Workshops

De workshops die ik aanbied zijn ideaal wanneer je graag voelbaar stappen vooruit zet in je persoonlijke groei- of loslaatproces. En dit op een fijne, professioneel ondersteunde en gedragen manier.

Deze workshops zijn ook ideaal voor iedereen die de nood voelt aan een verdere opening van zijn/haar hogere bewustzijn. 

We werken hoofdzakelijk met kundalini activatie en stargate transmissies. 
In de uitgebreidere workshops gebruiken we vaak ook TTC, (familie)opstellingenwerk en de SAM-methode.

KORTE workshop

Je ontvangt in zeer kleine groep (max 6 pers) een kundalini activatie, voorafgegaan door een stargate meditatie/transmissie. 

Dit garandeert jou maximale persoonlijke begeleiding en grotere groeikansen.

Duur: 3 uur

Tarief: 75 euro

Alle materiaal is voorzien (luxe matjes, kussens, fleecedekentjes)

Deze korte sessies zijn ideaal als kennismaking met energetisch lichaamswerk maar ook als verdere verdieping van je kundalini flow na één of meerdere privé-sessies.

Lees HIER alles over kundalini activatie.

1-dag workshop

Enkel voor mensen die bekend zijn met innerlijk werk en idealiter al één of meerdere kundalini activaties ontvingen. Je ontvangt :

  • 2 Kundalini activaties waarin je oude emotionele bagage loslaat en bewustzijnsverruimende processen in gang zet.
  • 2 Stargate transmissies waarin je specifiek op jouw persoonlijke proces afgestemde energiefrequenties ontvangt. Deze gaan tot op DNA niveau en trillen je 'open'.
  • Een Himalaya hartactivatie en helende deelcirkels

Deze workshop is erop gericht om stroming en balans te herstellen waar nodig en je met een bevrijd gevoel naar huis te laten gaan.  Je kan rekenen op een intieme en veilige groep (max 6p), comfortabele setting, professionele begeleiding en mooie doorbraken. Yogi-thee en heerlijke tussendoortjes voorzien. Enkel een lichte lunch mee te brengen door jezelf. 

Duur: 7 uur

Tarief: 150 euro

meerdaagse intensive

Tijdens de intensive werken we met: Kundalini activatie, TTC en multidimensionale heling, stargate transmissie en diverse vormen van opstellingenwerk. We combineren met stiltewandeling in de natuur en helende deelcirkels. 

Je wordt tijdens deze intensive dus op allerlei manieren begeleid om een hoop oude balast af te voeren uit je energieveld (die is blijven plakken uit je verleden). Met als tegenhanger een voelbare versterking van je levenskracht-energie en meer flow in je lijf en leven.  

Maar we richten ons eveneens op jouw verbinding met jouw Hogere Zelf. En dit via Stargate transmissies waarin je dankzij connectie met de hogere dimensies geholpen wordt je bewustzijn te verruimen. 

Duur: 2 dagen van 7u
Tarief: 295 euro

Ben jij iemand die bereid is de eigen schaduw aan te kijken en zichzelf kwetsbaar op te stellen, dan is een dergelijke intensive een heel groot cadeau aan jezelf.

Lees HIER welke krachtige shifts Sylvia en Veronika ervaren hebben in hun leven dankzij deelname.

VANOP AFSTAND

Ben jij iemand die wekelijks graag energetische ondersteuning zou ontvangen bij je emotionele- en bewustwordingsprocessen én ook je fysieke lichaam en organen graag corrigerende pulsen zou bieden waar nodig?

En ontvang je dit alles graag, bij je thuis, in de zetel? Tegen een zéér interessant tarief? Dan raad ik je aan ons aanbod HIER even in te kijken.


ACHTERGROND

Meer dan 10 jaar lang faciliteerde ik wekelijks multidimensionale groepshelingen vanop afstand. De resultaten en de cliënten vroegen aanhoudend naar méér.

Na mijn ontmoeting met Geert (mijn partner), 4 jaar geleden, ontstond er op een gegeven moment het idee om deze multidimensionale groepshelingen te combineren met de helingen die hij aanbiedt via bioresonantie. De resultaten zijn verbluffend. 

FEEDBACK VAN DEELNEMERS

HIER vind je een pagina met tientallen testimonials van mensen die deelnamen aan een workshop kundalini/stargate.

en HIER vind je een pagina met getuigenissen van deelnemers aan de helingen vanop afstand door Geert en mij samen.

Lager naar beneden op deze pagina vind je ook nog wat feedback van mensen die deelnamen aan een stargate workshop of een afstandheling door mij alleen.

