VERSLAGJES GROEPSSESSIES


Goede morgen iedereen :-)

De energie van de energiedoorgave gisterenavond was voor iedereen lichtjes anders. Ik heb weer specifiek gevraagd te werken aan wat iedereen op dit moment het hardst nodig had. 

Het algemene thema was controle loslaten vh denken en "go with the flow"

De aarstengel die de heling zegende was Chamuël. Een hele zachte, roze energie. Die veel te maken heeft met zelfaanvaarding. Maar ook met zichzelf durven zijn zonder zorgen. De vraag hierin was terug in harmonie te komen met ons Ware Zelf.

Tijdens deze doorgaves worden we allemaal zachtjes uitgenodigd mee te gaan resoneren met de aangeboden energieën. Maar.... als er (onbewust) nog weerstanden zitten in onszelf kan dit lastig zijn. Het heeft dan soms een aantal sessies of een paar dagen tijd nodig om steeds meer vertrouwen op de bouwen, dat het oké is meer en meer in het 'nieuwe' in het 'onbekende' te stappen. En dat is normaal. Alles gaat stap voor stap.

Wat je kan doen om te ondersteunen is met je innerlijke kind communiceren voor de doorgave begint. Of tijdens/na de doorgave, wanneer je voelt dat je in weerstand zou zitten. (als je niet goed weet hoe dit werkt, raad ik een aantal privé-sessies aan of eventueel het volgen vd innerlijk kindworkshops)

Het was een krachtige doorgave. Met mooie hulp ook van Gaia en de aardse krachten.

Ik zit in een fysieke detox momenteel en ben ah herstellen van griep.  De energie deed mij zoveel deugd dat ik geen zin had onmiddellijk beginnen typen aan een verslagje, maar er even helemaal IN bleef.

Jaja, we zijn nog steeds aan het loslaten en zuiveren, op steeds diepere levels. Het uit zich voor iedereen anders. Ga dus nooit vergelijken met anderen. Jouw pad is uniek.

Heel veel knuffels en liefs
En tot vrijdag xx

 

Wat een bijzondere energie weer vanavond!

Ik heb de volgende boodschap voor jullie:
het is geadviseerd als je bij het lezen van deze mail de duidelijke intentie zet dat alle angsten die de afgelopen dagen in jou zijn bovengekomen, of de manieren waarop jij getriggerd werd door alles dat er om je heen gebeurde... aan de Aarde te geven. Aan de spirit van de aarde, aan Gaia. Het is minder een loslaten dan een "afgeven". 

Er is een immense energie vanavond tijdens de heling , uit de aarde afkomstig, die jou daar helemaal, 100% en volledig in helpt

Je mag affirmeren: "Al deze angsten, al deze emoties, uit lang vervlogen tijden en tijdlijnen, ik erken ze, ik heb ze gevoeld en ik geef ze nu aan jou lieve Gaia. Neem ze van mij aan voor het hoogste goed van de mensheid aub"

Hetgeen ik zelf ervaarde tijdens dit proces kan ik haast niet omschrijven. Ik zat constant tegen het huilen aan. Zo ontroerd was ik. Oneindige oneindige zachtheid. Zooooveel onvoorwaardelijkheid, bereidheid om te helpen.

Het leek alsof ik wegsmolt IN haar. Helemaal overgegeven. Aan haar.

We hoeven het ook allemaal niet te weten. WAT we 'moeten' doen, HOE we het 'moeten' doen. We mogen meer leren communiceren met de hogere aspecten van onszelf, en van de aarde. En daar onze 'troubles' gewoonweg aan afgeven.

Het is alleen wel nodig om erkenning te geven aan de dingen die spelen in onszelf. Zonder veroordeling

Schenk het daarna weg aan het hogere, in de wetenschap dat het makkelijk en vanzelf getransmuteerd word in liefde, die in veelvoud terug de aarde bereikt en zegening brengt aan duizenden. (energetische recyclage :-))

Dus je mag dat nu even doen. Het is in feite gebeurd tijdens de heling maar het helpt om het nog even heel bewust te doen (= gewoon die intentie zetten vanuit je hart)

Zo blij dit met jou samen te mogen doen. We zijn enorm aan het groeien. Ik weet niet of jullie het merken. Ik hoop het! 

