Hieronder kan je de ervaringen lezen van enkele deelnemers aan de 10-delige reeks energiedoorgaves vanop afstand die Geert en ik samen organiseerden. Multidimensionale heling in combi met de bioresonantie (meer hierover vind je HIER). Onderaan deze pagina kan je ook de verslagjes lezen van de afzonderlijke helingsessies. Je gaat hierdoor de reacties van de deelnemers beter begrijpen. Ze verwijzen immers vaak naar een bepaalde sessie en verslag.

getuigenissen


Dag Veerle en Geert,
bedankt voor de sessies en de verslagjes, heel blij dat ik erbij was, en ook leuk dat er rond een thema gewerkt was. De voorbereidende oefeningen vond ik ook heel geslaagd en echt een meerwaarde, ik zat er nog wat dieper in zo. 

Toch wel 2 hele grote veranderingen hier, eentje van een paar weken geleden, en eentje heel recent.

Ik had een 4-tal weken geleden de relatie met mijn partner willen verbreken wegens te moeilijk, te vermoeiend, te veel triggers, te veel onbegrip naar mekaar toe en daar blijkbaar niet uitgeraken (verschil HSP niet-HSP, daar komt het op neer voor mij). Mijn partner heeft daarop  "..."
Ik vind het helemaal geweldig dat hij die effort heeft gedaan, een teken voor mij dat hij onze relatie echt wel wilt laten slagen en gewoon van mij houdt. De dingen zijn nu een stuk gemakkelijker in de relatie. Mega doorbraak toch wel :-)

En vorige week heb ik beslist om ontslag te nemen. Ik wil dit al bijna 2 jaar doen maar angst voor het financiële aspect hield me altijd tegen. Maar het werd steeds moeilijker, ik voelde dat ik er echt bijna doorzat, dus ik had geen angst meer en deed het gewoon. Ik voel mij nu een pak lichter; ga rustig afbouwen in de firma en in de tijd die dan vrij komt op zoek naar een nieuwe job.
Met dit laatste moet ik denken aan je mailtje over wat er allemaal in de lucht hangt en dat er beslissingen genomen gaan worden. Dat ontslag zal het bij mijn dan geweest zijn :-)

Dat zijn de highlights in mijn leven van de afgelopen periode; ben er zeker van dat jullie sessies er heel wat mee te maken hebben :-D
Nog eens bedankt en veel liefs xxx


Dank jullie wel alweer voor jullie mooie werk en voor dit verslag (~1e sessie seksuele energie helen).

Voor mij was opvallend dat ik me het  hele weekend volledig ontspannen heb gevoeld. Een dag was ik heel vermoeid, maar daar kon ik gewoon aan toegeven, wat zalig was. Ik werd heel veel vreugde gewaar, dat ieder moment dat ik beleefde vol  vreugde was, zelfs in de kleine dagelijkse dingen. Ik voelde me verbonden met mijn hart, was me bewust om telkens zoveel mogelijk  in het moment van nu te zijn, waar anders heel vaak mijn gedachten en mijn to do lijstjes aan het lopen zijn. Mijn contact met mijn man is al een tijdje (laatste weken duidelijker) zeer liefdevol en op een of andere manier ongecompliceerder, met een diepere hartsverbinding. Nu ik dit neerschrijf voel ik dat ‘dieper’ nu hier ook betekent dieper ingebed in mijn schoot, en vandaaruit beter stromend in mijn gronding. Ik voel meer behoefte aan lichamelijk contact en knuffelen en er was duidelijk een speelsheid in het vieren van ons seksueel contact weer terug, dat hadden we ooit, dat was bij mij weg. Alsof we vers verliefd zijn, ik voel veel zachtheid naar mezelf en naar ons beiden. Gewoon heel fijn.
Het is voor mij gemakkelijker om ‘moeilijke’ thema’s door te spreken met hem, wat ik nu als helemaal niet ‘moeilijk’ ervaar.
Ik zit in een proces van meer aankomen in mezelf, een diepere tevredenheid en rust. Deze rust en acceptatie maken dat ook mijn  ‘moeilijke’ emoties en gevoelens gevoeld worden, wat helemaal niet zo ‘moeilijk’ is.

Ik ben blij en dankbaar voor deze periode van transformatie. Nogmaals mijn dank.
Heel veel liefs, een knuffel en groetjes, Y.


Het is zo'n fantastische reeks dat ik eigenlijk al een "herhaling" of "verdieping" zou willen later.
Het is een reeks waarbij ik voor het eerst méér duidelijk ook "verschuivingen" voel, en merk in mijn relaties en dat ik méér verandering voel in het "echte" concrete leven ...en toch vanuit de ziel ...
Het is ook heerlijk deze keer dat we elke week zo'n persoonlijk verslagje krijgen van jullie ervaringen ook, dat "verbindt" de groepscohesie nog méér , want we lezen dat allemaal (best wel pittig om je zo open op te stellen voor zo'n grote groep, maar dat helpt ook wél voor ons en voor jullie persoonlijke heling ook hé)
En o jà, ik voelde me de vrijdagavond na de eerste sexual healing  ook zo depri met wenen (zoals Geert zich ook voelde, maar bij hem zonder tranen) , want jà, eigenlijk komen jullie beschrijvingen grotendeels overeen met hoe ik me voel, soms méér uitgesproken wat jij deelt en andere keren méér wat je schrijft over Geert zijn ervaringen ...(mijn mannelijke en vrouwelijke kant ? )
Nu jà, gewoon hetgeen me opvalt bij mezelf zeker....en daarvoor is het natuurlijk ook heel interessant wat jullie delen als "ankerpunt" hé ...
Héél héél héél veel liefs en tot morgen in de healing ..... B.


Lieve Veerle en Geert, 

Ik voelde meteen een ‘JA’ bij jullie aanbod van multidimensionale frequentieheling op 10 augustus. Hopelijk kan /mag ik aansluiten?

De helingsreeks man/vrouw heeft me ook veel gebracht en ik deel daar graag binnenkort nog mijn verhaal over.

Heel dankbaar voor de betere balans die ik in mezelf voel nu en hoe zich dat ook reflecteert in m’n relaties.

Tot gauw hopelijk!


Dank je wel Veerle en Geert om deze energie en heling te sturen . Ik ben er veel rustiger door en voel meer liefde. Ik kijk al uit naar vanavond (onze volgende sessie). 

Liefs F.


Hoi Veerle en Geert,
Amai fijn dat te lezen. Er komt effectief heel wat in beweging. 

Ik heb gisterenavond rond 21u de oefening gestart rond de voorouderlijke stamboom. Ik had mijn oma langs moederzijde in zwart staan en dat bevestigde voor mij ook mijn gevoel dat alles wat met mijn voet en bekken te maken heeft ook echt iets is wat ik draagt vanuit de vrouwelijke lijn in mijn familiesysteem. Maar goed, los daarvan kwam er bij een overgrootmoeder langs mijn vaders zijde ook veel emotie los. Ik had bij haar de kleur geel gekregen en ik zette haar daarmee ook in het licht, letterlijk en figuurlijk door de bewoordingen die erbij hoorden. Het maakte heel wat verdriet los in mij, en blijdschap bij haar dat ze gezien werd. Ik werd overspoeld door liefde en warmte, alsof ze zich (net zoals ik) soms zo anders en alleen had gevoeld en nu voor het eerst echt mocht zijn wie ze was en erkenning kreeg. Zeer bijzonder om dat te ervaren. Ik kreeg wel een andere naam door in deze ervaring dan haar werkelijke naam (die ik daarna aan mijn vader vroeg). 

Ook bijzonder tussen 21.30u en 22u kreeg ik eerst telefoon van mijn moeder en daarna ook van mijn vader over die naam van mijn overgrootmoeder. Ik vond het ook zeer bijzonder dat ik heel veel liefdevolle aandacht van hen voelde al aan de telefoon, terwijl ik dat eigenlijk nooit zo erg heb gevoeld van mijn ouders. Vandaag was ik ook bij hen op bezoek en effectief mijn moeder was liefdevoller en ook mijn vader had meer oor, zonder oordeel naar mijzelf. Wauw denk ik dan. Ook daar is de liefde sterker aanwezig en voelbaarder.

Sowieso kwam er door deze oefening heel veel liefde en stroming uit het systeem. Ik kreeg zelfs door heel wat vrouwen in mijn familieveld tegelijk heling op mijn voet en de bevestiging dat het goed komt, dat ze me mee droegen en steunden. Het was heel bijzonder om zoveel warmte te ervaren. 