Maar eerst: de data van de eerstvolgende workshops:

AGENDA

Korte workshop: zondag 4 februari (volzet)

2-Daagse INTENSIVE februari (volzet)

Dagworkshop kundalini/stargate zaterdag 23 maart: € 150 (bijna volzet)

Korte workshop (3u): zondag 7 april

2-daagse INTENSIVE mei (seksuele flow vergroten)(volzet)

2-daagse INTENSIVE juni (seksuele flow vergroten): zondag 16 en 30 juni m

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de workshops kan door te mailen naar veerle.wins@telenet.be

Wens je op de hoogte te blijven van nieuwe data? Dat kan makkelijk. Gewoon de witte velden hieronder invullen en dan krijg je af en toe een mailtje van mij met de nieuwe data erin.

PS: Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief van "Natuurlijk Welzijn - Geert en Veerle", dan hoef je niet extra ook op deze nieuwsbrief in te schrijven. 

FEEDBACK

Sylvia Goderis van Syl's Flow  deelt, 
na deelname aan een korte workshop en een intensive :

Dag Veerle,

Ondertussen is het alweer ruim een week geleden dat ik bij jullie was. Ik wil jou en Geert bedanken voor de zeer fijne sessies.
Ik heb duidelijk een verschil gevoeld tussen de eerste twee bezoekjes in Ravels en de laatste sessie.
De eerste 3 kundalini activaties die ik heb beleefd voelden heel intens aan. Alsof het grove werk plaats moest vinden. Ik voelde vooral alle spanningen in mijn bekkenzone. Daar is heel veel losgekomen, hardheid werd ingeruild voor zachtheid. Bij de tweede zondag ervaarde ik opnieuw de sjamanistische tent en zag ik beelden van mezelf en een ander, mijn eerste seksuele ervaring. Een heel bijzonder gevoel. In de week daarna voelde ik dat er bij mij iets lichamelijks veranderd is, heel subtiel.
Ik heb een duidelijke shift gevoeld in mijn bekken.

Mijn papa zijn zelfmoord is toen ook aan bod gekomen. Tijdens de activatie heb ik een oerschreeuw bij mezelf gehoord, die schreeuw voelde aan als een schreeuw in het heelal, tussen de sterren. Het gevoel dat ik wel boos mag zijn en die boosheid even kon uiten was zeer bevrijdend. Ik kreeg het gevoel dat er veel rotzooi in mijn bekken zat en zei echt tegen mijn vader dat hij die weer mocht meenemen. Meteen daarop had ik een schuldgevoel omdat ik zo hard tegen mijn vader was. Er kwam bij mij toen ook een zin binnen: vaders moeten er zijn om hun dochters te beschermen. De week na de sessie heb ik beseft dat daar mijn boosheid lag, ik heb de bescherming van mijn vader moeten missen. Dat is ook onderdeel van mijn grootste trauma uit een vorig leven, mijn vader was er niet om me te beschermen toen ik werd mishandeld, verminkt (gezicht) en verkracht.
Toen ik vorige week bij jullie toe kwam heb ik verteld over de pijn in mijn gezicht. Twee zomers geleden werd aan de bovenste rechterkant mijn neus gebroken. Die pijn kan soms uit het niets ineens opkomen in combinatie met hoofdpijn. Die breuk heeft mijn trauma uit een vorig leven terug getriggerd. De nacht voor de sessies werd ik om 2.02 u wakker met heel veel pijn in mijn gezicht. Ik heb het als een voorteken opgevat dat er aan mijn trauma zou worden gewerkt tijdens de sessies. (Wat ook zo was ;-))

Vorige week zondag voelde alles mild en zacht aan. De energie tijdens de kundalini activatie stroomde niet alleen meer in mijn bekken maar in mijn hele lichaam. Deze keer kon ik de energie voelen doorstromen naar mijn schouders en mijn hoofd. Ik voelde nog een kleine spanning ter hoogte van mijn lage onderrug/ bekken. Door de bewegingen dat mijn lichaam spontaan is beginnen maken is daar ook trauma losgelaten. Ik voelde tijdens deze sessie veel opgekropte spanningen in mijn schouders, alsof ik veel ballast van op mijn schouders mocht loslaten. Ik vond het opnieuw een bijzondere ervaring. Het voelt aan als meer en meer thuiskomen en landen bij mezelf.

De wonde bij de opstelling die je begeleidde was bij mij “overgave".
Alles komt steeds op hetzelfde neer: veilig voelen om seksuele energie te voelen en te beleven.

