Het belang van “voeling” houden met je droomleven

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Jij als schepper van je leven

Oei, loopt het manifesteren van jouw droomleven niet van een leien dakje?

Dan zijn er 2 mogelijkheden:

More...

A: opgeven (? is dit wérkelijk een optie?)
of B: je richten op de oplossing

Degenen die A kiezen zijn dit nu niet aan het lezen.
Dus aan alle doorzetters en moedige avonturiers (ps: I love you!) onthul ik graag :

Zolang je nog (!) geen bewijs ziet in de buitenwereld om je over te verheugen, keer dan consequent terug naar de fantasie in je binnenwereld !!!!

Ongeacht wat de buitenwereld je laat zien ivm je droomleven en waar je al dan niet staat in de realisatie ervan…

Ga verder met je visie koesteren.
Ga verder met je wens voeden en je fantasie vieren!

Fantaseren is DE manier om VOELING te blijven houden met je wens wanneer je twijfelt. 
En VOELING hebben met iets IS manifesteren !

Het is niet in de buitenwereld te zoeken.

Jouw droomleven is IN DE EERSTE PLAATS in jouw binnenwereld te voelen en te VOEDEN!

Eerst binnen, dan pas buiten.

Je wéét dat je schepper bent van je eigen belevingswereld. Toch?
En je wéét dat alle kracht IN jou schuilt!

Gelukt? Amazing !! Dan gewoon blijven gáán met die banaan ! Magic is on it’s way to you! — Pinky promise.

Indien je merkt dat dit nog moeilijk is : No worries!! neem even écht de tijd en ruimte voor jezelf en herhaal het bovenstaande nog een keer. En nóg een keer…. It’s just wanting your complete and utter attention and devotion. 

En houd het vooral speels hè.

Hoe lichter en speelser je het houdt, hoe hoger je zal vliegen!! Denk maar aan Peter Pan!!!

Want mag ik eens curieuze neuzen en vragen wat er doorgaans gebeurt in JOU op de momenten (en ja, we hebben die allemaal!) dat je helemaal je geloof kwijt bent in jezelf en in jouw droomleven?

Wat ga je dan doen? Of denken? Kan je het positief houden of heb je jezelf erin bekwaamd om jouw kaartenhuisjes steeds opnieuw tot op de bodem te doen instorten?

Zet het gerust in de comments hierbeneden. Want delen helpt… het is een inspiratie en motivatie voor iedereen!

Ik nodig je uit bij jouw volgende ‘hobbel op je pad’ te denken aan ons, de volgers van Natuurlijk Welzijn. En om jezelf eraan te herinneren dat je niet alleen loopt. Ook al ‘lijkt’ het soms zo. We zijn allen op pad!

En vertel jezelf dan ook in één keer dat de manifestatie van JOUW droomleven het leven van ons allemaal mooier maakt. 

Als dat geen prachtige motivatie is om “voeling te blijven houden” met jouw droomleven en de kracht van jouw fantastische binnenwereld consequent te blijven gebruiken!!!

XOX

Ps: Ik deel hieronder ook nog een keer mijn gratis kaartenset. Deze bevat naast een heleboel andere razend interessante informatie ook een aantal kaartjes die inzicht brengen in het vraagstuk HOE jouw droomleven werkelijk te maken. ENJOY!!! 

share-fb-1

25 GRATIS ENERGIEKAARTEN OM JE INNERLIJKE KIND TE HELEN

Schrijf hieronder in op mijn nieuwsbrief en ontvang toffe tips, geleide meditaties, aanbiedingen en af en toe een blog om jouw spirituele groei te ondersteunen. Je ontvangt eveneens
de kaartenset "Heel je innerlijke kind" volledig gratis.

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D). Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website. (Klik 'HOME' in de menubalk bovenaan deze pagina)

Over Veerle

Heldervoelend en -wetend van bij mijn geboorte wist ik instinctief eigenlijk al van jongs af aan dat het mijn missie is de mensheid te helpen bij de overgang van het oude tijdperk (3D) naar leven vanuit een volledig nieuw bewustzijn (5D).

Ik heb als energetisch heler de gave jou terug in contact te brengen met je hoogste zielenpotentieel en jouw bestemming om een vreugdevol en overvloedig leven te leiden. Voel jij dat je klaar bent om jouw oude en beperkende ego-verhalen los te laten en nieuwe, bewustere en hoger-dimensionale energieën te integreren in jouw leven? Dan help ik jou stap voor stap jouw doel te bereiken. Meer hierover op mijn website www.van3dnaar5d.be

>