Punt van een nieuw begin: waar wens jij NU voor te kiezen op zielsniveau?

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Heel je relatie met geld

Herinner jezelf: in deze realiteit is alles mogelijk.

Stel jezelf dus regelmatig de vraag: “Waar verlang ik ten diepste naar?” “Waar wens ik voor te kiezen op zielsniveau?”

Ik ben net terug uit Bosnië en ik voel me toch wel ‘dooreengeschud’. Er is een heleboel (lees: massa’s) negativiteit die ik nog naar mezelf projecteerde vrijgekomen na mijn verblijf op de piramides en in de Ravne-tunnels. Gisteren had ik de ganse dag nodig om hierin te ‘zijn’, het niet fout te maken. De ‘negativiteit’ helemaal welkom te heten. 

Vandaag voel ik meer opening en lichtheid. Ik voel mezelf weer op zo’n 0-punt.  Zo’n punt dat ik mezelf (mijn oude zelf) even kwijt lijk te zijn… een punt van een nieuw begin…

En ik stel mezelf de vraag: “als alles mogelijk is… waar wens ik NU dan voor te kiezen op zielsniveau?”

WANTOESTANDEN?

Bosnië is een mooi land. Met prachtige natuur. En natuurlijk die bijzondere power-piramides 😉 

Maar mijn ogen gingen toch wagenwijd open van bepaalde sociale toestanden. Ik verkeerde meerdere momenten in lichte choque eerlijk gezegd. En ik ben echt blij dat ik terug in de “beschaafde wereld” ben. 

Maar goed: wat IS beschaafd hè… We hadden het er op reis ook vaak over. Voor ons waren het wantoestanden daar. Maar zij weten niet beter. Ook wij hebben wantoestanden in België waar we zelf nog blind voor zijn. Dus waarom oordelen. Alles en iedereen is op weg en in groei…

Maar dankzij mijn ervaring daar weet ik wél een stukje beter welke ervaringen voor mezelf belangrijk zijn en dewelke ik in MIJN persoonlijke leven wens aan te trekken. En dat is natuurlijk een grote troef!

ELKE ERVARING HELPT KIEZEN

Allereerst zie ik opnieuw dat ik van comfort houd. En hoe belangrijk gezond biologisch eten voor me is. En dan die sociale rechten natuurlijk. Onontbeerlijk! Op onze terugreis stonden we 20 akelige minuten stil, midden in een kilometerlange tunnel die maar half af was, zonder verluchtingsgaten of verlichting, met allemaal draaiende motors van de camions en auto’s voor/achter ons plus de graafmachines van de arbeiders die de andere rijstrook nog aan het maken waren, IN DEZE VERSTIKKENDE TOESTANDEN! Zelf waren we alle 3 duizelig van het inademen van zoveel uitlaatgassen. Die mensen WERKEN daarin! choque choque choque!! Bovendien beseften we dat geen kat verantwoordelijk gehouden zou worden als we gewoon zouden omkomen hierin…

Ook kon je niet anders dan zien hoeveel stress de mensen in Bosnië ervaren rond geld. Ik had het voorrecht een zalige namiddag door te brengen met 2 locale jongeren. Hetgeen mij zoveel bijbracht hierover! Ik mocht hen horen en voelen in hun wensen/angsten/boosheid. Eén van hen heeft een mega-IQ en kreeg een beurs van 70% in één of andere hippe amerikaanse universiteit voor “quantumwetenschappen” (Einstein-stuff). Toch kan ze er niet heen wegens financiële armoede…. Een verlies voor iedereen want een nieuwetijdskind, dat IS ze! Ik ben zeker dat onze ontmoeting niet toevallig was en dat onze diepgaande uitwisseling het één en ander in beweging zette…. voor haar maar ook voor mij.

CONTACTEN INSPIREREN

Want op die momenten word ik geïspireerd en wéét ik opeens waarom ik meer energie mag gaan steken in het verspreiden van het overvloedstraject dat ik samenstelde. Het mag bijvoorbeeld naar het engels vertaald zodat meer mensen toegang kunnen vinden tot de belangrijke info, inzichten en transformatie-opdrachten die erin vervat zitten. Wensen we een mooiere wereld voor iedereen, dan is overvloedsbewustzijn gewoon één van de sleutelelementen.

Als ik mezelf na zo’n reis dan de vraag stel: “als alles mogelijk is…. (want ik dien me bewust te zijn dat ik zelf ook nog binnen de lijntjes van mijn oude wereld/ en zelf-beeld kleur…) waar wens ik dan NU voor te kiezen in MIJN leven?”

Dan kom ik toch weer terug uit op: het leven genieten door te reizen, moeder Aarde te zien en te ervaren in al haar schoonheid, en dit op een luxe manier (want reizen kan stress geven als je constant op je centen moet letten), in verbinding met hoogbewuste, positief ingestelde mensen om samen wonderlijke synchroniciteiten te creëren en ontvangen.

IN HOEVERRE DURF IK?

Dit jaar was een jaar waarin ik dit absoluut realiseerde binnen mijn huidige denk- en mogelijkheidskadertjes (ik bezocht dit jaar tot hier toe 6 verschillende plekken op deze aardbol en ontmoette vele zielenmaatjes). Maar…. als ALLES mogelijk is…. 😉

In hoeverre durf ik mezelf dan toestaan om hierin nog een stukje verder buiten de lijntjes van mijn oude zelf(beeld) te gaan kleuren? en nog méér te durven ontvangen van het leven? 

Want ik zou best nog méér op reis wensen te zijn… en te genieten op een manier die mijn eigen ziel als genieten aanvoelt (en dat is voor iedereen anders natuurlijk!)

KIEZEN VOOR MIJN HARTSVERLANGEN IS POKKESPANNEND

Eerlijk is eerlijk: pokke spanned vind ik dat. En ik kom onmiddellijk op allerlei zelf-oordelen uit… “MAG dat wel?” , “wie denk je wel dat je bent om zoiets te durven terwijl alle anderen….”  ja zelfs: “let op om dit bericht te delen want ze gaan je veroordelen hierover!!” … Ja, ik besef dat dit zo is. Ik merk dat iedereen er zijn/haar eigen ‘idee’ rond heeft en ja… dat is soms “loslaten” voor mij….

Evolutie blijft grensverleggend… opnieuw en opnieuw

Maar mijn hartsverlangen roept… 

Heb jij ook zulke wensen? 

Geef jij de zaadjes die jij in je draagt de kans te groeien?

Iedereen heeft een ander zielsverlangen. En draai het of keer het zoals je wenst, maar door hier oprecht groeikansen aan te geven, geef je gelijk de hele wereld een ontzettend groot geschenk.

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>