Tijdens de TTC sessie, de laatste dag van de intensive, heb ik heel mooie, fijne en subtiele energieën ervaren. Vooral in mijn gezicht. Ik voelde op een bepaald moment lemniscaat bewegingen van energie in mijn gezicht bewegen, daar waar mijn trauma voelbaar is. Alsof de energie met heel kleine handjes herstellingen aan het uitvoeren was.

Ik kan het allemaal niet zo mooi omschrijven als hoe ik alles gevoeld heb…
Ik kom graag nog eens bij jullie terug, ik hou de volgende data in het oog en ik zou graag mijn partner eens meebrengen. Ik zal onze planningen eens samen leggen en kijken wat mogelijk is.

Voor nu stuur ik jullie een dikke virtuele knuffel,
hartelijk bedankt voor jullie mooie werk, warme groet,
Sylvia

Veronika nam deel aan een 2-daagse intensive. We focusten daarin specifiek op het helen van de familielijn en het insluiten van alles dat nog 'gewond' was in de voorouders en onszelf. De dag na de laatste sessie stuurde ze mij volgend app'je:

Veerle!!! Ik heb net een heel speciale ervaring gehad! Ik zat in een wachtzaal (ver van zijn buurt) recht tegenover mijn papa, letterlijk en dan nog voor mijn rechterschouder! Ik heb hem al jaren niet meer gezien sinds hij is hertrouwd en zijn vrouw hem verbood om nog contact te hebben met ons. Zij zat er ook bij. Mijn hart ging fel te keer en ik ging invoelen: wat doe ik hiermee... Ik stuurde hem heel veel liefde en voelde ook heel veel liefde, wel met bonzend hart nog steeds. Maar het voelde ok, nu voel ik zelfs rust.

Dit voelde langs 1 kant ongeloofwaardig en langs andere kant vanzelfsprekend: ah ja, want we zijn rond de familielijn bezig geweest.

Nu besef ik dat ik zelfs helemaal niet bezig was met het feit of hij mij nu wel of niet herkende, maar gewoon met mijn eigen gevoel naar hem toe. Ik zat daar te glimlachen, met het gevoel van wauw! Natuurlijk probeerde ik oogcontact te maken, maar gewoon dat gevoel van liefde voelen naar hem toe was heel nieuw en om 1 of andere reden voldoende. Voila, dit wou ik met jou delen. Veel liefs.

En voor wie nog niet bekend is met stargate transmissies deel ik hieronder ook graag een
paar testimonials van mensen die deelnamen aan een (volledige) stargate workshop. 

Ronald  deelt:

"De Stargate workshop van Veerle met als thema 'zelfliefde' was bijzonder krachtig. Zeer hoogtrillende energieën waargenomen, helpend, steunend, met zoveel liefde faciliterend aan mijn doel : authentiek zijn, mezelf graag zien, totale acceptatie van alles wat is. Flabbergasted eigenlijk, enigszins uit mijn nuchtere sokken geblazen.

Eigenliefde is immers absoluut conditio sine qua non voor ieder mens om onvoorwaardelijke liefde naar de wereld te brengen.. Veerle weet ondertussen dat ik een scepticus ben, en echt wel down to earth, maar ik ben nu geweldig geboeid door wat ze neer te zetten heeft. Ondertussen rijpen in mijn visionair brein plannen voor heel specifieke intentiegroepen. Maar daarover later meer. Veerle Wins : I salute you."

Anne deelt:

Veerle, dankjewel!!! 
Het was echt magisch, mooi, heel diep en puur.  Genieten van een liefdesbad. I love you, I love myself .

De geleide meditaties, gewoon genieten en verbinding voelen met de kosmos, jezelf, je geliefden, de anderen die meedoen.

De tijd vliegt om. Een geestelijke wellness of liever gezegd, een wellness voor lichaam en ziel.
Dankjewel."

en hieronder nog een paar mensen over de afstandshelingen in groep, door mij alleen:

Véronique van Goethem deelt:

"De healing was heel bijzonder Veerle en goed voelbaar, in mijn buik, knieën , ik had mijn ogen dicht en toch voelde ik wanneer het gedaan was ( om 21u32) hartelijk dank, het was genieten"

Ria Matheussen vertelt

"Hoe ik je heling ervaren heb ? Het was anders dan de tot dan ervaren healingen bij anderen. Deze ging tot in mijn cellen en voelde dat er herstel gebracht werd in mijn DNA. Dat heeft mij rust gebracht en een betere aanvaarding van het ziekte proces van mijn man."