Iets wat zich vandaag doorzette. Al sinds deze ochtend voelde ik veel liefde voor iedereen en alles rondom mij, alsof de zon met haar eerste straal al meteen een liefdesrevolutie mee veroorzaakte. Ik voel heel duidelijk wat jullie schrijven : “een dieper aanvaarden van het familiesysteem = een dieper aanvaarden van de eigen menselijkheid” (en andersom). Ja, dat voel ik helemaal. Alsof de shift naar liefde (die ik ook al langer mee uitdraag) in een stroomversnelling is gekomen. ...

Dankjewel voor deze heling in het familiesysteem, het voelt alsof er heel veel verschoven is en er zoveel meer liefde kan stromen nu.  Ook jouw mooie oefening met het systeem Veerle, echt dankjewel die was zo helend. Een heerlijk zonnig weekend voor jullie beiden. Liefs, S


Dag Veerle,  deze heling was zeer intens voor me. Ik werd emotioneel en moest wenen omdat ik veel verdriet (en ontgoocheling) kon voelen van mijn voorouders. Ik had pijn aan mijn hart en mijn keel. Nadien werden mijn handpalmen en voetzolen erg warm.

Na de heling voelde ik me uitgeput. Deze ochtend voelde ik me alsof ik ‘een zware nacht’ (kleine kater) had, ik voelde me tot een uur of twee enorm moe en futloos. Gelukkig voelde ik me daarna terug ok.

Zo dankbaar voor deze intense reeks! Ch.


Hallo Veerle,
Fijn moment gisterenavond tijdens en na de healing, dank je.  Mijn dochter naast me aan het lezen terwijl ik rustig lag te luisteren naar muziek en de healing ontving. Moeder-dochter. De voorbereidende oef. gedaan, voelde goed. Dank je om het delen.

Na de healing zag ik mezelf met een aantal vrouwen in onze tuin een dans doen op muziek, allemaal in hetzelfde ritme en met de intentie voor een specifieke healing. Is het nu de energie van de oermoeder of van de vrouwelijk kracht die ik zag of is het een soort visioen van wat ik in de toekomst mag doen? Wie weet wat daar nog uit voortvloeit 

Vorige week is er wel wat losgemaakt in mij en hierdoor ook in onze relatie. Even wat ongemakkelijk maar met een fijn resultaat. Weer een stapje vooruit in ons samenzijn.

Ik ben benieuwd naar jullie verslagje  Groetjes, R


Dag Veerle, Ik wil jou en Geert heel graag bedanken voor de energiedoorgave van vorige vrijdag. Ik heb me de dagen erna zo super gevoeld. Ik had veel energie en geen hoofdpijn meer en dat was lang geleden! Ik ben heel content dat ik mee doe. En ik kijk al uit naar volgende vrijdag!

Hey Lieverds, 

Ik wou jullie al heel erg bedanken want ik voel al verandering en meer stroming.. Ben heel erg benieuwd naar het verslag! Veel liefs en fijne maandag!

K. x

Hey Veerle, ik kijk altijd uit naar vrijdag avond en ook je verslag nadien :-) ...is echt fijn om te horen achteraf.
Ik voel verandering en ik ben mij bewust van zaken die gaande zijn en die ik verwerk.

Aan de kinderen merk ik het ook... die zijn dichter bij elkaar gekomen! Maar ook aan mezelf en aan mijn man. We hebben ook al woorden gehad maar die brengen ons steeds weer korter bij elkaar... ik kan het niet goed onder woorden brengen maar ik voel het enorm na een sessie op vrijdag. Gisteren leek ik wel een ander mens. Maar ik heb precies een hele sterke verbondenheid met aartsengel Michael! Hij is altijd mijn favoriet geweest!  Degene die ik altijd aansprak ... Alsof ik gisteren na de sessie alles bekeek met een volledig nieuwe blik en in volledige neutraliteit ... heel leuk :) ... ik voel ook wel emoties ... en volgens mij was ik degene waar je het over had , die het moeilijk kreeg. Niet? Ik werd in een keer erg emotioneel maar het was snel weer over...  ik ben echt blij dat ik dit samen met jullie kan doen! 

dank je wel voor alles! Grtjs L. 


Hey Veerle,  Ik heb zojuist de oefening gedaan. Het gaat eigenlijk vrij vlot en moeiteloos.

Toen ik het liedje op zette, ben ik op de grond gaan liggen om ook mijn verbinding met Moeder Aarde en haar baarmoeder te herstellen. Wauw, magisch!!! Echt bijna geen woorden voor. Tijdens het luisteren, zag ik ook mama (ze is  jaar geleden gestorven aan kanker) en we hebben elkaar heel diep vergeving geschonken. Zij heeft alles teruggenomen en ik heb alles ontvangen wat ik allemaal gemist had (ben ook te vroeg geboren, keizersnee en daarna 2 maanden in couveuse zonder aanraking)....wauw!!!

We hebben elkaar heel stevig geknuffeld en toen zakte ik helemaal in de warmte van Moeder Aarde. Het leek ook alsof er bij mama ook heling moogt komen op dat stuk.

 Dankjewel voor deze prachtige helingreis samen met jullie! Met momenten heftig maar meer dan de moeite waard!
Veel liefs en een warme knuffel, S xxx


vorige sessie heeft mij enorm veel rust gebracht. frustraties zijn weg ... echt een enorm verschil ... na de sessie heb ik mijn man ook aangesproken over zaken die mij al een tijd dwars zaten. En dat is mij in alle rust gelukt! Door mijn rust kon ik ook echt mijn boodschap overbrengen die anders zou escaleren in een ruzie en zou eindigen zonder inzichten! Ik ben heel blij dat ik kan deelnemen! Het brengt echt wat teweeg! Ik ben benieuwd naar de moederbinding... :) 

Geniet van het zonnetje, Dikke knuffel x


Hoi Veerle en Geert, Ongelofelijk wat je schrijft. Ik geef jullie graag mee wat ik heb ervaren. 

Ik had 2 vriendinnen op bezoek dus kon niet volledig naar rust gaan of gaan liggen, maar rond 21.20 waren we in een rustig moment en heb ik een tiental minuten mijn ogen gesloten. Ik ervaarde heel sterk dat er een wisselwerking was tussen mijn rechter en linker hersenhelft, ik zag daarbij het beeld van de liggende 8 (oneindigheid) alsof die echt actief links met rechts verbond. Heel krachtig om dat zo intens te ervaren. 

Daarna ervaarde ik in mijn hartzone een druk vooral aan de linkerkant, alsof er iets afging, of verder openging, het was best intens qua ervaring. Ik vroeg aan mijn engelen ook of het wel veilig was, ik kreeg het gevoel alsof ik mijn energieveld wou afschermen omdat het zo intens aanvoelde zelfs fysiek. Hun antwoord was dat het ok was, dat het een angst was van mezelf of om mezelf te verliezen. Daarna heb ik rustig terug mijn ogen geopend. 

Nu lees ik jullie verslag en dat frappeert mij toch wel echt. Ivm dat vroegere beginuur, die linker-rechter hemisfeer en de hartseenheid die jullie hebben ervaren. Zo mooi om te lezen alvast. 

Dankjewel voor het delen en ik zal in ieder geval attent zijn op veranderingen die ik opmerk de komende tijd. Liefs voor jullie beiden. 


Dankjewel Veerle voor deze mooie feedback (het verslagje)! Ik voelde de energie goed stromen en ik vraag zeker om hulp want ik ben één van deze vermoeide mensen. Ik kijk uit naar de oefeningen en de volgende sessie!

Hallo Veerle en Geert,

Deze week tijdens de sessie was ik rustig thuis in mijn meditatieruimte.
Ik was rond 21u ook aan de oefening begonnen die je ons had bezorgd over het balanceren en tekenen van je mannelijke en vrouwelijke energie. Wat een prachtige oefening waarvoor hartelijk dank. Ik heb er veel aan gehad in ieder geval.