Vier jezelf! Vier je vorderingen. En geniet van elke stap die je zet. Namasté

Hallo allemaal,

Toen ik mij ging afstemmen op jullie voor de doorgave, zag ik opeens een naaktslak op mijn tapijt kruipen. Ik wist dat ze een boodschap had voor ons allen. Hier is wat mijn partner erover vond op google: 

Naaktslak zegt: "Je kan en bent meer dan je denkt! Zowel lichamelijk als spiritueel. Een nieuw pad zal zich voor je openen.  Het loslaten van het oude, beweging naar het licht, terug naar de oorsprong, bescherming van het innerlijke kind"
Affirmaties: "Ik ben bereid de veranderingen in mijn leven te accepteren"

De energiedoorgave:
Onze groep was erg groot deze keer. Ik heb daardoor minder goed een algemene energie kunnen oppikken. Ook omdat ik specifiek gevraagd had: voor ieders hoogste goed, specifiek op dit moment. 

Ik merkte wel dat het diep ging! En het bleef dieper gaan. Ik 'zag' iedereen steeds meer naar binnen.. naar binnen.. naar binnen gaan... in zichzelf, zijn/haar kern. Maar ook in de aarde. Op één of andere manier was de aarde-energie heel belangrijk vandaag. Dit was bij de vorige doorgave (afgelopen vrijdag) trouwens ook het geval. Ik vermoed toch dat dat iets is dat op dit moment erg nodig is, verbinden met Gaia. Nog belangrijker dan verbinden met de kosmische energie zelfs (op dit moment)

Wat ik daar voor mezelf uit haal is dit: ons fundament is aan het wankelen (basischakra). En het zal misschien instorten... who knows.  Maar enkel en alleen om het nieuwe en MAGNIFIEKE nieuwe te kunnen laten rijzen!! (= vollledig verlichte basischakra!!!)

Wat ik ook duidelijk doorkreeg was om jullie attent te maken op het feit dat jullie nu terug afgestemd en gezuiverd zijn MAAR dat het aan jou is om het zo te houden. Merk de komende dagen op hoe angstgedachten angstgevoelens creëren!

Het is dus echt aan jou om héél ALERT te zijn, welke waarheden je gelooft.  Ruik je ergens angst... wees alert! ;-)

We zijn allemaal mensen die aan het leren zijn van 3D naar 5D over te gaan.
Iedereen heeft zijn eigen angsten die onder ogen gezien en getransformeerd dienen te worden.  
Ook de dokters, de zogeheten specialisten... kunnen de waarheid niet zien... over wat mogelijk is
Iedereen baseert zich op het verleden, in zijn voorspellingen.
Maar dit is een nieuwe tijd!
Een tijd die we al héél lang aan het voorbereiden zijn geweest.
En de energie ervan ligt al enkele jaren stevig!!
De oude "machtshebbers" hebben niet zomaar ineens toch "gewonnen" nu hoor. En een virus ook niet.
Natuurlijk dienen we maatregelen te nemen. Better be safe than sorry. Maarrrr dat kan ook in een andere sfeer dan angst. 

Het is zooo belangrijk regelmatig terug af te stemmen op het Hogere. Op Liefde. Op vertrouwen. Op het nieuwe. Op je hart...

Liefs, Veerle

Hee lieverds,

De energiedoorgave en bio-resonantie sessie van gisteren was weer zo heerlijk, ook voor mezelf, dat ik het nadien niet zag zitten nog een verslagje te schrijven.

Nu, bij deze specifieke helingreeks, nav corona, gaan er waarschijnlijk ook niet elke keer nieuwe thema’s opduiken. Ik vraag ook elke keer aan het begin van deze sessies heel duidelijk dat er voor JOU mag gebeuren wat op DAT moment jouw hoogste goed dient. Dus iedereen ontvangt en ervaart andere dingen. En ja, ik hoor graag af en toe van je wat dat is :-)

Zoals ik zei ging het wel weer erg diep want ik ben zelf (net als afgelopen vrijdag) een 5 à 10 tal minuten verder blijven ‘doorgeven’, gewoon omdat … (?) Aan het eind 'zag' ik jullie allemaal in jouw 'ware zelf' , heel schitterend, vol licht , vol vertrouwen, op de aarde staan.


Met de bioresonantie had Geert ingesteld om alle schadelijke electromagnetische straling in ons energieveld te neutraliseren en ook onze emoties weer uit te balanceren. Dit laatste was blijkbaar heel hard nodig want er kwam een ‘alarmsignaal’ hetgeen later terug groen licht kreeg! 

De longen kwamen er deze keer spontaan uit ook. Er zijn daar allerlei procesjes bezig. Ik denk toch wel voor de meesten van ons. Ik ervaar het zelf ook zo hoor. Het is een collectief proces waar we doorgaan en longen staan voor rouw/verdriet. Als je daar nog overwerkte emoties hebt vastgehouden kan het dus zijn dat je je daar heel bewust van aan het worden bent in deze tijden. Het beste dat je dan kan doen is …  : huilen ;-)


Ook het heiligbeen vroeg veel aandacht gisteren. Het is de regio van het 2e chakra. Staat voor eigenwaarde. 


