Magische nieuwe maan in vissen – een portaal gaat open

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Astrologie

Doorheen alle intensiteit en het ongelofelijke rollercoastergevoel van de afgelopen tijd opent zich een opmerkelijk nieuw portaal. Op 2 maart is er namelijk een nieuwe maan in vissen die van ons vraagt om GROOTS te dromen. Ze verschaft ons een passe-partout sleutel die op letterlijk elke deur past die we wensen te openen.

Maar o zo belangrijk : deze deur dient in lijn te zijn met ieders hoogste goed en onze eigen oprechte (zielen)passies. 

In deze blog leg ik jullie in het kort uit welke astrologische invloeden de komende weken voelbaar zullen zijn.

DE NIEUWE MAAN IN VISSEN STAAT BIJ JUPITER 

Jupiter is de planeet van groei en overvloed. Hij brengt expansie aan alles dat hij aanraakt en schenkt nieuwe kansen waar nodig. Net als Neptunus voelt hij zich ‘thuis’ in het teken Vissen. Dat betekent dat zijn kracht hier verveelvuldigd wordt. 

Een nieuwe maan – het moment waarop de maan samenstaat met de zon – initieert de energie waar we de volgende maan(d)cyclus van zullen proeven/ mee mogen werken. Ze signaleert een nieuw begin. Nieuwe maan is dan ook een uitgelezen moment om onze intenties bewust uit te werken (invoelen-uitschrijven-uitspreken-blokkades opruimen-afstemmen…).

Vissen is het dierenriemteken waar grenzeloosheid heerst en waar alles mogelijk is. Het is het teken van diepe intuïtieve connectie, van creativiteit, stromende emoties en compassievolle éénheid met alles dat is. Bij een nieuwe maan in vissen mag je je verbeelding vrij spel geven. Intenties die je hebt bij een nieuwe maan in vissen mogen grootse dromen zijn, waarvan je nu nog niet kan zien hoe ze werkelijkheid zouden kunnen worden. 

Omdat Jupiter zo sterk bij deze nieuwe maan betrokken is, betekent dit dat alles dat je nu begint of start, exponentieel zal groeien. 


VENUS EN MARS STAAN CONJUNCT MET PLUTO TIJDENS DE NIEUWE MAAN

Op het moment van deze nieuwe maan staan Mars, Venus en Pluto samen op 27° Steenbok.

Dit markeert een tijdspanne waarin alle vormen van passies ENORM uitvergroot worden. Een niet zo subtiele hint van het universum (een shot onder uw kont noemen ze zoiets bij ons) dat het tijd is om ons zielenvuur op te pakken en er iets praktisch en ‘aards’ rond te creëren. 

Ik schreef hier een afzonderlijke blog over (je kan deze HIER nalezen). 

DE COMBINATIE VAN DE 2 VORIGE PARAGRAFEN SPREEKT ALS VOLGT TEGEN ONS:
  • Is er iets in jouw leven waar je altijd wat van hebt weggeschuwd maar waarvan je weet dat het goed zou zijn voor je.. GA er dan nu voor. Dit is DE tijd om jouw buikgevoel en de inspiratie van je hart te volgen. Hetgeen je in het leven zal roepen met je moed om te handelen (kwetsbaar en authentiek) is een blijvend en groots geschenk voor je verdere leven. Je zal daarenboven enorm gesteund en beschermd worden.
  • Is er echter iets dat je koste wat koste wenst te bewerkstelligen en je bent al een tijd aan het pushen (~manipuleren) om het toch maar voor elkaar te krijgen? De kans is dan groot dat je van een koude kermis thuis zal komen. Deze energie steunt enkel de hoogste waarheid. En meestal is deze vanzelf in ‘flow’. Ben jij dus iemand die gewend is alles in je leven af te dwingen, en merk je dat je dat ook nu aan het doen bent met een bepaald iets, laat dan los. Durf vertrouwen en geef je over. Wat voor jou bestemd is zal jou vinden. Vertrouw daarop. 

MERCURIUS STAAT SAMEN MET SATURNUS TIJDENS DE NIEUWE MAAN

Niet alleen is er op het moment van deze nieuwe maan een zeer passionele en ietwat meedogenloze conjunctie van Venus, Mars en Pluto. Ook Mercurius staat samen met één van de krachtpatsers in ons zonnestelstel : Saturnus. 

