heb IK nodig?”
 
En ja, mijn relatie met geld is onwijs hard geshift. En geld aantrekken lukt steeds makkelijker.
PLUS : door méér emotioneel AANWEZIG te zijn voor mezelf reageren ook de mensen in mijn omgeving anders op me. Life is a funny thing! 
 
 
Wens jij méér onwijs gave en revolutionaire inzichten ivm geld en hoe jouw relatie met geld te helen?
Je kan je hieronder aanmelden om een aantal gratis tips te ontvangen die jou helpen méér geldflow creëren. Supercool!
 
OF je kan je aanmelden als deelnemer aan mijn online transformatieprogramma “Heel je relatie met geld”. (Scroll naar onderaan deze pagina voor méér info). Nóg cooler!
 
Alvast heel veel liefs!
 
 
share-fb-1

Gratis liefde- en overvloed Activatie

Beluister onderstaande gechannelde meditatie, enkele opéénvolgende dagen, en je zal beginnen beseffen hoe de vork nu écht in de steel zit ivm overvloed creëren vanuit 5D bewustzijn. Je geniet bij aanvraag ook automatisch van alle andere tips die ik voor je heb om méér geld aan te leren trekken op een bezielde, vervullende manier.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

Mijn online programma "Heel je relatie met geld" vind je door op onderstaande knop te drukken

jouw relatie met geld
>