Misschien ken je het ook : je maakt iets mee dat jouw hart doet breken van verdriet. 
Je huilt en huilt en huilt.

En nadat je de bodem van een put raakte, wordt er iets opnieuw wakker…
De wil om het anders te gaan maken voor jezelf.

KARMA

In juli 2019 werd er enorm veel karma losgewoeld. Niet alleen in mezelf. Maar in het collectieve menselijke bewustzijn. Een aantal diepe pijnen en patronen begonnen het licht te zien. Wat ieder daar dan persoonlijk mee gaat doen op zo’n moment, hangt natuurlijk af van het bewustzijn van die persoon. Sommige mensen wijzen (nog) graag met de vinger. Anderen vatten de koe bij de horens en gaan aan de slag in zichzelf. Je hoeft maar even in de wereld te kijken en je ziet het vanzelf, hoe de meesten mensen omgaan met hun duistere kantjes.

Ik ontdekte tijdens het diepe loslaten die maand aspecten in mezelf waar ik totaal geen benul van had. 

Ik zal je laten meekijken in mezelf: ik kwam o.a. tot de schokkende vaststelling dat ik (onbewust) zoveel angst meedroeg (uit vorige levens) om een kind te verliezen, dat ik in dit leven nooit een kinderwens heb gehad. Zip. Zero. (Hoewel ik ontzettend graag bij kinderen bén)

En nog schokkender: ineens had ik zoiets van: jee… als ik dit eerder had doorvoeld… was alles misschien anders gelopen en had ik wél een kind. (voor wie me niet kent: ik ben ondertussen 44 dus zelf kids op de wereld zetten zit er niet meer in)

Nu, ik heb dat onmiddellijk terug kunnen loslaten. Want mijn vertrouwen in het universum is toch wel dusdanig dat ik weet dat alles voor het hoogste goed loopt in mijn leven.

EEN NIEUWE WENS WORDT GEBOREN

Maar ergens in augustus – denk ik dat het was -, voelde ik wel opeens zoiets van : hee! hoe zou het zijn om een nieuwe partner aan te trekken in mijn leven? 

Mijn vorige relatie eindigde zo’n twee jaar eerder en ik had tot dan toe nog nooit het gevoel gehad dat ik er terug klaar voor was om in een relatie te stappen.

Ik voelde ook wel dat er eerst wat beperkende denkbeelden mijn koppeke dienden te verlaten. Want eerlijk gezegd geloofde ik er niet meer zo in… dat ik iemand leuk zou ontmoeten. En zeker niemand die x, y en z belangrijk zou vinden en zeker niemand die vanzelf aan mijn deur zou staan (want uitgaan doe ik nu éénmaal niet) en…. en …

En ik heb het hier over mijn menselijke denken hè. Mijn ego-stukje. Ik wist vanuit mijn hogere weten natuurlijk wel dat ik “ooit” weer iemand zou tegenkomen. Maar goed… als we zelf de schepper zijn… en mogen kiezen… dan mocht het zo stilletjesaan (=”NU”) gaan gebeuren.

HET PLAN

Dus ik vroeg aan mijn moeder of ze misschien zin had samen met mij het online traject “jij als schepper van je leven” te doorlopen, met als intentie een nieuwe partner in ons leven. Ze had mij namelijk “toevallig” een paar weken eerder aangegeven dat ze zelf ook weer begon open te staan voor een relatie. Ze had 3 jaar voorheen een tweede partner aan kanker verloren en dacht tot kort daarvoor nooit nog haar hart te willen/kunnen openen voor de liefde. Het deed zo’n pijn, het verlies.

Dus.. in ver-1-igde kracht gingen we van start. Ik vond het wel weer heel vreemd mijn eigen stem te horen tijdens de ingesproken meditaties maar ik deed alsof hetgeen ik hoorde allemaal nieuw was voor me. En ik voerde de opdrachten één voor één uit. Hieronder een foto van een stukje uit één van de opdrachten. 

HET PAD

Mijn moeder vond haar nieuwe lief nog vooraleer ze het traject beëindigde. Razendsnel. Zelf had ik nog wat dieper te duiken in mezelf in de maanden die volgden. Er zaten namelijk meer weerstanden (angsten) dan verwacht en wat kan ik zeggen: transformatie vraagt soms tijd.

Maar… in december VOELDE ik ‘hem’ naderen. 