Ik heb tijdens mijn oefening heel duidelijk jullie energiewerk gevoeld, alsof dat binnenstroomde in mijn hoofd zo voelde dat. Ik voelde een starheid in de linkerkant van mijn gezicht, mijn mannelijke hersenhelft, een soort weerstand in mezelf om dat stuk te zien en ook pijn bij het mannelijke stuk om te voelen. Naarmate het uur vorderde voelde ik zoveel eenheid ontstaan en zachtheid terugkeren over mijn volledige gezicht. Zoals ik hierboven omschreef door de oefening maar ook door jullie energiewerk voelde ik zo'n diepe eenheid in mezelf en zoveel liefde ook. Mijn hart stroomde over, ook op de tekening in mijn vrouwelijke energie leek het meteen of er 3 lobben waren aan het hart, zo groot was dat. Het bracht zo'n rust en ook overgave in mezelf teweeg.

In bijlage mijn tekening. Mijn innerlijke vrouw had vooral angst voor de controle door het mannelijke, hierdoor kon ze niet in overgave gaan. Mijn mannelijk deel heeft heel lang mijn leven gedomineerd. Nu domineert mijn vrouwelijk deel sinds een dik halfjaar naar mijn gevoel, maar beiden vanuit een angst om de ander toe te laten. De oefening was dus heel erg krachtig voor mezelf om die band te herstellen, dat vertrouwen en die liefde toe te laten van en voor het mannelijke stuk in mezelf. Mijn innerlijke man had ook geen duidelijke vorm bij de eerste tekening (het leek wel een olifant), mijn vrouw wel die was heel speels en vrolijk. Ik zag het mannelijk deel als autoritair iets wat ik ook vaak heb aangetrokken in mijn relaties in het verleden. Die angst voor controle te transformeren naar liefde heeft mij mijn vrouwelijke energie terug laten openstellen voor het mannelijke deel. Er kwam éénheid, veel eenheid en veel wil om te verbinden. Dolgraag. Het leek alsof het geven & ontvangen in balans kwamen vanuit liefde. Voor het eerst. Heel dankbaar om dit in mezelf te ervaren. Mijn vrouwelijk deel kreeg letterlijk vleugels en ging helemaal dansen als ik mijn figuurtje mocht opnieuw tekenen, mijn mannelijke deel werd gezien en kreeg een duidelijke vorm. Helemaal op het einde vroeg mijn hoofd zich af wat dat betekent voor mijn verbroken partner relatie met J, maar ik wou er niet naartoe gaan, eerst de balans in mezelf vooral herstellen en voelen.

Heel mooi en ik ben jullie ook dankbaar voor deze ervaring.
Zeer bijzonder en benieuwd wat het teweeg gaat brengen die betere balans in mezelf.
Van harte bedankt, V.

Dag Veerle, ik heb net de oefening gedaan. Hoe krachtig is die, waaw!!! Ik kon ook niet stoppen met huilen terwijl ik het deed. Ik stuur je de tekeningen omdat het allemaal ook zoooo matcht met de bloesemremedie beschrijvingen die jij zoooo goed voor mij hebt uitgekozen. Dank u! 

De transformatie van de mannetjes is geweldig om te zien vind ik; van zo tegengesteld naar bij mekaar horend. Ik ga deze oefening zeker nog eens doen. Bedankt dat je die doorstuurde.  Knuffel, M.K

Wauw, magisch!! Zooo dankbaar! Donderdag krijg ik ineens een diep besef dat ik met Jeshua en Maria Magdelena inderdaad al eerder heb samengewerkt. Zij zijn ook al bij me sinds geboorte, zo voelt het toch voor mij. Ben zo benieuwd wat er nog allemaal mag ontwaken. Oh ja, die vermoeidheid, heel herkenbaar.  Heel erg dankjewel lieve Veerle en Geert voor wat jullie doen!! S.

Dag Veerle, Ik heb een krachtige healing ervaren, ik voelde dat er aan me ‘gewerkt’ werd, vooral aan mijn hart.
Ik kijk uit naar volgende week, dit is de krachtigste reeks die ik tot nog toe mocht ervaren!  Warme groeten, C 

Dankje Veerle en Geert. Als ik het zo lees heb ik het meeste toch opgepikt. Enkel voelde ik me minder geaard ik ging uit mijn lichaam. Had ook niet door dat Saint Germaine er was maar energetische patronen die werden weggehaald dan weer wel.  Dankjewel , altijd heel fijn zo een verslagje. Liefs Kristel 

Ik had gisterenavond tijdens jullie energie-doorgave een sterk gevoel bovenop mijn hoofd, kruin, ik voelde de energie heel sterk binnenkomen en ook in de derde oog zone. Ik vond het bijzonder om te lezen dat jij schrijft Veerle dat de energie op een bepaald moment eerst op de voeten werd gericht, daarna op de schouders.
Ik was in mijn meditatieruimte en begon op een zeker moment te schrijven. Alles wat ik genoteerd heb, strookt met mijn persoonlijke thema van deze week, maar ook met wat jullie schrijven over het 'onjuist verantwoordelijk zijn voor of gemaakt worden voor/door/naar de partner”. Voor mij ging dat gepaard met het loslaten en ook met verdriet dat vrijkwam gisterenavond.
Dat laatste voel ik ook, alsof het niet enkel patronen zijn van mezelf maar ook van de familielijnen. Dus ik ben benieuwd als jullie aangeven dat het komende week ook daarover gaat. Zeer bijzonder allemaal. Die energetische remedies lijken me ook allemaal van toepassing momenteel.

Dankjewel alvast voor het verslagje en de positieve energie. Fijn weekend samen. van harte, V.

Lieve Veerle en Geert, Ik had nog niet in woorden gereageerd op jullie healings afgelopen weken maar wel al iedere keer in energie wel  misschien hebben jullie dit ook wel al ontvangen.
Ik merk echt wel dat er mooie dingen gebeuren, niet dat dat ervoor niet gebeurde maar nu duidelijker is en meer in de flow gebeurd. Ik ga zo mee in de flow de laatste weken en het is heerlijk.
Vandaag ook echt als een kind bezig geweest, oa in de gietende regen gaan lopen echt zalig was dat. En zo heerlijk om gehoor te geven aan die kinderlijke impulsen dus innerlijke kind ook heel herkenbaar.
Nek ook, de laatste week heb ik terug last van mijn nek. Fijn dat de eland kwam, ik lees morgen nog es opnieuw de uitleg want die ben ik nu weer een beetje kwijt.
Ivm onze relatie, merk ik dat het iets rustiger geworden is op bepaalde momenten maar op zich nog geen spectaculaire veranderingen. Alsof het eerst werken is aan mezelf en daarna dan zichtbare vruchten plukken in mijn relatie. Ik ben benieuwd hoe dit binnen een paar weken zal aanvoelen.

Heel erg bedankt voor jullie healing. Ik ben hier zeer dankbaar voor. Ik kijk al uit naar een volgend mailtje! Groetjes B

Hey Veerle, Wauw, danjewel voor het mailtje en inderdaad de super krachtige energie! Ik ga het straks nog eens op mijn gemak doornemen, samen met de oefening. Ik wou me graag alvast opgeven voor de bloesemremedies. Dikke knuffel, D 

VERSLAGJES ENERGIEDOORGAVE uit de reeks man/vrouw relatie optimaliseren
(van nieuw naar oud)

10e sessie

Hee lieverds, de energie gisteren was weer heel krachtig.
Het eerste dat ik zelf voelde gebeuren is dat er op de energetische ogen gewerkt werd. Met de bedoeling onze kijk op onszelf bij te sturen, meer liefdevol te maken. Zodat we ook meer liefde kunnen aantrekken/toelaten in ons leven. Eerst was het de energie achter de fysieke ogen. Daarna ging de energie naar het derde oog. 

Vervolgens moest ik jullie voeten weer vasthouden als kanaal voor de energie. Gaia was er weer heel sterk bij vandaag. Het gronden duurde lang en ging maar in heel kleine beetjes vooruit maar naar het einde van de sessie toe waren we diep verankerd en kon ons energieveld enorm uitbreiden in alle richtingen. Heel quantum gaan. De intentie was dat iedereen ontving wat hij/zij op dit moment nodig heeft voor het helen van diepe seksuele trauma’s, tot op celniveau. (Wanneer je quantum werkt is er heling mogelijk in het verleden)

Het kan zijn dat je hierbij in slaap bent gevallen. De energie ging diep en faciliteert een andere zijnstoestand (hersengolven) die lijkt op slapen, maar is het niet echt. Wanneer we ons in dit soort velden bevinden kan diepe heling plaatsvinden. Erg mooi. 

De opdracht was daarna: soul en spirit body fusion. Om de nieuwe energie ook diep te integreren.