En als dit als codetaal klinkt allemaal in jouw oren dan geeft dat niks. Ik moet zelf ook altijd uitleg vragen aan Geert met wat hij dan precies bedoelt/ wat dingen betekenen. Maar weet dat de energie is toegekomen. Misschien voel je het allemaal niet zo gedetailleerd tijdens de doorgaves zelf maar merk je gewoon op dat je stukken rustiger bent nadien, dat je beter afstand kan houden van alle drama, voel je je beter ‘beschermd’, kan je makkelijker loslaten (emoties)… etc. 

Tot vrijdag xx

Lieverds,

Een verslagje over de energiedoorgave gisteren:
De bioresonantie (zodra ingeplugd op onze groep) gaf de melding dat “if we stop interfering, life heals itself” en “if it seems too complicated, look for the simple

Onze gezamenlijke energie zal duidelijk de andere richting uit aan het werken zijn geweest ;-) Er wordt daar dan een soort corrigerende ‘puls’ op gezet die ons helpt uitbalanceren.

Geert liet mij ook weten dat de ‘spirit’ die erg aanwezig was bij hem tijdens zijn werk met ons de vlinder was. En dat hij duidelijk een oog zag, met daarbij de boodschap: “kijk maar vanuit rust naar deze transformatie (vlinder), en vertrouw in het positieve/mooie dat eruit zal volgen (vlinder)”

Naderhand zag hij dat ook op het scherm van de bioresonantie de ogen sterk aan bod kwamen. En meer in het bijzonder het “wazig zien” (macular degeneration). We hebben daar allemaal een heling op ontvangen.

Zelf kreeg ik op een gegeven moment tijdens de doorgave de vorm van een denneappel te zien. Maar ik wist onmiddellijk dat het over onze innerlijke ‘denneappel’, onze pijnappelklier, ging. Deze is gelikt aan ons derde oog, onze innerlijke visie en wijsheid. Er werd daar op een gegeven moment een stargate overheen gezet bij ieder van jullie. Eigenlijk is het zo dat deze klier in ons hoofd, een mini-stargate IS. Althans, zodra het terug wakker gemaakt wordt in deze functie. Want bij de meesten van ons is ze gaan ‘slapen’ en op inactief gezet. 

Een heleboel werk dus gisteren rond onze ogen.

Geert en ik waren allebei verbaasd hoe gelijklopend we hadden gewerkt. Met onze gidsen, en ook via de bioresonantie.

Er waren nog een paar andere themaatjes die erg gelijkliepen waar aandacht naar ging. Geert heeft bijvoorbeeld ook lang gewerkt via de bioresonantie op het “ontspannen” en “relaxeren”. Zelf kreeg ik constant de boodschap: “je hoeft niet zo hard je best te doen, het gebeurt vanzelf, relax!”

Mooie boodschappen en heling dus wederom voor ons allen :-)

Deze sessies zijn een erg welkome ondersteuning. Ook voor mezelf. Ik merk hoe ik constant heen en weer geslingerd word tussen angst en vertrouwen/helder zien. Ben de afgelopen week erg diep in de angsten moeten duiken. Eigenlijk omdat ik zelf ziek ben geworden met een temperatuursverhoging (heb ik zélden). Ik dacht dus dat ik ‘het’ ook had. En toen ging de angstmolen draaien. 

Het heeft mij veel geleerd. En ik leer nog iedere dag. We zijn allemáál veel aan het leren! Ieder op zijn manier. 

KIJK daarnaar (ogen!) vanuit helderheid. Geef NIEMAND jouw waarheid of kracht. Want ieder reageert en dénkt vanuit zijn eigen beperkingen/bewustzijn (!!) KIJK zelf, met je 3e oog… vanuit onthechting, vanuit wijsheid, vanuit HOGER inzicht.

De politici en ja ook de dokters reageren allemaal vanuit HUN conditionering en angsten. Ze zijn niet verlicht. Ze weten heus NIET wat er gaat gebeuren of hoe dat virus nu precies in elkaar zit. NIEMAND weet dit echt. Er zijn zovele verhalen. Het beste wat je kan doen ik BIJ JEZELF BLIJVEN en VOELEN.  En jezelf en je lichaam koesteren.

Dikke knuff en tot dinsdag! xx

Lieverds,

Wow! Wat een prachtige energie vandaag. Ik ben volledig in bliss.

Van bij het begin al kwam er een gigantische opening in ons energieveld. Voelde zo ruim... zo vrij... Een soort bevrijding van bepaalde energieën die ons de afgelopen weken in de ban hielden.

Ik heb niet veel "gezien" deze keer. Ik kan alleen maar zeggen dat het een zaligheid was om deze energie door mij heen te voelen stromen en door te mogen geven.