Omdat ik sterk geloof in samen creëren, in samen wensen, voor elkaar, mét elkaar… bestelde ik bij “de kerstman” (het licht van Kerst) die nieuwe partner. Niet alleen vanuit mijn eigen hart. Maar ik gaf ook door aan mijn zus en haar partner dat ik dat graag als cadeautje had onder de boom: hun oprechte wens hierover voor mij, aan de kerstman. Ik polste een paar dagen later of ze het niet vergeten waren en neenee, ze hadden er redelijk wat tijd voor genomen samen, op een avond, in bed. Het was toen 19 december. Ze hadden als tijdsspanne “3 maanden” doorgegeven aan “hierboven”. En voilà, toen wist ik dat het in de sjacoche was!

HET RESULTAAT

Maar gelukkig wist ik niet “hoe” of “wanneer”… hij zou opdagen

Dus op 22 december, toen ik mijn voordeur opendeed en er vanachter een bos witte rozen een enthousiaste man tevoorschijn stapte, wist ik het nog niet. Hij wel. Ik niet. 

Ik wist alleen dat hij kwam deelnemen aan een meditatieworkshop die dag. Dewelke trouwens héél krachig was en waarin hij me gelijk uitdaagde méér bloot te geven van mezelf (uit mijn persoonlijke leven) dan ik ooit gedacht had te doen, en public.

DE VERBAZING

De bloemen stonden hier de hele week… en ik kon mezelf alleen maar achterdochtig afvragen waarom iemand die mij niet kent mij bloemen schenkt. En toen hij me vroeg een keertje af te spreken voelde ik al mijn beschermingsmechanismes overeind komen. Als ik eraan terugdenk.. jeetjes.. zo geïntimideerd dat ik mij voelde die dag!! Die man keek recht door mij uit! 

We zeiden ondertussen misschien wel 35 keer: we doen het stap voor stap. En toch… gaat alles als een sneltrein. Ik kom mezelf heel hard tegen – vooral via angsten of ideeën die ik had over relaties door vorige ervaringen – maar onze liefde en ons bewustzijn is groot genoeg om deze te doorprikken.

Geert is net als mij een heler. Hij werkt met bio-resonantie (waarin hij o.a. fysieke blokkades kan opsporen). Hij gebruikt ook bloesemremedies in zijn sessies, geeft massages enz. Maar het belangrijkste van alles: hij heeft ontzettend veel wijsheid/ bewustzijn, en hij wéét dat hij de schepper is van zijn eigen leven. 

ALLES DAT IK GEWENST HAD…

We voelen een vanzelfsprekend “iets” wanneer we samen-zijn. Een aanvulling ook, op een bepaalde manier. Zonder afhankelijkheid op te roepen (thank god!) Een natuurlijke genegenheid en diepe aantrekking. Ik kan het nog niet beter verwoorden of verklaren. Het is ont-dekkingsfase hè. Het is nog superpril allemaal. Ik ontmoette zijn 3-jarig zoontje ondertussen 2 keer. Wat een cutie!!! Zo’n bijzonder kind! 

Jaja, ik weet het, je denkt misschien: waarom komt ze hier al allemaal mee naar buiten terwijl het nog allemaal aan het ontluiken is. Het kan nog razendsnel anders draaien… right?

Ja, dat is zo. Ik weet niets zeker. Behalve dan dat ik op een paar weken tijd, dankzij de liefde tussen ons en het vertrouwen/respect dat hij toont en inspireert, al een heleboel grote sprongen vooruit heb gemaakt in mijn eigen houding tov relaties. En tov mezelf. 

Whatever the outcome… ik kan alleen maar oneindig dankbaar zijn.

HETGEEN HET MIJ HEEFT DOEN INZIEN…

En ik besef wederom nog dieper hoe belangrijk het is dat we onszelf kunnen steunen tijdens alle transformaties die we aan het doormaken zijn. Hoe belangrijk het is om beperkende gedachten op te kunnen sporen, en om oude denkbeelden over jezelf/het leven los te kunnen laten en er nieuwe richting aan te weten geven. Want het is een hoop hè, dat ons soms “overspoelt” en uitdaagt anders te kijken.

Diep vanbinnen hoop ik samen met Geert – in ver-1-igde kracht – nog mooiere dingen te kunnen doen voor deze wereld dan ik al aan het doen was. We zijn alvast samen het traject “jij als schepper van je leven” gestart met een kersverse intentie. Wie weet hoor je er later meer over. 

Maar voor nu wil ik jou de kans geven ook jouw wensen in het licht te zetten en jezelf daarin diep gesteund te voelen. Ik bied jou tot 12 februari daarom een gigantische korting aan op ditzelfde online traject dat al zoveel moois in het leven riep van vele mensen (inclusief de 5 privé-sessies deze keer). Voel maar of jij klaar bent voor die sprong…

 Voor meer info klik hier.

 

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>