Bijzonder want ook Geert kreeg aan het eind diezelfde opdracht: om soul body fusion te faciliteren. Zelfs de bioresonantie hielp hieraan mee. Het is altijd een bevestiging voor ons allebei wanneer we dezelfde impulsen ontvangen, dat alles mooi in alignment verloopt met wat nodig is op dat moment.

Aan het begin van de sessie zag Geert deze keer een zilveren sleutel (heel fijn handwerk) met een roze diamant erin. Deze sleutel gaf ons toegang tot een speciale deur naar een zeer specifieke energie voor ons bestemd. Dit als afronding van deze reeks sessies maar ook om ons te helpen hetgeen we in de afgelopen weken geïntegreerd hebben uit te stralen naar de wereld rondom. Er gingen hierbij verschillende rillingen door zijn lijf en hij voelde meermaals ook een “burst” van energie door zijn lichaam heengaan. Enorm enorm krachtig veld vertelde hij.

Vervolgens de soul body fusion. En aan het eind kreeg hij ook even opnieuw het beeld van de roze diamant. 

(Google vertelt het volgende over een roze diamant: “In the same way that great kings and emperors of history have built monuments and cities to the women in their lives, securing a pink diamond engagement or wedding ring signifies how highly you value your partner and your relationship . There’s also a touch of mystery and intrigue about the rosy gemstone, because the exact reason for the pink colour is not completely known. This fact only adds to the enigmatic allure of these highly coveted diamonds.” 

Erg mooie uitleg vind ik dit, zeker in het kader van onze reeks man/vrouw want het frequent uiten van “waarde-ring” (value) voor elkaar is de nummer 1 reden die koppels bij elkaar houdt op lange termijn (ik zag er ooit es een docu over).


Niet verwonderlijk denk ik dan want de bioresonantie gaf aan het begin van de sessie iets gelijkaardigs aan: namelijk om de bloesemremedie “chives” door te sturen aan iedereen. Deze remedie doet het volgende: 

Balance of our male and female energies
Regardless of whether we are in a male or female body, we are meant to be a balance of male and female energy. Female energy is intuitive, holding the ability to hear God's truth. Male energy is the will to do. It helps us take an idea forward into action. One energy without the other leads to repetitive cycles of the same learning lessons. Chives Essence encourages us to come into a balance of male and female energies no matter which energy presently predominates in our lives.


-Helps us find balance if we are too much in our female energy and feel powerless to do anything with our inner wisdom.
-Helps us connect with our female wisdom if we are too much in our male energy and use this energy for personality motivated behavior.
De “chives”energie brengt ons in de kracht die we hebben wanneer onze mannelijke en onze vrouwelijk energie optimaal in balans zijn.


Prachtige afsluiter van deze reeks “balans man/vrouw” als je het mij vraagt :-)


Het was een intense reeks. Geert en ik voelen ons heel dankbaar dat we deze hebben mogen faciliteren voor jullie. En mét jullie hebben mogen baden in licht-kracht, elke week opnieuw. We ontvingen elke week opnieuw mooie getuigenissen van jullie ervaringen. En ook de resultaten die jullie merken in je leven. 

We zouden het erg appreciëren om nog een laatste keer in een soort overview van jullie te horen hoe jullie de reeks ervaren hebben, in zijn geheel (of de mini-reeks voor degenen die later instapten).

We gaan vanavond heart en brainstormen over een eventuele volgende reeks omdat verschillende onder jullie daar al naar vroegen. En ook het speciale iets dat ik na de vaderheling aanhaalde gaan we binnenkort bekendmaken :-) 

Ik zou dus zeggen: stay tuned!

Heel veel liefs en dikke merci voor je deelname, van Geert en Veerle
Centrum voor NATUURLIJK WELZIJN


8e sessie: (1e sessie helen seksueel trauma)

Dankjulliewel voor jullie geduld. We hadden een speciale eerste sessie rond het thema seksualiteit. Na vrijdagavond werd van ons gevraagd nog een paar keer in te tunen op de groep en ook werd er twee volledige nachten de bioresonantie gebruikt om vooral het 2e chakra te zuiveren en verder te openen. Vandaar dus dat jullie dit verslagje wat later ontvangen dan gewoonlijk.


Het tweede chakra gaat over VOELEN. Over stroming. Het heeft een grote invloed op hoe we relaties ervaren en de mate waarin we creativeit kunnen laten stromen en hoe we onze seksualiteit beleven. Deze eerste sessie zijn we dus diep het VOELEN ingedoken. Degenen onder jullie die de gewoonte hebben hun voelen te onderdrukken zullen de effecten van deze sessie het hardst gemerkt hebben.  


We creëerden allereerst een veilige energetische setting om de healing te initiëren. Geert krijgt dan steeds het beeld van een heilige kathedraal waar we allemaal verzamelen en ieder zijn persoonlijke gidsen, engelen en meesters van licht toegewezen krijgt. Ook ziet hij hoe ieders auraveld gevuld wordt met een unieke kleur speciaal voor de betreffende sessie.

Deze sessie was opmerkelijk dat bij het aanroepen van de dierenspirits - die er ook graag bij zijn om ons te helpen - allereerst een heleboel verschillende dieren kwamen, plus: het waren allemaal jonge diertjes. De helende vibes (boodschap) die ze voor ons hadden was het oordeelloos en op een speelse manier ontdekken en beleven van onze eigen lichamelijkheid. Ook het oordeelloos laten stromen van onze eigen seksualiteit. Er kwam heling op thema’s zoals schaamte en onzekerheid. Ook de Elohim waren er om te helpen zuiveren.


De bioresonantie draaide vrijdagavond op het helen van seksueel trauma en op organen, emotionele en mentale energieën verbonden met het 2e charka. Waaronder de milt, de pancreas en de gonads (seksuele klieren). 


Na de sessie ‘s avonds werd Geert al onmiddellijk de werking ervan gewaar in zijn eigen beleving. Er kwamen emoties bovendrijven en een zekere depressiviteit. Alsof hij wou huilen maar het er net niet uitkwam. 

We besloten de bioresonantie de ganse nacht op te laten staan voor de groep om diepgaand in te kunnen werken.


Zaterdag werd ik geleid opnieuw in te tunen op de groep. Vooral als veilige bedding voor alles dat omhoog aan het komen was en om stabiliteit te creëren.

‘s Nachts vroeg ik Geert de bioresonantie opnieuw aan te zetten en ontvingen we een verdere afstemming en pulsen op stroming van ons ‘voelen’ en heling van de trauma’s rond lichaamsbeleving en seksualiteit.


Die nacht voelden Geert en ik tijdens het vrijen duidelijk een nog diepere verbondenheid dan anders. Ik heb dat zelf ervaren alsof hij intenser bij mij aanwezig kon zijn, vanuit een ander soort energie, en dat mijn lichaam daar met meer genot op reageerde. 


Gisteren zijn we hier in de streek gaan fietsen samen doorheen de bossen. En één plant was allesoverheersend aanwezig. Vingerhoedskruid. Ik heb in Limburg, waar ik zelf woon, deze plant zelden gezien. Nu stond ze in massa's overal waar we langskwamen. Het was zo opmerkelijk dat ik - bijna terug thuis - opeens wist dat ze een boodschap had voor de groep. We zijn gaan opzoeken wat ze doet toen we thuiskwamen : de digitalis purpurea (vingerhoedskruid) helpt fysiek gezien het hart te stabiliseren. Energetisch gezien helpt ze ons ook meer vanuit het hart te functioneren, geeft ze vreugde en plezier in seksualiteit en brengt ze meer speelsheid in het leven. Sluit dus héél erg aan bij de jonge dieren die vrijdagavond mee kwamen doen en op het thema in het algemeen. Straf. Erg straf. Maar goed, toeval bestaat niet. Geert heeft via de bioresonantie verschillende pulsen gegeven om de energie van deze plant te integreren in ieders energieveld. Een mooie afsluiter van een intens helingsweekend.


We horen graag jullie ervaring.  En we kijken uit naar de volgende sessie.  Veel liefs van ons allebei.


