Overvloedsbewustzijn activeren: WAAROM?

“Lichtheid, puurheid, liefde, vreugde, overvloedsbewustzijn… ze zijn allen met elkaar verbonden.

Je kan niet zomaar één energie hieruit loskoppelen zonder alle anderen mínder krachtig te maken.” 
 
Mooi inzicht hè.

Ik kreeg het enkele jaren geleden toen ik aan mijn gidsen vroeg waarom ik een transformatie-programma diende samen te stellen ivm geld- en overvloedsbewustzijn.
 
Ikzelf was op dat moment niet echt fan van (de energie achter) geld. Zoveel dingen in de wereld die mis leken te gaan door geld : hongersnood, hebberigheid, manipulatie… Jeetjes!! Nee danku, ik bleef graag ver verwijderd van alles dat ook maar enigszins naar geld rook!!
 
Maar terug naar het inzicht. Want daar ging het eigenlijk over.

Ik hoorde dus:

Lichtheid, puurheid, liefde, vreugde, overvloedsbewustzijn… ze zijn allen met elkaar verbonden. Je kan niet zomaar één energie hieruit loskoppelen zonder alle anderen mínder krachtig te maken.

Dat betekent dus ook dat wanneer je niet volledig in overvloed (dus ook geld) durft stappen, je ook de beleving van de lichtheid en de puurheid van het leven belemmert. 

Eigenlijk is het erg logisch, kan ik nu zien. Maar op dat moment kwam het intens bij mij binnen! Want alhoewel ik géén fan was van geld, was ik wél fan van lichtheid, puurheid, vreugde en liefde.
 
Nota: Interessant om eens stil te staan bij het feit dat kleine kinderen lichtheid, puurheid en vreugde wél nog verbinden met geld en overvloed. Vanuit een natuurlijkheid. Vanuit een vanzelfsprekendheid. En vaak tot frustratie van hun ouders haha. Totdat ze op zekere leeftijd geconditioneerd zijn met de gangbare opvattingen over tekort en ze onmiddellijk ook een stukje van hun puurheid en lichtheid verliezen. 


Het is tijd dat mensen zich openen voor de WAARDE die ze in zich dragen.
Het is tijd voor een activatie van het menselijke overvloedsbewustzijn.

En dus ook tijd voor een deactivatie van alle denk- en doe patronen die ons beletten om in overvloed te leven.
Een deactivatie van alle verkeerde denkbeelden die we met geld zijn associëren. En geloof me: het zijn er een heleboel!
 
Ik stelde dus – in samenwerking met mijn gidsen – een intensief online transformatie-programma samen hierrond. Om mensen die ernaar verlangen hun angsten voor tekort om te zetten naar een diep vertrouwen in hun eigen-waarde stevige handvaten te geven hiertoe.
 
Ik weet dat het voor de meeste mensen waarschijnlijk is zoals het voor mij was. We leven een leven dat absoluut niet armoedig is. En we kunnen best vooruit op deze manier en tevreden zijn met wat we nu allemaal ervaren in ons leven. 

 

Maar kan je de immense vreugde voelen bij het besef en de mogelijkheid dat je (nog) veel méér verdient dan je op dit moment durft ontvangen in je leven?

Kan je toegeven dat dromen bedoeld zijn om geleefd te worden? Kan je die diepe waarheid in je hart voelen? 
 
Ik ben geen geldwolf en zal dat ook nooit worden. Maar het is wél mijn zielenmissie om expansie te helpen brengen in het menselijke bewustzijn. Op alle gebied. 


En dat is dus ook het doel van het online programma “Heel je relatie met geld” : EXPANSIE brengen in iemands overvloedsbewustzijn

Ik begeleid deelnemers via zeer specifieke oefeningen, geleide meditaties en EFT set-ups bij het bewustworden, doorvoelen, loslaten én transformeren van de negatieve denk- en voelpatronen die ze op dit moment onbewust nog met zich meedragen inzake ‘geld hebben’, ‘geld verdienen’, ‘je eigen waarde voelen’ en ‘rijk zijn’.
 
Interesse?

Op mijn webpagina (klik op de afbeelding hierbeneden) laat ik jou kort en bondig zien voor wie dit programma precies geschikt is en wat deelname eraan oplevert. Ik vertel ook over de resultaten die ik en anderen behaalden.
 
Samen kunnen we zoveel bereiken. Samen is dit soort groei stukken makkelijker.
We hebben soms enkel een catalysator nodig. En die ontvang je via dit programma.

Liefs,
jouw relatie met geld

Tags


You may also like

>