Verruimend denken en handelen – de volle maan op 19 feb

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Astrologie

En het is weer volle maan.

Deze keer staat de volle maan op 0° Maagd. (Elk dierenriemteken neemt 30 zogeheten ‘graden’ in. Hetgeen 12×30°=360° en dus een volle cirkel maakt.)

Nu, 0 is het cijfer van oneindige mogelijkheden en potentieel. ‘O’ is als een leeg canvas, waarop creatie zich nog volop uit kan leven.

De volle maan van vandaag gaat ons hierdoor o.a. helpen met verruimend denken, met onze horizon verbreden en met ons hoofd en hart te openen voor iets dat onze huidige verwachtingen overstijgt.

Deze volle maan is tevens opnieuw een supermaan. En het is de meest krachtige van het hele jaar omdat ze het dichtst bij de aarde staat op dit moment.

De invloed van haar energie is zo groot dat ze alles dat niet langer klopt met ons zielenpad naar de voorgrond haalt om losgelaten te worden.

Omdat de volle maan in Maagd staat zullen dit dingen zijn die te maken hebben met : je teveel zorgen maken over…(x)…,  angsten voor de toekomst en ook fysieke pijntjes die je tot hier toe ‘onder de mat’ hebt willen vegen.

De sleutel is hier – zoals altijd – zelfliefde en omarmen van wat is. Stop met weglopen van wat het ook is dat jou bang of oncomfortabel doet voelen. (Je zal waarschijnlijk ook al wel ontdekt hebben dat weglopen van jezelf niet mogelijk is). Neem tijd om in jezelf te onderzoeken hoe je meer liefde en steun aan jezelf kan geven rondom deze puntjes in jezelf.

Open jezelf voor die nieuwe mogelijkheden waar ik het over had. Durf dus VERRUIMEND denken. Denken op manieren die je voorheen misschien onwaarschijnlijk zou hebben gevonden.

Neptunus en mercurius staan tijdens deze volle maan conjunct (op dezelfde plek) in het teken Vissen. Hetgeen verruimend denken vanuit een hogere energie ook makkelijk mogelijk maakt. Voor iedereen!

En ja! Nu is de tijd! Nu is de tijd om verdere stappen te zetten in die nieuwe richting. De richting waar je ziel al langer over fluistert.

Uranus en mars oefenen een rechtstreekse, positieve invloed uit op de maan (ze staan op 29° en 3° dus kort bij die 0° waar de maan zich bevindt). Dit laat zien dat de verandering (uranus) die je wenst ook in daden (mars) omgezet kan worden nu.

Als je het tot hier toe hebt gehaald – op dit pad van waanzinnig dolle transformaties en uitdagingen – dan IS het mogelijk om hier een mooi resultaat mee te behalen.

Het Universum is mét ons.

Aan jou om creatief om te gaan met alle steun die jou op dit moment geboden wordt!
 

Liefs,

share-fb-1

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>