7e sessie (vaderbinding)

De relatie die we met onze vader hebben, is een weerspiegeling van de relatie die we hebben met de kosmos. In deze sessie hebben we beide aangeraakt met het licht van ons hogere bewustzijn zodat er verschuivingen en transmutaties konden komen, ten goede van de kwaliteit van ons leven. Een goede vaderbinding brengt immers een soort moeiteloosheid met zich mee in het ontvangen van de zegeningen van het universum (omdat je voelt dat je ze WAARD bent). GELOVEN in jezelf is een andere belangrijke. Net zoals vertrouwen in de goedheid van het leven, wat het ook is dat op je pad verschijnt, want alles heeft een doel (dit maakt dat je je optimaal kan openen om te ontvangen!) Observeer de komende tijd welke verandering je opmerkt in jezelf rond deze thema’s.


We hebben samen weer een krachtig energieveld opgebouwd om tot diepe relaxatie te kunnen komen. Geert voelde hoe de Elohim de verouderde bindingen kwamen doorbreken en hoe aan het einde van dit proces de vaderfiguur aan onze rechterschouder kwam staan (zoals de moeder verleden week plaatsnam aan onze linkerschouder). Er werd ook even gewerkt aan het volledige familieverband (vader naast moeder en alle kinderen). Het kosmische licht begon hierdoor beter door te stromen en onze aura werd hiermee gevuld. De gouden driehoek in onszelf (vader, moeder, kind) werd in balans gebracht. 


De bioresonantie gaf deze keer aan te werken aan de galblaas. Dit kan te maken hebben met “gal” die we niet hebben kunnen spuwen naar onze vader toe. 

Ook ging een heleboel aandacht naar het vrijmaken en oplossen van karma. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat onder vaderfiguur ook autoriteit opgeslagen zit in ons systeem. En dat we via deze weg (vb religie als autoriteit vroeger) eeuwenlang geleerd hebben over goed en fout (en bijgevolg straf). Hetgeen nog diep in ons systeem ingebakken zit. Vanuit goddelijk perspectief is er geen fout/schuld of karma!!. Het is dus ons eigen level van bewustzijn dat karma in stand houdt. Zelfvergeving is hierin een héél belangrijke!


Als bloesemremedie ontvingen we de energie van de redhelmet orchid
Red Helmet Orchid : Ter emotionele ondersteuning als je opstandig en egoïstisch gedrag ervaart, problemen hebt met autoritaire personen, die voortkomen uit een slechte band met je vader. Het draagt bij een band te kweken met je kinderen, maakt je gevoeliger en zorgt voor respectvolle relaties.


Geert heeft deze keer via de bioresonantie ook intens gewerkt rond onze emoties. Het kan zijn dat je dit ervaren hebt door emoties die plots bovenkwamen OF plots oplosten. Dit kan ook de volgende dagen nog gebeuren. Wees dankbaar want het is oude energie die weg mag. Eer jezelf omdat je de moed hebt ernaar te kijken zonder veroordeling. 


Verder hielp de bioresonantie om een hogere verbinding met de kosmos te openen en ook werd gewerkt rond celenergie.


Mijn eigen bijdrage aan deze heling was voor het grootste deel gericht op optimalisatie van de verbinding met de kosmische vader.  Ook kreeg ik een aantal affirmaties door om te delen met jullie en een paar vergevingsintenties die toch wel belangrijk zijn om nog even neer te zetten op papier. Geen verplichting maar het zal wel verdieping brengen.


Hier zijn ze: 


Vergeving


“Ik vergeef je papa (of zoals je je vader aansprak) dat je niet de vader was die ik nodig had.” (neem een kleur, teken je vader op papier. Neem dan de kleur oranje en cirkel terwijl je hem vergeeft rond het mannetje dat je tekende.


“Ik vergeef mezelf alle veroordeling die ik (bewust of onbewust) op mijn vader geplaatst heb.”  (schrijf deze zin op een vel papier en neem een oranje kleurtje om terwijl je de vergeving voelt, rondom de zin te cirkelen)


Affirmaties


“Mijn aardse vader is gelijkwaardig aan mij als mens. Ik zie en aanvaard zijn menselijkheid en gebreken, net zoals ik dat met de mijne doe.”


“Ik claim een optimale (ver)binding met mijn kosmische vader.”


Voor deze 2 affirmaties kan je ook een kleur kiezen en hiermee tekenen en kleuren bij de zinnen.


Ook dit mag verbrand worden.  Bij het verbranden met je zeggen: “met dit verbranden offer ik het verleden op aan de vlammen en kies ik voor vernieuwing. Lieve engelen en meesters van licht, help mij deze vernieuwing met gemak te ontvangen. Danku danku danku”


Het kan zijn dat je extra vermoeidheid voelt de komende dagen. Dit kan ook te maken hebben met de zonsverduistering die we donderdag hadden. Veroordeel jezelf niet hiervoor maar wees dankbaar voor het harde werk dat jouw celletjes doen om te vernieuwen en los te laten. Neem genoeg rust!!!


De volgende 3 sessies zullen we werken rond seksuele heling. Er stappen dan een aantal nieuwe mensen bij in de groep. Zij tekenen dus in voor een mini-reeks. Mijn excuses voor de verwarring hierrond. Jullie doen hier allemaal automatisch aan mee.


Wij wensen je een heerlijk weekend. En morgen een gezegende vaderdag! :-) Houd ons zeker op de hoogte van verschuivingen in jullie relaties. 

Dikke knuf, Veerle en Geert


6e sessie (moederbinding)

Heey allemaal,  Er is de afgelopen weken een heleboel in beweging gekomen. Ik ontving een aantal heel bijzondere verslagjes van jullie over de doorbraken die jullie tot hier toe voelen en mogen ervaren in jullie leven / relatie(s). Gisteren raakten we weer een diep thema aan: onze moederbinding.

Zelf heb ik gisteren de hele dag op de zetel gelegen met griep, al mijn zwakke plekken die pijn deden… Ik had de dag tevoren de oefening gemaakt en trok toen de kleur zwart op mijn moeder. Ik vond dat eigenlijk merkwaardig want ik heb een goede band met mijn mama. Blijkbaar zat er daar toch iets dat aandacht vroeg. Vanmorgen, na de heling, was mijn temperatuursverhoging volledig weg. Er is vandaag wel nog verdriet uitgekomen ivm mijn geboorte (keizersnede). 

Geert werd vanmorgen ook wakker met verdriet. Fijn om dit samen te mogen doorvoelen en laten ‘zijn’. 

We hebben daarnet met ons twee onze tekeningen van gisteren verbrand. Moesten jullie dit nog niet gedaan hebben raad ik je aan dit ook nog te doen. Verbranden is volledig loslaten aan de transformerende vlammen van het vuur.

De heling was mooi. We werkten deze keer ook met Maria en Aartsengel Michaël. Er gebeurde vanalles en ik denk dat ik het teveel wou sturen of zo want ik kreeg een paar keer de melding dat ik het gewoon mocht ‘laten gebeuren’. De intentie was duidelijk en dan mag het dus ‘gebeuren’. Blijft een oefening ;-) 

Ik zag wel dat ik een staf had gekregen waaruit wit licht verspreidde naar iedereen.

Ook de geometrische figuur van de driehoek liet zich ‘zien’ aan me. En deze werd uiteindelijk een figuur van 6 driehoeken, samen met de punten naar elkaar, waaruit een zeshoek ontstond. Maar het meest opmerkelijke in deze doorgave vond ik zelf de enorme hitte die ik voelde. Ja, ik had een beetje temperatuursverhoging die dag maar tijdens de heling kreeg ik echt pokkeheet. Was erna onmiddellijk over. Meestal wijst warmte tijdens een heling op verschuivingen op celniveau. Moest je het ook ervaren hebben, laat het zeker weten! Soms is het lastig de groepsenergie gescheiden te houden van hetgeen ik op persoonlijk level ervaar.

Geert had tijdens deze heling erg onrustige benen. Vooral zijn rechterbeen liet van zich voelen. Hij zag bij iedereen de moeder aan de benen staan, waar alle energetische lijnen die niet ons hoogste goed dienden werden verbroken. Ook de dierenspirits hielpen bij dit proces. Toen de zuivering klaar was zag hij de moeder bij iedereen aan de linkerschouder komen. Benieuwd wie van jullie dit ervaren heeft. Laat het gerust weten. We lezen heel graag jullie ervaringen. 

