Privé-sessie in mijn praktijkruimte


Stel je voor... Je ligt heerlijk relax op een zachte massagebank. 
De geur van speciaal voor jou uitgekozen essentiële olie subtiel omhullend aanwezig in de ruimte.
Mijn handen die jou door middel van een intuïtieve energetische massage volledig aanwezig brengen, in je lichaam, in het hier-en-nu.

Langzaamaan voel je hoe jouw energie verandert en hoe je tot rust komt. 

In eerste instantie word ik steeds (in 95% van de behandelingen) geleid naar jouw innerlijke kind en waar jij nog diepe emoties hebt opgeslagen in jouw energieveld. Hierin worden openingen gecreëerd dankzij de vrouwelijke Meesters van Licht die met mij samenwerken. De diepste pijn kan op deze manier losgelaten worden.

Nadat we hierdoorheen zijn is de weg vrij om op andere lagen van jouw bewustzijn te werken. 

Ik stem mij dan af op de hoogste dimensies van Licht in het Quantumveld, voorbij tijd en ruimte.  
Door deze energetische ruimte beschikbaar te maken voor jou (dit gebeurt automatisch, jij hoeft enkel te ontvangen) komen volledig nieuwe tijdslijnen voor jou beschikbaar. 

Dit is een gave die ik heb meegenomen naar dit leven. De gave om iemand terug af te helpen stemmen op zijn pure Goddelijke Zelf.
Ik werk hierbij o.a. samen met de Elohim engelen en ook met Thoth, de Egyptische hogepriester en Meester van fysieke regeneratie.
Af en toe mag ik ook code-taal (light language) channelen die jou tot op DNA niveau optilt naar hogere bewustzijnsniveaus.

Wat dit met je doet?
Het brengt openingen in je leven die daarvoor onmogelijk leken. Nieuwe mogelijkheden verschijnen plots op je pad.
Je hebt makkelijker toegang tot je ware zielenmissie.
Dingen worden opeens 'helder'. Je komt in je kracht (je ziel verankert meer in je lijf) Enz enz. 

Ik ben een channel voor de energie van de Nieuwe Tijd.

En jij kiest er nu voor hiervan te genieten en haar te gebruiken voor je hoogste goed.Ps: de behandeling gebeurt met kleding aan

Onderaan deze pagina vind je enkele getuigenissen maar eerst nog even de praktische info :


Tarief : 85 euro 

Duur : 60 tot 70 min.
(+-45 min. voor de behandeling zelf + 10 minuten kennismaking/ bespreking probleem
en 10 minuten nabespreking)

Belangrijk Voor een duidelijk startresultaat raad ik je aan om minimaal 3 sessies te ontvangen (over een 9-tal weken verspreid).
Je gaat na de eerste behandeling al resultaat voelen maar dit versterkt en verankert nog veel duidelijker na 3 relatief kort opeenvolgende behandelingen. Dit is alleen maar logisch want telkens kunnen we een laag dieper/hoger werken. 

Grote aanrader : Wanneer je na de behandeling ook een set bloesemremedies wenst, zoek ik deze intuïtief voor je uit voor slechts 20 euro extra (!)
(+ je krijgt het flesje mee) (reguliere tarief is 50 euro excl verzendkost)

Dit kan omdat ik na zo'n behandeling al volledig afgestemd ben op jouw trillingsveld en hier daarom slechts een kleine hoeveelheid extra tijd en energie in hoef te steken (10 à 15 min). Jouw voordeel is dus dubbel. Want op deze manier is het gemakkelijker om tussen jouw sessies door (én in het dagelijkse leven!) afgestemd te blijven op een 'hoger trillingsveld' en een goed gevoel.


Voordelige helingpakketten 
Ga je door een donkere periode in je leven, ben je chronisch vermoeid, heb je een burn-out, ben je depressief, heb je relatieproblemen of....
dan raad ik jou een pakket van 5 of 7 behandelingen aan. Je ontvangt in dat geval een korting.


Wens je simpelweg af en toe een 'update' van je energieveld , een activering van jouw hoogste potentiëlen op dat moment, omdat je in het verleden al ervaren hebt hoeveel goeds en 'nieuws' jou dit steeds oplevert in je leven? Ook dan heb ik voordelige pakketten voor jou klaarstaan. 

Klik HIER voor info over deze pakketten

INTERESSANTE BIJKOMENDE INFO:

Het is niet zo belangrijk wat en of je iets voelt tijdens deze helingen (alhoewel 99% van de mensen zich wel degelijk onmiddellijk 'anders' voelen). Het  Het belangrijkste is de shift die je gaat merken in je leven over de volgende weken/maanden!! 

Vermits de energieën zich steeds aandienen op de manier die op dat moment jouw hoogste goed dient, kan je stellen dat achteraf nog regelmatig een privé-behandeling ontvangen jouw persoonlijke groei enorm vergemakkelijkt en je opent voor steeds hogere mogelijkheden. Groei hoeft niet te stoppen zodra je genezen of geholpen bent van een probleem! Nee, groeien wordt pas leuk wanneer je je er niet meer toe gedwongen voelt.