Sara M. deelt: 

Ik vond het heel bijzonder. Ik kon niet meteen deelnemen, ik was pas rustig op mijn gemak vanaf een paar minuten na 8, maar vanaf 8 voelde ik al dat er iets gaande was! Ik ben op de zetel gaan zitten en voelde veel tintelingen in mijn hoofd, dat werd precies heel licht, en voelde de energie door heel mijn lichaam stromen.

 Ik kan zelf energie door mijn lichaam laten stromen door me erop te concentreren, maar gisteren ging het vanzelf en heel snel.

Na de heling voelde ik mij heel erg rustig. Ik heb tegenwoordig zoveel aan mijn hoofd en maak me veel zorgen over alles en nog wat, en gisteren na de sessie kon ik het ineens allemaal beter plaatsen en kon ik er rustig bij blijven.

Ik voelde voor de rest van de avond zo een gevoel van geluk en vrijheid, precies alsof dat geblokkeerd zat en gisteren ineens weer vrij kon komen. Heel erg bedankt! Lieve groetjes, Sara M.

Erika Wijnants deelt:

"Hoi Veerle, Super dankjewel voor de mooie sessie gisteravond.

Na een reeks van 4 sessies voel ik echt een enorm verschil en ik zie ook veel verschil in mijn dagelijks leven. 

Ik heb veel meer focus en concentratievermogen. Ik voel me rustiger en blijer en er werden enkele belangrijke blokkades duidelijk voor mij die mij tot hiertoe in de weg stonden om mijn doelen te bereiken.

Op het moment van de heling voelde ik steeds veel energie stromen in mijn lichaam, steeds op verschillende plekken, alsof er elektriciteit door mijn lichaam stroomde, maar dan op een positieve manier. 

Na de sessies sliep ik ook steevast als een roos.  Ik schrijf me binnenkort zeker weer in voor 4 sessies! Vele liefs, hartelijke groetjes en vrolijk pasen morgen!"


Sarah vd B schrijft:

"Hoi Veerle, dankjewel voor de heling! Ik voelde veel warmte in m'n lijf en met name m'n armen. Op een gegeven moment voelde het alsof ik m'n armen omhoog had, hoewel ik wist dat ik ze naast me had liggen.

Ik merk dat ik me meer geaard voel en heel fijn contact heb met mensen omdat ik beter in mn eigen energie kan blijven, voelt echt heerlijk! dankjewel! Liefs Sarah"

Anoniem stuurt app'je

"Wauw wat was dat, gevoel van tintelingen, koude rillingen, geeuwen & stralende glimlach op mijn gezicht, ook de muziek was zo mooi dat ik soms een krop in mijn keel kreeg, het was gewoon ZALIG & daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Liefdevolle groetjes & een warme knuffel"

Verdere info ivm kundalini en de sessies

Kundalini is sterk verbonden met onze levenskracht oftwel onze shakti-energie.
Het is aardse energie die - wanneer ze  vrij door ons lichaam heen kan stromen - bewustzijnsverruimende processen in gang zet.

Bij de meesten onder ons is de kundalini energie hoofdzakelijk slapend aanwezig. Qi Gong meesters en beoefenaars werken jarenlang om deze energie op te wekken, te verzamelen, en naar specifieke punten (meridianen of organen) heen te sturen.

Net zoals er jaren geleden een opening kwam in het menselijke bewustzijn voor de meer kosmische energieën (door o.a Reiki-overdracht), is de mensheid nu klaar om op grotere schaal toegang te krijgen tot deze meer aardse, doch zéér bewuste en helende kundalini energie. En dit op een makkelijke manier, via energetische transmissie.

In een kundalini flow sessie wordt NIET gewerkt met een energie van buiten jezelf. Kundalini is je eigen natuurlijke kracht. Deze wordt gewoon ge(her)activeerd en in beweging gebracht. Ze zit NU al in. Maar ze is inactief geworden door vele jaren conditionering (door je ouders en samenleving). Jouw kundalini draagt het potentieel in zich alles te transformeren dat je nu belet het leven te leiden waar je naar verlangt.

Algemeen wordt aangeraden zo'n 3 à 5 sessies te ontvangen om duidelijke doorbraken te voelen in je gezondheid/ je relaties/ de overvloedsstroom in je leven. Elke hierna bijkomende sessie die je ontvangt, blijft het belichamen van je kundalini energie verdiepen en maak je nieuwe doorbraken waar nodig.

Let op: de sessies zijn emotioneel vaak super intens. Er kunnen hevige emotionele releases zijn. Bij twijfel, check even met mij of deze vorm van heling geschikt is voor jou.

>