Met de bioresonantie heeft Geert deze keer ons meridiaanstelstel gebalanceerd op het thema moederbinding. Dit ahv alle bloesemremedies die op dit thema werken, te plaatsen op de plekken waar onze energie geblokkeerd zat. Ook ontvingen we een volledige chakraclearing met moederbinding als insteek.
Het was een pittige brok want hij heeft doorgewerkt tot 22.30u (start om 21u). We waren allebei doodop na deze doorgave.
Het zijn soms intense energieën die losgewerkt worden maar de doorbraken laten zich steeds voelen (nadien). 

Voor volgende week is het thema vaderbinding. Ik ben niet zeker of er een aparte oefening zal doorkomen. Indien niet kan je zelf altijd creatief aan de slag met een gelijkaardige tekening als bij de moederbinding. Zal zeker ondersteunend zijn. Vader staat voor jouw binding met de kosmos (zoals moeder voor je verbinding met de aarde staat). Altijd interessant om de komende weken te observeren wat er verandert, niet alleen in de verbinding met je ouders, maar ook met je aarde en kosmische ‘lijntjes’. 

Dikke knuff van ons allebei, Tot vrijdag x


5e sessie (helen voorouderlijn rond thema man/vrouw)

Lieve allemaal,

Deze sessie was zo intens, er gebeurde zoveel ineens, dat zowel Geert als ikzelf weinig afzonderlijk konden ‘pakken’ over wat en hoe het precies in zijn werk is gegaan. Alsof het te groots was om te bevatten. De Meesters van Licht waren weer sterk aanwezig en ook Aartsengel Michaël. Ik zag zelf heel duidelijk hoe iedereen afzonderlijk op een unieke manier geholpen werd om deze speciale heling te (kunnen) ontvangen. 


De violette vlam (met ook wat roze erin) was héél sterk. En ik zag ook een nieuw soort vlam ontstaan in elk van ons. Een melkachtig witte vlam. Nog klein en beginnend. Voelde heel sterk als “zuiver”. Een vernieuwing in de verbindingen met de voorouders.  Anders gezegd: een nieuwe ervaring van ons eigen familiesysteem.


De volgende boodschap werd doorgegeven: “een dieper aanvaarden van het familiesysteem = een dieper aanvaarden van de eigen menselijkheid” (en andersom). Dit sluit mooi aan bij de voorbereidende oefening die ik jullie bezorgde :  Spiritualiteit is all-inclusive. Als we wensen te groeien (in onszelf zijn = liefde zijn) hebben we ook onze donkere stukken te erkennen, zonder ze te veroordelen. Dit geldt ook voor onze familie. Zij is onze grootste leraar en (waarschijnlijk moeilijkste) spiegel.


Bij Geert kwamen de beelden en energieën van vergeving en dankbaarheid heel sterk door. Ook de trots over hetgeen bereikt is doorheen zovele generaties. Hij heeft regelmatig schokjes ervaren in zijn lichaam. 

Ik had zelf een paar minuten lang emoties over bepaalde energieën (mensen) uit mijn eigen familiesysteem die aan de oppervlakte kwamen. Daarna voelde dit als ‘weggespoeld’. 


Aan het eind hadden we allebei zoiets van: wow, wat was dat. Heel veel gebeurd. En toch niet exact kunnen vertellen wát precies, behalve dan het algemene beeld. Het ging natuurlijk ook om héél veel mensen en energie deze keer.

We zijn wel onmiddellijk allebei lang en intens beginnen geeuwen. Zeker een kwartier lang, onophoudelijk. Totdat we hoorden dat Thomas (Geerts zoontje) wakker was geworden en op hem aan het roepen was. Dit gebeurt anders nooit. En Geert zag het als een bevestiging dat er energie in het familie(systeem) aan het shiften was en Thomas dit al opgepikt had. 

De bioresonantie heeft ons deze keer specifiek ondersteund door te werken aan een bepaald stofje in ons DNA met de naam “methylguanidine”. Het is daar waar onze emotionele connectie zit met onze voorouderlijnen (gedragspatronen).
De groep startte gisteren met zwarte plekken in het auraveld. Deze waren aan het einde van de sessie getransformeerd naar lichtblauw.
Enkele andere pulsen die we ontvangen hebben via de bioresonantie deze keer: dissipate karma, ascension stimulation, higher purpose alignment, stimulate emotional growth/insight, connection to ancestral field.


We trokken na de doorgave ook een inzichtskaart voor het vrouwelijk stuk en voor het mannelijke stuk in ons.

De vrouwelijke energie in ons kreeg de boodschap om op ons spirituele pad verder te gaan. We krijgen heling en bescherming onderweg. Vooruitgang kan nu alleen nog geboekt worden als geest en materie samengaan. Het verstand moet op één lijn komen met ons hart. Als dit lukt zijn er grote dingen mogelijk. We krijgen dan toegang tot spirituele alchemie. Alles dat we wensen kan dan bereikt worden.

Het mannelijke stukje in onszelf werd gewezen via de kaart op hetgeen al doorkwam voor en tijdens de heling: er bestaat geen goed of fout. Elk aspect van ons (en onze familie) is ons van dienst. Elk aspect verdient onze acceptatie en liefde. Op die manier is heling mogelijk en zullen we in geluk, gezondheid en harmonie leven. 

Vandaag werden we allebei heel verschillend wakker. Geert die gewoonlijk vol energie zit, is ontzettend vermoeid en loom. En ik, die normaal gezien weinig energie heb, zit vandaag net vol energie (Hetgeen al een heel proper huis heeft opgeleverd hihi). Vandaag dus ook een verlaat verslagje hierdoor. 

Wij gaan nu nog genieten van een heerlijke zaterdagavond met ons drietjes, met Frozen II op TV (die we nog niet zagen) en een lekkere knabbel. Wij sturen jullie vééél liefs en heel veel dankbaarheid voor hetgeen we gisteren samen mochten loslaten en transformeren naar Liefde. We horen graag van jullie wat het met jullie gedaan heeft. En hoe jullie je nu voelen. Observeer ook maar goed in de komende tijd waar de shifts gemaakt zijn. 


4e sessie man/vrouw

Onze 4e sessie al. De energie blijft opbouwen. 

Met de bioresonantie kregen we deze keer pulsen op de body-mind-spirit connectie. Ook ging er aandacht naar het verenigen van beide hersenhelften en het balanceren van de hypothalamus (gelinkt aan ons kruinchakra en aan het endocriene systeem- de hormonen)

De C1 wervel (de atlas) kwam eruit als aandacht behoevende. Het is de eerste nekwervel, de wervel waar onze schedel op word gedragen. Symbolisch is dit het dragen van het gewicht van de wereld. 

Geert kreeg duidelijk door dat er een energetische correctie gebeurde op de atlas (C1 wervel). Er werd daar een zuivering uitgevoerd en ook een loslaatproces kwam op gang. Hij zag het gelinkt aan “onjuist verantwoordelijk zijn voor of gemaakt worden voor/door/naar de partner”. 

Geert werkt via het sjamanisme vaak met animal spirits. Hij nodigde dus een dier uit ons te helpen herstel aanbrengen rond dit thema en deze wervel. Het was het eland dat verscheen. Na de sessie zijn we gaan opzoeken waar dit dier voor staat. 

De eland zet je aan je eigen nek uit te steken en er luidkeels voor uit te komen dat je heel goed weet wat er gebeurt. Het gewei is een psychische antenne. 

Geert had een beeld gezien van de wervel waarbij er een soort zij-energietjes gekoppeld waren geweest die er niet hoorden. Deze werden door de gidsen verwijderd. Zodat enkel de vertikale energie (wijzelf verbonden met de aarde en kosmos) overbleef. Geen zijkanalen meer, geen aanhangsels vanuit anderen, enkel kosmisch licht. Dankjewel Eland!

Geert zag dat er ook aan het zenuwstelsel gewerkt werd. En hij had een beeld van 2 driehoeken waarbij de eerste wit en onze hersenhelften verbonden met ons hogere zelf. De 2e goud en onze hersenhelften verbonden met ons innerlijke kind. Ze werden verbonden door een soort zilveren, kolkend draaiende lemniscaat (geïnterpreteerd als de vrouwelijke bedding). In deze omgeving kon het innerlijke kind optimaal tot handelen komen.

Zelf had ik deze keer ook een opmerkelijke verbinding met het innerlijke kind. Vanuit de magie van het kind. Dus een beetje zoals Geert zag via de beelden. Niet via de pijn van het kind dus deze keer. 

De Christusenergie was heel sterk aanwezig. Ik voelde ook meermaals de witte vlam. (magie) Die heel diep inwerkte op ons cellulaire geheugen. 