Omdat velen het zich afvragen: NEE dit is niet dezelfde energie die je ontvangt bij een reiki behandeling.

enkele getuigenissen

Anouck Brouwers
Coach ABC³


Ik zat in een moeilijke periode in mijn leven en ik heb op aanraden van een vriendin bij Veerle een afspraak gemaakt voor 3 energetische sessies. Ik wist niet wat ik moest verachten, maar ging binnen met een open geest. Na afloop van de eerste sessie stond ik versteld. Ik had zoveel voelen stromen in mijn lijf, inclusief tranen die ik maandenlang verdrongen had. Achteraf bleek ook echt dat heel veel onbewuste zaken waren losgekomen en terug beginnen stromen. De bloesemremedies die ze gekozen had hebben alles nog extra versterkt. Veerle heeft me terug in contact weten te brengen met mijn vrouwelijk kant, mijn intuïtie. Ze heeft me terug de weg gewezen naar mijn spiritueel pad en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Jos
Geluidstechnicus


Dag Veerle, Ik heb bewust een tijdje gewacht om je iets te laten weten om zeker te zijn maar de healing heeft echt wel geholpen. Ik kan niet goed omschrijven hoe het voelt, maar in ieder geval voelt het heel goed. Direct na de sessie voelde ik mij geweldig, alsof ik van een zware last was bevrijd. Ik voelde mij heerlijk licht en zalig. Met de dagen vervaagde dat gevoel wel maar er is toch een flinke positieve "vibe" blijven hangen.dit wilde ik je al laten weten. De rest kunnen we volgende keer bespreken. Hartelijke groetjes

Joke Dirickx

Verpleegkundige Wit-Gele Kruis

Ik had al lange tijd last van mijn sinussen. Verschillende behandelingen (3 operaties en héél veel antibiotica) hadden echter geen blijvend effect op mij. Ik heb dan de goede raad van mijn mama opgevolgd en ben in behandeling gegaan bij Veerle. Bij de eerste sessie wist ik niet goed wat te verwachten, maar ik werd al snel gerust gesteld en de behandeling gaf me een 'zen' gevoel. Ik ben nu 2 jaar verder, ik heb géén antibiotica meer nodig gehad en ik voel me prima! In het begin twijfelde ik zelf of ik hier wel voor openstond, maar nu raad ik het aan iedereen aan!

Marthe

Ik heb het bolletje in de aarde gezien en het universum en heel veel dieren in mijn hart en engelen. Ik voel mij nu zo goed als een engel zo goed."

(Zo omschreef Marthe – 7 jaar – haar beleving van de energetische massage die ik haar mocht geven. Haar oogjes straalden hierbij nog harder dan ze al deden vooraleer we aan de sessie begonnen)

Ria

Ik heb enorm genoten van de 3 helingen van Veerle. Het was een metamorfose van mijn ziel en heling voor mijn lichaam. Ik raad u deze helingen van Veerle aan. Het versterkt uw eigenwaarde, het geeft vreugde en véél energie. Dankje Veerle 

Waar te beginnen ? Moeilijk.. Ik ben over een periode van een jaar zoiets een aantal keren in behandeling geweest en heb ook regelmatig deelgenomen aan de meditaties. Fysiek zat ik helemaal vast en in mijn gezin was er ook een zekere chaos. Het afgelopen jaar is dit allemaal aan het veranderen. Heel bijzonder en moeilijk onder woorden te brengen. Ik merk dat ik veel meer ben gaan 'voelen'. Mijn intuïtie is erg gegroeid. Ik heb bepaalde ervaringen gehad die ik daarvoor nooit geloofd zou kunnen hebben. Bijv, tijdens een behandeling van Veerle was ik plots ineens 'weg' uit mijn lichaam (ik voelde tezelfdertijd mijn ogen heel hard van links naar rechts bewegen en in mijn hoofd gebeurden er rare dingen). Ik kan het zo moeilijk uitleggen. Maar het was zo ECHT. Ik heb de laatste tijd ook lucide dromen 's nachts. Heel bijzonder. Ik sta veel meer in verbinding met mijn ziel. Een jaar geleden had ik niet eens een idee wat zoiets betekende… De momenten dat ik mijn ziel voel .. dat zijn zulke bijzondere momenten ! Het voelt alsof ik haar altijd 'gekend' heb en op één of andere manier komt er ook verdriet naar buiten dan. Als ik tastbare resultaten moet aangeven dan denk ik vooral aan de relatie met mijn man. Doordat ik zelf meer in contact ben met mijzelf en liefde voor mezelf leer voelen is onze relatie heel erg verbeterd. Hij kwam het mij een tijd geleden zelf vertellen, hoe anders dingen zijn geworden tussen ons. En ook met en in mijn kinderen is er een verschil. Onverklaarbaar allemaal. Ik hoop dat ik het een beetje begrijpelijk overbreng allemaal. Ook al is het héél vreemd hoe die dingen werken.. het is in elk geval héél voelbaar ! En ik ben heel blij dat ik mezelf deze evolutie gun ! Liefs (ooh, en fysiek gaat het ook een stuk beter !)

Anoniem

ervaar jij ook graag een energetische heling in mijn praktijkruimte? 

Het handigste is om mij even te mailen om een datum en uur af te spreken samen. 

In de footer hieronder vind je mijn e-mail + adres (klik op 'contact')

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>