Wanneer deze laatste twee samenstaan geeft dat de neiging om heel rationeel en gestructureerd te gaan kijken naar alles dat zich voordoet in je leven. In zijn negatieve uitdrukking kan dat aanleiding geven tot pessimisme en hokjesdenken. In zijn positieve vorm kan het je veel focus opleveren!


ZOVEEL BIJZONDERE INVLOEDEN BIJ DEZE NIEUWE MAAN EN TOCH: JIJ BESLIST!

Een totaalsom van alle invloeden bij deze nieuwe maan zou kunnen klinken als :

Passioneel (pluto venus mars) en gefocust (mercurius saturnus) handelen tvv onze grootste wensdromen en zielsverlangens (vissen) die als gevolg tot grote groei en expansie komen (nieuwe maan conjunct jupiter).

Maar ook als :

Verdwaasd en verdwaald (vissen) blijven hangen in het verleden (saturnus mercurius) en gebruikmaken van de aanwezige passie om in boosheid te schieten (pluto venus mars) wanneer we niet krijgen waar ons lagere zelf (ego) aanspraak op denkt te mogen maken.

Het zijn 2 kanten van dezelfde (energetische)medaille!!

Planeetstanden zijn energie en energie is neutraal. Wij zijn het uiteindelijk zélf die beslissen hoe we de energie die beschikbaar komt bij deze nieuwe maan wensen in te zetten. 


SAMENGEVAT

Dit is de meest uitzonderlijke nieuwe maan die ik ooit gezien heb in de tijd dat ik astrologische invloeden bestudeer. Het is een ongelofelijk gunstige maand om groots te dromen. En dit ONDANKS alle intensiteit en uitdagingen van het moment. Het kan wel een flinke dosis bewustzijn vragen om de richting uit te blijven kijken die je wenst te gaan in zo’n turbulente tijd. Maar het zal lonen!! 

De intentiezaadjes die we deze week planten vallen in een zeer vruchtbare grond (mits ze in afstemming zijn met ons hogere zelf)!!

Wees je dus extra bewust van hoe je denkt en spreekt. Het universum leeft in jou. Jullie zijn één. Hoe jij denkt over jezelf is hoe het universum je zal behandelen. 


TIP EN UITZONDERLIJKE AANBIEDING

Ik kan het niet laten om het online traject “jij als schepper van je leven” onder jullie aandacht te brengen. Dit traject is enkele jaren geleden speciaal ontworpen om een bepaald zielsverlangen en wensdroom tot groei en bloei te helpen brengen. 

Welk beter moment dan nu in maart, bij de opening van dit uitzonderlijk krachtige manifestatieportaal, om er (opnieuw) mee aan de slag te gaan?!

De laatste keer dat ik dit traject zelf doorliep (met als intentie een lieve partner) stond Geert 2 maanden later aan mijn deur (letterlijk!).

Ik heb een speciale promo versie gemaakt voor je deze keer (zonder privé-begeleiding). Deze is enkel via onderstaande link en slechts tem 2 maart toegankelijk. We starten immers ver-1-igd in groep bij de nieuwe maan! 

Ik verwachte màgische ontvouwingen in je/ons leven. Ik zeg ‘ons’, want Geert en ik doen vanzelfsprekend ook weer mee.

Het energetische veld dat de groep zal ondersteunen tijdens het proces staat al open en klaar. Voel maar even in… de kracht… 

Je bent van harte welkom!

ps: We starten officieel in groepsverband op 2/3. Betaal je eerder, dan kan je je eerste les een dagje langer laten sudderen, zo loop je fijn gelijk met de groep. Heb je geen Paypal, kan je ook overmaken op mijn reknr. Mail me in dat geval even, dan maak ik alles handmatig voor je in orde.

Hieronder een visuele representatie van de planeten bij de nieuwe maan. Kijk vooral naar de omcirkelde gebieden. En verbaas je over het ongelofelijke ‘toeval’ waaronder deze opstelling tot stand kwam. 

stand van de planeten

Veel liefs,

share-fb-1

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>