Sta jezelf toe om in de shit te duiken

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Jij als schepper van je leven

Sta jezelf toe om in de shit te duiken. Jouw donkertste, diepste pijn, trauma’s, zwaarte, depressie….

Niet ernaar kijken. Niet erom treuren. Nee, erin duiken. LOL

Euh, maar ik méén het wel!

Ik doe dat zelf ook, whenever needed. And it ain’t all that bad.
Het voelt bevrijdend. En dat IS het ook.

Als je echt in je kracht wilt staan dien je de weerstand tegen de shit en zwaarte in jouw leven op te geven.

And smelly but true hahah : dat kan enkel door erin te duiken.

De bedoeling van je leven is om je zo goed mogelijk te voelen. En soms loopt de weg naar het allerbeste voor jezelf door een beetje (of een hele berg!) modder.

Eens je doorhebt dat je kan besluiten om te huppelen doorheen de shit gaan er weer lichtjes aan en kan je ermee lachen, zoals ik nu.

Een mens mag zich al eens boos voelen, depri zijn, zich radeloos voelen, fucking machteloos of…

Zwarte gaten zitten vol met kracht.

Zwarte gaten lijken het licht te absorberen hè. Maar eens je je erin laat opzuigen ontdek je een mooiere waarheid en kom je aan in een volledig nieuwe wereld. Letterlijk zoals met de zwarte gaten in de kosmos!!

Zwaarte bevrijdt. Als je dit toelaat tenminste!

En daar zit een belangrijke sleutel voor ons allemaal :
We hebben soms nog te leren om de heerlijkheid en de goedheid van het leven ook wérkelijk toe te laten. (Zie mijn vorige blogs)

Maar het gaat er op gelijkwaardige manier om dat je hetzelfde doet met alle “shitty shitty bang bang” toestanden die je tegenkomt op je pad!

Ze ZIJN immers door jezelf gecreëerd.
Weliswaar op een onbewust level.

Maar het is net dát (onbewuste) level dat omhooggetild wenst te worden…

En iemand of iets omhoogtillen kan enkel door het lief te hebben.

You may as well love your shit.
So you can find your (w)holy self again.

Want liefde… is STEEDS de sleutel.

De moeilijk verteerbare issues in je leven durven liefhebben is een belangrijke skill in het leven vanuit een hoger bewustzijn.

Doe je mee? Ben jij toegewijd aan bewustzijnsgroei en wens je de sleutel tot leven vanuit de 5e dimensie?
Stop dan met vechten tegen alles dat je tegenzit…

VOEL je zwarte gat
DUIK erin 
ook al voelt het als doodgaan (want ja, soms lijkt dat zo!)

En ontdek wat er gebeurt….

Ps: Wens je duikles (LOL)? Nee serieus: wens je steun en support bij het verkennen van je eigen zwarte gat(en)? Ik ben er voor je!

Voel je vrij om mij te contacteren voor een sessie.

Of schrijf je in op mijn nieuwsbrief.
Daarin ontvang je namelijk een reeks waardevolle tips en inzichten om makkelijker met je innerlijke monsters om te gaan en hen om te toveren in je grootste supporter.

Ontvang de tips via mijn nieuwsbrief

Liefss xx

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

share-fb-1
>