Mercurius retrograde 5-28 maart 2019

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Astrologie

Vandaag gaat de planeet Mercurius ‘retrograde’ lopen. Vanuit aards perspectief lijkt het dan alsof hij terugloopt in de tijd… naar de plekken in de ruimte waar hij de afgelopen weken al een keer voorbijzoefde.

Wat betekent dit concreet voor de energie die we op aarde ervaren?

Wel… de komende maand wordt een tijd van dingen of eerder genomen beslissingen ‘her-bekijken’, ‘her-denken’, ‘her-beoordelen’, ‘her-plannen’.

De energie van Mercurius is o.a. verbonden met communicatie vanuit het lineaire denken, vanuit onze linkerhersenhelft dus.

Mercurius retrograde – daarentegen – nodigt uit tot communiceren en ‘denken’ vanuit de RECHTERHERSENHELFT. Dus meer vanuit onze intuïtie!

Voor sommige mensen is deze manier van in het leven staan nog heel moeilijk. Het kan hierdoor lijken alsof er allerlei dingen ‘mis’ beginnen te lopen.

Vandaar dus de algemene angsthouding rond het hele Mercurius retrograde gebeuren.

Nu, sommige mensen ervaren deze periodes ook als aangenaam. Meestal mensen die geboren zijn onder de energie van een Mercurius retrograde. Zij hebben een aangeboren gave om dingen vanuit een ‘ander’ perspectief te bekijken.

Vanuit Liefde bekeken (dus niet vanuit de angst rond dit fenomeen) is de komende maand voor elk van ons een KANS om bepaalde aspecten in je leven te HER-evalueren.

Wees je hier gewoon van bewust. In het bijzonder op momenten dat je ‘vast’ lijkt te lopen. Ga dingen dan niet proberen forceren maar zoek een andere weg!! Een weg die je daarvoor nog niet kon zien maar nu wel, dankzij een beter ‘lijntje’ met je intuïtie en hogere weten.

Houd je denkgeest wagenwijd OPEN en geniet van deze HERKANSING. Je kan er alleen maar mooier en sterker door gaan bloeien en groeien.

Liefss!

share-fb-1

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>