Frustratie komt deze week tot explosie!

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Astrologie

We zijn op een belangrijk punt aangekomen in ons leven. De afgelopen maanden is er een bepaalde druk ontstaan in een specifiek gebied van ons leven. (Voor iedereen anders!). We hebben ons best gedaan te werken naar een nieuwe toekomst, een nieuwe bestaansstructuur voor onszelf ivm dit specifieke onderwerp in ons leven. Vaak riep dit frustratie op. We liepen tijdens het proces immers tegen innerlijke blokkades aan. Of de omstandigheden werkten niet mee. Ook

bleek het reuzespannend om uit onze comfortzone te treden en de vernieuwing daadwerkelijk door te zetten. Er speelt hierdoor een innerlijke frustratie die deze week zijn culminatiepunt bereikt.

SPANNINGSVELD 

Ik schets het heel kort vanuit astrologisch perspectief.
Saturnus en Uranus bevinden zich al enkele maanden in een intens spanningsveld met elkaar. Het is spanning tussen het oude en het nieuwe. Dat klinkt relatief eenvoudig maar zo is het niet. Het is veel ingewikkelder. Ik ga daar hier niet dieper op in. Met deze blog wil ik enkel aangeven dat Mars – de planeet van de wilskracht, de actie en initiatie – op dit precieze moment het spanningsveld tussen Saturnus en Uranus verder komt “aanstoken”.

En dat houdt in dat ons kookpunt bereikt zal worden. Het houdt in dat de frustratie uit zal breken, en dat we we geneigd zullen zijn zeer impulsieve beslissingen te nemen.


DRIE MOGELIJKHEDEN
  • Ben jij je al een tijdje bewust van veranderingen die nodig zijn in je leven maar die je uit je comfortzone zouden halen? En heb je ze daarom steeds uitgesteld? Dan is dit JOUW moment om in actie te komen en uit je comfortzone te treden. Het zal iets makkelijker aanvoelen dan voorheen. Alsof je innerlijke vulkaan (Mars) zichzelf niet langer in kan houden.
  • Heb je daarentegen de neiging zeer impulsief te reageren op iets dat zich aandient op dit moment, en betreft dit iets waar je nooit eerder verandering in gewenst hebt? Dan zou jouw beslissing kunnen leiden tot een flinke dosis chaos in je leven. Wees je hier bewust van.
  • En voor degenen onder ons die het vertikken om hun hart en ziel te volgen ondanks alle tekenen aan de wand : wel, zij zullen een handje geholpen worden door het universum. Het voelt in zo’n geval eerder aan alsof iets je ‘overkomt’ dan dat je zelf de verandering gekozen hebt. Maar weet dat het tóch je hogere zielendoel zal dienen, ook al wil je dat nu nog niet zien of erkennen.

SAMENGEVAT

De komende dagen gaat het dus kristalhelder worden welke structuren in ons leven ons hoogste goed niet langer dienen. En onder invloed van mars en uranus (ons vurige en impulsieve zelf) wordt daar na maanden spanningen, onduidelijkheid, twijfel en frustratie een doorbraak in gecreëerd. We komen tot handelen. En een nodige koersverandering op ons zielenpad neemt aanvang. 

TIP

Wees dus extra alert. Weet dat er niks fout aan het gaan is. Denk niet dat je leven instort wanneer er onverwachte situaties optreden. Luister naar je hart. Durf je gevoel volgen en stappen zetten die goed voelen. Ga steeds diep naar binnen wanneer je het even niet weet. Observeer waar jij jezelf laat tegenhouden door oude (denk)structuren en kies consequent om jezelf te omhullen met vernieuwende, bekrachtigende gedachten over jezelf en jouw leven. 

Liefs,

share-fb-1

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>