Weet je, ik heb nooit de behoefte gevoeld millionair te zijn. Maar ik wil wél de vervulling voelen van doen wat ik het allerliefste doe : mensen inspireren en helpen transformeren naar een groter bewustzijn en méér levenskwaliteit.

Ik had zelf nooit kunnen bedenken dat ik als deel van mijn missie een online programma zou creëren om anderen te helpen met het aantrekken van méér geld. Ik zou mij hier een paar jaar geleden zelfs echt voor geschaamd hebben. Gewoon omdat ik nog zoveel niet-erkende veroordelingen in mij meedroeg naar geld toe.

Prachtig om nu te kunnen zeggen dat dit wel degelijk een onderdeel van mijn aanbod is geworden: mensen helpen door al hun angsten, zorgen en pijn rond geld heen te breken.

Want hoe kan iemand voluit voor zijn missie gaan en overvloedig hiervan leven zolang hij/zij nog onopgeloste geldissues met zich meedraagt? Ik kon het niet. Ook al probeerde ik hard. Geld is nu éénmaal een belangrijke speler in het aardse leven. En een plezante speler ook, eens je de waarheid erover doorhebt.

Daarbij: geld helpt mensen groeien. Want geld brengt keuzemogelijkheden. Dé ultieme manier waarop een bewuste (!) ziel zich verder kan ontwikkelen en genieten van zijn aardse leven. En dat is waar we voor gaan, toch? Groeien,  bloeien en genieten.

Ik geloof in een nieuwe wereld. Ik zie al sinds mijn kindertijd ‘visioenen’ van een aarde waarop we in vrede en overvloed samenleven.

Wat denk je? Zin om mee te helpen bij het creëren van een gigantische doorbraak in het verouderde collectieve bewustzijn rondom geld? Zin om een bewustzijnspionier te zijn, óók op dit vlak?

Want je weet: hetgeen je voor jezelf doet, doe je ook voor de wereld. En wat je doet voor anderen, ontvang jij ook zelf.

En ik verzeker je dat dat een heleboel moois is!

>