Overvloedsbewustzijn activeren: WAAROM?

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Heel je relatie met geld

“Lichtheid, puurheid, liefde, vreugde, overvloedsbewustzijn… ze zijn allen met elkaar verbonden.
Je kan niet zomaar één energie hieruit loskoppelen zonder de andere mínder krachtig te maken.” 
 
Een krachtig inzicht dat ik doorkreeg vanuit de spirituele wereld.
 
Ik ontving het enkele jaren geleden toen ik vroeg WAAROM ik – in godsnaam (LOL) – een spiritueel programma diende samen te stellen ivm GELD en overvloedsbewustzijn.

More...

Ja, het is al duidelijk hè. Ikzelf was enkele jaren terug niet echt ‘fan’ van geld. Zoveel dingen in de wereld die mis leken te gaan door geld : hongersnood, hebberigheid, manipulatie… Jeetjes!! Nee danku, ik bleef makkelijk ver verwijderd van alles dat ook maar enigszins naar geld rook!!
 
Maar terug naar het inzicht. Want daar ging het eigenlijk over.
Ik hoorde dus:
 
“Lichtheid, puurheid, liefde, vreugde, overvloedsbewustzijn… ze zijn allen met elkaar verbonden.
Je kan niet zomaar één energie hieruit loskoppelen zonder de andere mínder te maken.” 
Wow, heftig hè… 
Want dat betekent dat wanneer je niet volledig in overvloed durft stappen je ook de beleving van de lichtheid en de puurheid van het leven belemmert. 

Eigenlijk is het logisch, zie ik nu. Maar op dat moment kwam het alvast intens bij mij binnen!
 
Want alhoewel ik géén fan was van geld, was ik wél fan (op de voorste rij!!!) van lichtheid, puurheid, vreugde en liefde.
 
Nota: Interessant om eens stil te staan bij het feit dat kleine kinderen deze principes wél nog verbinden met geld en overvloed. Vanuit een natuurlijkheid. Een vanzelfsprekendheid. (En vaak tot frustratie van hun ouders) Totdat ze op zekere leeftijd geconditioneerd geraken met de “gangbare opvattingen” over “TEKORT” en ze onmiddellijk ook een stukje van hun puurheid en lichtheid verliezen. 
 
 
“Het is tijd dat mensen zich openen voor de WAARDE die ze in zich dragen.
Tijd voor een activatie van het menselijke overvloedsbewustzijn.”
En dus ook tijd voor een deactivatie van alle denk- en doe patronen die ons beletten om in overvloed te leven.
Een deactivatie van alle verkeerde denkbeelden die we met geld zijn associëren. En geloof me: het zijn er een heleboel!

Ik stelde dus – in samenwerking met mijn gidsen – een intensief online programma samen.
 
Het ontstond als een soort ontdek/deel intensive van 10 opeenvolgende dagen. De benodigde info werd mij getoond naarmate ik zelf vooruitging. Ik deelde dus al met de deelnemers wat mij getoond werd vooraleer ik zelf wist wat de volgende opdracht zou zijn.
 
Na verloop van tijd groeide dit uit tot een 16-weken programma. Ik neem de deelnemers hieraan mee in een volledig nieuwe manier van denken/voelen over geld en over hun eigenWAARDE.
 
Is het nodig dit programma te volgen?
 
Nee, natuurlijk niet.
Weet je, ik ben zeker dat jouw leven niet vreselijk armoedig is. En dat je best vooruit kan op de manier dat je nu doet.
Ik weet ook dat geld geen ‘must’ is. En dat je best heel tevreden kan zijn met wat je nu al allemaal ervaart in je leven. 
 
 
Maar kan je de immense vreugde voelen bij het besef en de mogelijkheid dat je (nog) veel méér verdient dan je op dit moment durft ontvangen in je leven?
Kan je toegeven dat dromen bedoeld zijn om geleefd te worden? Kan je die diepe waarheid in je hart voelen? 

Ik ben zelf absoluut geen geldwolf. Ook al zijn er waarschijnlijk mensen die dit nu van mij denken LOL

Maar het is wél mijn zielenmissie om expansie aan te helpen brengen in het menselijke bewustzijn. Op alle gebied.
 
 
En dàt is dus ook het hoofddoel van “Heel je relatie met geld” : EXPANSIE brengen in jouw overvloedsbewustzijn! 
Ik ga jou via zeer specifieke oefeningen, geleide meditaties en EFT set-ups begeleiden bij het bewustworden, loslaten én transformeren van de negatieve denkpatronen die jij op dit moment onbewust met je meedraagt inzake ‘geld hebben’ ‘geld verdienen’ ‘je eigen waarde voelen’ en ‘rijk zijn’.
 
Op mijn webpagina (klik op de afbeelding hierbeneden) laat ik jou kort en bondig zien voor wie dit programma precies geschikt is en wat deelname jou op zal leveren. Ik vertel ook over de resultaten die ik zelf behaalde.
 
Samen kunnen we echt zoveel bereiken. Samen is dit soort groei stukken makkelijker.
We hebben soms enkel een catalysator nodig. En die ontvang je via dit programma.

Liefs,
share-fb-1
jouw relatie met geld

Gratis liefde- en overvloed Activatie

Beluister onderstaande gechannelde meditatie, enkele opéénvolgende dagen, en je zal beginnen beseffen hoe de vork nu écht in de steel zit ivm overvloed creëren vanuit 5D bewustzijn. Je geniet bij aanvraag ook automatisch van alle andere tips die ik voor je heb om méér geld aan te leren trekken op een bezielde, vervullende manier.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>