Er werd mij eerst gevraagd kanaal te zijn voor een energie die naar de voeten gericht werd. Vervolgens de schouders. Er stond een lichtwezen voor ons dat beide handen op onze schouders legde. Een soort inwijding daar. Zoals een ridder geïnitieerd werd maar dan niet op 1 schouder maar op allebei. In balans of zo. Het voelde heel evenwichtig, rustgevend en veilig grondend. Aan het einde van de sessie werden mijn beide handen op jullie hoofd (hersenhelften) gevraagd. 

De C1 kwam ook even voorbij bij mij. Maar eerder omdat ik hem zelf voelde scheefzitten of zo. Dus ik bewoog mijn hoofd wat naar links en rechts en toen zat alles goed. Waarschijnlijk dus ikzelf die het werk van de eland gevoeld had.

De energetische remedies die aangegeven werden door de bioresonantie en waar we allemaal een puls op ontvangen hebben :

indigo bush: om de van spirit ontvangen ideeën te verankeren in het dagelijks leven

alyssum sweet: christ self (ons christusbewustzijn activeren)

mountain dahlia: This flower essence imparts the ability to truly see others, refining sensitivity and intuitive abilities, developing empathy and compassion. It is a valuable tool for relationships. It heightens sensitivity to the feeling of others, bringing through the Soul forces, counteracting the negative ego and enhancing the ability to heal and to care for others. It also improves telepathic abilities.

fireweed: transmuting karma

yellow pin cushion: transforming fear of loss of control

Voilà, dit is in het kort wat jullie ontvangen hebben deze keer. Er gebeurt nog veel meer natuurlijk. Het is niet evident al die info verstandelijk over te brengen. Wij vertrouwen dat het effect gevoeld wordt.

Het zou heel fijn zijn iets terug te horen over hetgeen jullie ervaren hebben tijdens de sessie of sinds de start van de reeks. 

Ow, daar valt mij iets te binnen dat ook heel belangrijk was in deze sessie en iets dat jullie misschien wel het makkelijkst gaan observeren: er is een nieuw evenwicht gekomen van de man naast de vrouw. De vrouw(elijke energie) is de afgelopen weken meer in haar kracht gebracht. En tijdens deze sessie is de man(nelijke) energie (die even onzeker geworden was hierdoor) ook ‘gegroeid’ en terug in gelijkwaardigheid naast haar gaan staan. Het vrouwelijke in ons kan enkel haar magie laten werken dankzij de steun van de mannelijke energie. En het evenwicht tussen hen is nodig voor ons innerlijke kind om tot handelen te komen en de magie te gronden in het dagelijkse leven.

Heb een heerlijk weekend!

See you next week xx

ps: in de volgende sessie gaan we de voorouderlijnen helen mbt man/vrouw relatie. Het zou kunnen dat ik hier deze week meer info over ontvang of een bepaalde opdracht voor jullie. Houd dus zeker je mailbox in de gaten.


3e sessie man/vrouw

Hallo lieverds,
Onze 3e sessie was wederop prachtig. Helemaal anders dan de vorige maar de energie stroomde sterk. 

Ik zal kort schetsen wat er o.a. met de bioresonantie werd aangeraakt. 

Deze (bioresonantie)energie komt altijd een half uurtje eerder op gang. Dus vanaf 21u kunnen jullie de invloed hiervan gewaar beginnen worden. Geert is dan al met jullie aan het werk.

De algemene waarden stonden weer iets beter dan vorige keer. De ‘will power’ van de groep is versterkt. De vermoeidheid ietsje minder.

Het meest opmerkelijk vond ik zelf het feit dat de energie van de “living grail 10” eruit kwam.

“Bij Living Grail 10 gaan de linker- en rechterhersenhelft in eenheid samenwerken. Lang geleden bij het binnengaan in de materie van de mens (aan het eind van Lemurië) is het tussenschot tussen beide hersendelen gevormd, het corpus callosum als beschermende werking voor twee verschillende elektrisch velden. De hersenen hebben door het bewustzijn (en meestal het geautomatiseerde onbewuste bewustzijn) een programma van filtering waardoor een item in de linker- dan wel in de rechterhersenhelft ‘behandeld’ wordt. Ook die programmeringen zijn een gevolg van collectieve, maatschappelijke velden. De dyslectische kinderen die niet programmeerbaar zijn binnen de oude manier van leren en denken, hebben hier al een geweldige verandering in gebracht.

In de nieuwe situatie is het bewustzijnskader wezenlijk anders. De linkerhersenhelft is nu in staat in meerdere tijdslijnen te denken en volgt de grote wetmatigheden van de kosmos. Links en rechts werken in eenheid. Dat betekent dat gevoel en logisch denken volkomen met elkaar samenvallen. Dat is erg nieuw!!! …”  (lees de volledige tekst op https://www.healingarts.nl/Living-Grail-10)

De bioresonantie, die NIET weet dat de intentie van deze groep is om te werken aan de éénheid man/vrouw, komt automatisch met deze frequentie op de proppen, om aan te geven dat het nodig is hieraan te werken. Dat betekent maw dat het meetbaar is dat we hier reeds een paar weken mee bezig zijn, en dat we er nog een extra pushke bij kunnen gebruiken. 

De living grail is een frequentieremedie (net zoals een bloesem- of edelsteenremedie).

Een andere (bloesem)remedie die de groep kan gebruiken is de “hop” die helpt spiritueel te groeien. 

Iedereen heeft deze energieën binnenkregen via pulsen die uitgestuurd werden via het bioresonantietoestel.

Er zijn ook een heleboel fysieke systemen meegenomen om in balans te komen. Teveel om hier uit te schrijven. (Ik denk aan hormonen, lymfesysteem, oren, …) Als actieve emoties kwamen er : verlatingsangst en ontkenning uit. Ook hier werd aan gewerkt.

Dit alles heeft op de achtergrond staan werken terwijl wij om 21.30u aan de doorgave via onze spirituele gidsen begonnen.

(auraveld)

De energieën van Jeshua en Maria Magdalena konden deze keer verénigen en verankeren in ons hart. Geert voelde ook sterk aan hoe de mannelijke en vrouwelijke energie (man en vrouw) elkaar vertelden hoe mooi hij de andere vond. De tegenpool werd volledig aanvaard. De boodschap aan elkaar was: “ik vind je mooi en ik voel mij veilig bij jou.” Geert voelde op dat moment dat 1 persoon in de groep het erg moeilijk kreeg en daar zag hij extra liefde en ondersteuning heengaan met de boodschap: “je bent helemaal veilig”.

Ook Maria en de Elohim engelen waren aanwezig.

Ik was deze keer nog dieper weg in de energie. Ik ervaar dat als mijn hersengolven die op zulk een frequentie gebracht worden dat het soms lijkt alsof je in slaap gaat vallen, maar je bent toch heel alert. Ik zie dan dingen gebeuren in de energie maar het is heel moeilijk die naderhand terug te halen. Moest ik ze gaan opschrijven terwijl we bezig zijn, verstoor ik het proces. Beetje lastig.

Wat ik mij wel herinner is dat de energie meer tot in het lichaam kon komen. 

We werden op een bepaald moment ook allemaal verbonden met een mineraal in de aarde, dat afkomstig is van onze oorspronkelijk thuisplaneet in het universum (voor iedereen anders en uniek). Dit geeft een veilig gevoel en betere aarding/gronding.

Ook Gaia was sterk aanwezig. Ik vroeg haar om iedereen te omhullen in een bubbel natuur.  

Aan het begin van de sessie was het aurabeeld van de groep (aangegeven door de bioresonantie) vol donkere en zwarte vlekken. Toen Geert om 22u ging kijken naar dit beeld, was het volledig uitgezuiverd en mooi groen. 

Geert en ik hebben allebei diep genoten van de energie. Geert omschreef hem als zachter dan vorige keer maar niet minder krachtig hierdoor.

We ontvingen verleden keer heel fijne reacties na de heling. Mensen lieten nav mijn mailtje een paar dagen geleden ook weten dat ze merken dat er veel in beweging is in de relatie met hun partner. Weet dus dat als je even door uitdagende stukken heengaat, dit normaal is. Dit gebeurt altijd om grotere openingen en groei mogelijk te maken. Om die éénheid tussen man en vrouw te helpen komen die zo lang zoek geweest is op aarde.

Dankjewel voor jouw bijdrage! Je bent heel belangrijk hierin.

