Liefde voor mijn duistere kantjes -versus- Valentijn

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Energetische heling en -downloads

Het lijkt wel alsof al mijn onhebbelijke kantjes naar boven komen de laatste dagen.

Om jou een visueel beeld te geven van de energie waarmee ze zichzelf presenteren:
recht voor mijn neus – benen uit elkaar – handen in de zij : “Veerle, kijk naar mij! Hier kan je niet aan voorbij.”

Ik ben er dus maar bij gaan zitten en terwijl ik dit neerschrijf ben ik aan het voelen… wat de bedoeling is…

Al snel zie ik mijn innerlijke kind en word ik mij sterk bewust van de vreemde gewoonte die ik heb om mezelf in een minder goed daglicht te stellen wanneer ik iemand pas leer kennen. Het gebeurt automatisch, vanuit mijn onderbewustzijn. Ik zag het tot hier toe altijd als een beschermingsmechanisme. Zo van : “als ze hier niet mee overweg kunnen, dan…”

Nu besef ik opeens dat het een roep en verlangen was naar onvoorwaardelijke liefde.

En alle donkere kantjes in mezelf, die momenteel voor mijn neus paraderen, ze wensen precies hetzelfde: dat ik hen in de ogen kijk en hen helemaal oké vind.

Vanmiddag tijdens mijn wandeling aan het kanaal werd ik ook al uitgenodigd om mezelf helemaal onder te dompelen in een warm badje eigenliefde. Om al die kleine dingetjes waar ik mijn hoofd normaal gezien oplossingen voor gaat zoeken of over gaat grommelen helemaal LIEF te hebben.

Vandaag was dat de stijfheid in mijn knieën, het bevroren gevoel in mijn vingertoppen, het immense verdriet om een “fout” die ik ooit gemaakt heb, in een ver ver verleden.


Liefhebben. Elke ervaring liefhebben.

Het zijn magische momenten wanneer mij dit lukt. Momenten ook van intense dankbaarheid. Want ik besef dat je dit soort liefde maar kan ervaren wanneer je een diepe connectie hebt met de goddelijkheid en perfectie van het leven. 

Het leven kan simpel zijn wanneer je jezelf op dit level liefhebt.

Wanneer je oprecht en onvoorwaardelijk van jezelf houdt, vooral van die donkere kantjes, dan ben je ALLES DAT IS en alles dat je zijn kan: LIEFDE. Hoeveel magischer dan dit kan het worden? 

 

Het leven openbaart in zo’n momenten de onschuld van je Wezen.

De onschuld die ons is afgepakt door …. (vul zelf maar aan waar jij in gelooft: de slang in de hof van eden, de kerk en godsdiensten, de illuminatie…)

Maar weet dat NU de tijd is aangebroken om die onschuld terug te pakken en recht, stevig in je schoenen te gaan staan, jezelf in de ogen te kijken en te zeggen :

Ik heb jou lief!

Elke ervaring die ik creëer voor mezelf: ik geef haar waarde. Ik heb haar lief.
Elke pijn die ik incasseer : ik geef haar bestaansrecht. Ik durf haar voelen. Ik heb haar lief. 
Elke schijnbare fout die ik maak : ik gun mijzelf mijn leerproces. Ik geef ruimte aan mezelf. Ik heb mijn vergissingen lief.
Elke weerstand die mij belet zo snel te groeien als ik zou wensen: er is een reden voor! Ik heb haar lief.

Liefde maakt geen onderscheid tussen dit is fijn om te voelen en dit is klote. Of dit is juist om te ervaren en dit is fout.

liefde


Liefde is gewoon heel erg aanwezig bij wat NU is. Liefde brengt jou letterlijk in het NU-moment. 

En al die scherpe kantjes in mezelf die momenteel mijn aandacht wensen… ja, ik geef hen graag mijn liefde!


Toevallig is het morgen Valentijn.
Ik geloof er rotsvast in dat ik eerst mijn eigen grootste ‘minnaar’ dien te zijn vooraleer iemand anders mij hierin tegemoet kan komen. Ik ben dan ook oprecht blij mijn eigen Valentijn te kunnen zijn. 

Misschien inspireer ik jou met deze post ook wel om nog wat dieper de zelfliefde in te duikelen.

Want het is een proces. Dit is niet iets dat je zomaar 1-2-3 ‘meester’ bent. Het vraagt een bewust aanwezig zijn bij jezelf, elk moment opnieuw.

Ik organiseer in maart 2 meditatieweekenden met als thema: je zelfliefde verdiepen. We werken hierin nauw samen met de Engelen en Meesters van Licht. Zij houden het veld van onvoorwaardelijkheid mee vast. Want het is geen evidentie om jouw meest kwetsbare issues op te roepen en deze in een energie van absolute Liefde te baden. Een ver-1-igd veld houdt zoveel meer transformatiekracht.

Meer info over deze weekenden vind je HIER en HIER.

Welkom!

share-fb-1

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>