Ben jij een lichtwerker? Ligt de evolutie van de mensheid jou nauw aan het hart? 

Dan heb ik een onwaarschijnlijk straffe kans/challenge voor je! Een challenge waar je niet alleen jezelf en je eigen leven een fikse boost en evolutiesprong mee gunt. Maar ook de rest van de mensheid.

Ja, je leest het goed! 

De energie is rijp! 

Zoals jullie wsch al lazen in mijn vorige blogs, biedt april ongekende mogelijkheden voor loslaten, verwerken en vernieuwen. Vooral voor lichtwerkers die al langere tijd bewust met persoonlijke groei bezig zijn. Voor jou en mij dus.

Zelf vertrek ik deze week naar Slovenië voor een wereld bijeenkomst rond de Stargate energie. We gaan met zo’n 555 ‘starseeds’ (en vele honderden die van bij hun thuis uit meedoen) een nieuwe blauwdruk voor de mensheid installeren (DNA niveau).

Volgende zondag, op Paasdag, culmineert dit spirituele werk op het feest van de verrijzenis (in de christelijke tradities). Prachtig teken vind ik dat!

Voorstel voor jou en mij vanuit de spirituele wereld

Ik werd geleid om elke dag een half uurtje in stilte te mediteren. Geen geleide meditatie. Maar ééntje waarin ik bewust toestemming geef aan elk deeltje in mezelf om volledig te ZIJN wat het IS, nu in dit moment. En zo dieper en dieper thuis te komen….

Mijn spirituele gidsen fluisterden mij in dat ik dit ook diende te delen met jullie. En jullie de mogelijkheid te bieden mee te doen, in ver-1-igd veld. Elke dag 30 minuten. Bij jezelf. Héél aanwezig.

Missie

Nogmaals: dit is een héél bijzondere tijd/ weken. Je kwam naar de aarde met een missie, dat weet je. Nu is het moment om bewuster dan ooit jouw steentje bij te dragen aan de creatie van een vernieuwde mensheid! Niets gebeurt “zomaar”. Transformatie dient in het leven geroepen te worden. De Nieuwe Wereld dient in het leven geroepen te worden.

De ‘marsmannetjes’ of waatikveelwie gaan ons en de mensheid niet komen redden. We dienen het zelf te doen. Door bepaalde stappen te zetten. Door bepaalde ‘challenges’ aan te gaan. Vooral op energetisch vlak. Want daar liggen de bouwstenen van creatie.

Als lichtwerker heb je nu de keuze en de kans jouw steentje bij te dragen in een groep bewuste zielen. In een week met onwaarschijnlijk/ongezien potentieel. En vergis je niet: jouw bijdrage is van onschatbare waarde! 

ARE YOU IN?

Het enige dat nodig is voor jouw persoonlijke “quantumjump”, is een kleine commitment

Doe je mee? Laat het mij dan weten op veerle.wins@telenet.be.
En maak een commitment. 7 dagen lang elke dag 30 minuutjes van jouw tijd… voor jezelf… voor jouw groei… en voor die van de hele mensheid!!

Ik neem iedereen die mij mailt hierover EN die ook daadwerkelijk 7 x 30 minuten van zijn tijd investeert (spirit weet wie dit is – het is op dit moment al geweten in het quantumveld) mee (in bewustzijn) in de sessies, in de energie van de Stargate. In dat onnoemelijk krachtige veld dat opgebouwd gaat worden en dat de hele wereld zal toen ‘trillen’ met een nieuwe vibe.

Nogmaals: als je meedoet is het nodig dat je élke dag dat half uur investeert. Deze energie komt énkel aan bij iedereen die zijn deel bijdraagt. Vanaf vandaag zeven dagen lang. Minstens 30 minuten. Zonder uitzondering.

Dus wens je deel te nemen, dan hoor ik het graag.

Belangrijke PS

O enne: je hoeft je helemaal niet geweldig goed te voelen om mee te doen hè. Verre van. Jouw ‘mind’ zou een je slapjes of moe voelen zelfs als een smoesje kunnen gebruiken. Om te ontsnappen – bij wijze van spreken – aan de ‘verandering’ die deze challenge in jouw leven gaat brengen.

Want ego’s houden niet van een challenge. That’s just the way it is……

Dus… nog eens herhalen: De bedoeling is NIET dat je je supergoed voelt vooraleer je aan je half uur begint.

De bedoeling is simpelweg (en het kán niet makkelijker!!) dat je gaat zitten… aanwezig bij jezelf… en AL je emoties/gevoelens/lijfelijke gewaarwordingen op dat moment. Nergens van weglopen. Maar bewust RUIMTE geven, in aanvaarding, aan alles dat zich in jou afspeelt. Laat het stromen. Geef het toestemming te ZIJN.

That’s it!!!!

Alle liefss en hopelijk tot in de energie xxx

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

share-fb-1
>