Dikke knuff van Geert en mezelf en tot volgende week xx


2e sessie man/vrouw

Lieve allemaal,

Het was weer een superkrachtige sessie. Vanaf de 1e minuut was de energie heel sterk.
Het kan zijn dat je het al een paar minuten eerder gevoeld hebt want we zijn heel goed op tijd begonnen. De bioresonantie stond al vanaf 21u voor jullie te werken.

Ik zal beginnen met vertellen wat er via die weg (bioreson) getriggerd en gepulst werd.

Er kwam om te beginnen uit dat de algemene waarden al een heel stuk beter waren dan die van verleden week. Ook de vermoeidheid stond veel beter. 

Er kwam vervolgens een bepaalde remedie naar voren (de ‘corn’ flower essence). Deze brengt stabiliteit in tijden van spirituele expansie. Jullie hebben deze energie allemaal doorgestuurd gekregen.

Dan is Geert via de bioresonantie gaan werken op de zenuwbanen in de rug. Het apparaat gaf aan dat dit nodig was. Daarna kwam de aandacht op “join hemispheres together” (dus het op één lijn brengen en de verbinding verbeteren tss de linker- en rechterhersenhelft) en op “right - left brain stability”. 

De energetische doorgave was prachtig. 

Geert faciliteerde het openzetten van de energetische kanalen terwijl we aan het stijgen waren van de 3e naar de12e dimensie. Meer bepaald de kanalen van de ‘jin shin’ (zie tekening).

Daarna zag hij hoe iedereen vastgehouden werd in een voor iedereen uniek gekleurd energieveld. (sommigen met een paarse, groene of witte bol van licht rondom hen). Saint Germain kwam vervolgens helpen met het verwijderen van energetische blokkades. Jeshua en Maria Magdalena hielden ons vast in een veld van Liefde en de Elohim engelen voerden bepaalde “correcties” uit in onze energetische imprint.

Zelf kreeg ik het verzoek een energetische connectie te maken vanuit mijn hart met dat van Geert, via onze handen. Deze weg werd gebruikt als kanaal voor energie die doorkwam van Jeshua en Maria Magdalena. Niet alleen voor ons maar voor de ganse groep. Tegen het einde van de sessie maakten we deze hartsconnectie aardser via onze fysieke handen in connectie met ons fysieke hart. De energie daarvan was héél bijzonder, versmeltend, mannelijke/vrouwelijke energie werden voelbaar één. Ik heb dit zelf nog nooit op deze manier ervaren. Het voelde alsof we allebei vanuit onze eigen stroom, één stroom werden, heel vloeibaar, gemengd, één.

Ik had zelf deze keer geen andere beelden. Enkel de gewaarwording hoe iedereen steeds steviger op aarde verankerd werd in de energie die doorgegeven en geprikkeld werd. Ik voelde ook opnieuw, net zoals tijdens vorige sessie, welk een krachtige groep dit is. Het was diep genieten.

We zijn allebei heel dankbaar voor onze tijd samen in deze energie !

Dankjewel voor wie je bent!

Heel veel liefs van Geert en Veerle


1e sessie

Hee mooie, lieve jij / jullie,

Het was een zálige 1e sessie gisterenavond. Dankjulliewel!
We hebben een prachtige en krachtige groep!
Jullie Wezen werd mij getoond. Zoveel licht amai.

Het voelde ook aan alsof jullie allemaal al eerder hebben samengewerkt met Jeshua en Maria Magdalena. Alsof het een soort herinnering is die (dieper) zal wakker gemaakt worden de komende weken.

We begonnen met een hartactivatie. Jullie ontvingen die van Jeshua. Ik kan niet meer erover zeggen dan dat het er prachtig uitzag en dat het zalig aanvoelde. Zijn hand lag op jullie hart. Misschien heb je het gevoeld. 

Ik had constant het gevoel dat Maria Magdalena bij ieders voeten aanwezig was maar pas naar het einde toe voelde ik daar de energie gaan gronden, een opening naar de aarde toe. En deze ging een paar minuten lang steeds dieper en dieper.

We zijn gisteren een stukje meer uit ons denken weggehaald en dieper in connectie gebracht met dat schitterende Lichtwezen dat mij getoond werd dat jullie zijn, elk van jullie. 

Naar volgende sessie toe raad ik aan nog iets meer in de ‘ontvang’modus te gaan tijdens de doorgave. Je hoeft in deze sessies helemaal NIKS te doen gebeuren of te sturen. Enkel en alleen de intentie hebben om te ontvangen en dan LOSLATEN en vertrouwen dat het gebeurt.

Volgens mij gaat dat steeds beter gaan lukken want het voelde aan als onderdeel van het energiewerk dat gisteren gebeurd is. Het ontvangen, loslaten en vertrouwen is natuurlijk een kwaliteit van de vrouwelijke energie. En het is ook precies dát dat we wensen te verstevigen in onszelf. Om tot juiste balans te komen met dat denken hè (de mannelijke energie).

De bioresonantie heeft ons ook ondersteund. Toen Geert inlogde voorafgaand aan de sessie (het kan zijn dat je al van tevoren energie voelt stromen, we zijn dan aan het afstemmen en de bioresonantie wordt ook iets eerder aangezet) kreeg hij de melding van een extreem vermoeide groep. Dat betekent dat er in elk geval enkelen in de groep extreem vermoeid zijn. Het gemiddelde van iedereen samen zat onder de 50% (das dus echt uitgeput). De bioresonantie werd voor ons allen samen ingesteld op de hersenhelften, op repair en optimalisatie.

Ik ga even afwachten of ik in de komende dagen een specifiek onderwerp doorkrijg voor de volgende sessie. Of dat er eerst een paar opbouwsessies nodig zijn vooraleer we specifieker worden. Jullie horen dat dan nog. 

Ik heb een aantal oefeningen die ik jullie ook ga doormailen. Maar ook hier wacht ik even het juiste moment af.

Blijf de komende week goed verbonden met Jeshua en Maria Magdalena. Je mag hen ALTIJD om steun en hulp vragen! 

Veel liefs en tot snel,
Veerle en Geert x


Hee allemaal,

Jullie schreven in voor de 10-delige reeks man/vrouw die Geert en ik vanaf vrijdag faciliteren samen. Afgelopen vrijdag ontvingen jullie al een extra doorgave.

Ik stuur jullie hier graag nog een verslagje over door.

Hopelijk hebben jullie net als ons mogen ervaren hoe krachtig deze was.Vanaf minuut 1 ging het diep. En hoog. Een grote groep engelen was aanwezig.

Ik zag ons allemaal in een soort kathedraal of helinghuis, piramidevorm, waar er een ‘kerststemming’ hing. Zo puur en zuiver. Er ging zoveel energie door mij heen dat ik mezelf haast een gloeilamp voelde. Er werd veel uitgezuiverd in de groep. Oude energie afgevoerd. Maar vooral een activatie. Slapende delen van onszelf die wakker getrild werden.

Later in de heling kwamen een paar oud-egyptische energieën voorbij. En kregen we hulp van Jeshua en Maria Magdalena. Ook de goddelijke moederenergie (Maria) werd sterk gevoeld door Geert. Het lichaam werd terug bekend gemaakt met de sensatie van het opnemen van voeding via de goddelijke moeder. Ondertussen hield ik ieder van jullie vast in een ‘soul body fusion’ energie. We sloten af met een weldadig bezoek van de dolfijnen en walvissen die ons multidimensionale zelf verder kwamen activeren. 

Hopelijk heb je er even hard van genoten als ons. 

Denk maar es terug aan afgelopen weekend, hoe je je voelde. En houd zeker in de gaten wat er de komende dagen voorbijkomt op je pad! Er is een heleboel in beweging gebracht in je energieveld. Ga er bewust mee om en geniet van elke doorbraak.

Het kan zijn dat er eerst emoties vrij wensen te komen. Laat ze maar stromen.

We hebben trouwens vanochtend een intense volle maan gehad, in het astrologisch teken schorpioen. Deze heeft er vast voor gezorgd dat je je emoties niet eens KON tegenhouden, hoe graag je misschien ook wilde.

We gaan de komende weken een mooi, liefdevol proces tegemoet. 

Dankjewel voor je deelname en bijdrage. Want wat je aan jezelf schenkt… schenk je ook aan de mensheid in zijn geheel.

Tot snel lieverds!

X

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>