Ik voelde naar het einde toe ook superhoge frequenties vanuit het hart uitstralen naar en in iedereen. 

Kleine zijnoot: Geert en ik gaan er nooit vanuit dat er iets "gefixt" moet worden. We vertrekken vanuit de visie dat iedereen heel IS. Hetgeen we wél doen is deze heelheid acitiveren (in mijn geval dus jou steeds dieper in 'herinnering' brengen dat je goddelijk en heel bént, via de energie die je ontvangt) en balans herstellen op die manier (Geert geeft energetische 'pulsen' via de bioresonantie die de natuurlijke balans in het lichaam helpen herstellen) Dit alles zodat je dieper je eigen perfectie kan beleven :)

Geert en ik merken allebei dat de groep erg gegroeid is sinds de eerste doorgave een paar weken terug.
De emoties zijn veel beter "binnen de perken" en er worden door het bio-resonantieapparaat ook geen signalen meer gegeven over de longen (cf corona) waar eerst wel verzwakking op te zien was.

Wat eruit kwam bij Geert vandaag is dat we in een emotionele overgangsfase zitten. Hij heeft daar bepaalde "pulsen" op gegeven, hetgeen betekent dat hij energiesignalen heeft gestuurd om deze overgang te vergemakkelijken.

Er is verder gewerkt op "willpower". We hebben een zetje gekregen om door te gaan met hetgeen we bezig zijn. Niet op te geven.

Verder werd er aandacht gevraagd voor de hormonen. Er is gewerkt op de hypofyse, epifyse, hypothalamus en medula oblongata waar meer balans nodig was (dit zijn de klieren waar hormonen geproduceerd worden)

Er kwam op een gegeven moment ook als melding dat er "healing of the heart" bezig was hetgeen dan weer mooi correspondeerde met wat ik zelf voelde gebeuren.

Natuurlijk zijn dit altijd groepsbeelden. Voor meer persoonlijk gerichte sessies kan je, zoals je weet, sinds kort ook bij ons terecht. Je mag dan een fysiek thema kiezen waar je aan wilt werken.

Heb een heerlijke zonnige week!! Veel liefss,

Waw, wat was dat zeg! Ik was totaaaal mijn gevoel van tijd kwijt. Dacht dat het 21.15u was tot 'iets' in mij zei: open je ogen! en ik zag dat het al 20.35u was. Ik was zo ver weg in de energie...

Vandaag was geen makkelijke dag voor mij. En een uur voor de doorgave ben ik hartverscheurend beginnen huilen. Iets in mijn innerlijke kindje dient geheeld te worden. En dat kwam in gang voor de heling. En ook een stukje tijdens.

De kracht van deze heling vandaag was totaal anders naar mijn eigen ervaren. De energie was "dichter" ("denser")(bij gebrek aan betere verwoording)

Oneindig veel lichtwezens waren haast fysiek voelbaar rondom mij.  Vooral Christus, Thoth en Gaia riep ik héél dichtbij als helpers.

Mijn hart werd gevraag te openen op ongekende manieren, voorbij mijn punt van alle ego (sterven). Om van daaruit energie "door te geven" aan jullie. En ik huilde... maar ik deed het.

Ik zag een beeld van vroeger bij mijn (erg gelovige) grootmoeder, als ik daar ging logeren. Er stond daar een bijna levensgroot Christusbeeld op de overloop met zo'n groot rood hart in zijn handen. Het leek alsof Hij wat tegen mij zei maar ik ben spijtig genoeg kwijt wat dat was. 

Op een gegeven moment vroeg/zag ik Aartsengel Raphaël om onze harten te komen helen, diep, op alle lagen van ons bewustzijn. Voelbaar. En daarop gebeurde gelijk ook iets in mijn hoofd. Ik wist dat het betekende dat we hart en hoofd aan het verbinden waren. Ik dacht even dat ik mijn bewustzijn (of was het mijn hoofd haha) ging verliezen, zo diep ging het.

Daarop voelde ik iets onderaan mijn energieveld. De gronding van alles...  En daarna .. weet ik niet meer goed wat er gebeurde...

Misschien was het toen dat ik mijn ogen moest opendoen en in choque beseffen dat het al voorbij half 10 was.

Ik wisselde ondertussen ook uit met Geert via videochat waar hij aan gewerkt heeft met de bioresonantie deze keer.

Er werd aangegeven dat bepaalde familiepatronen doorbroken dienden te worden, hetgeen ook gebeurd is.
Dat er opgebouwde verdedigingsmechanismen losgelaten mogen worden. Waar ook een energetische puls op gegeven is.
We werden ook uitgenodigd meer in het hier en nu te komen (ipv vast te blijven hangen als een kapotte grammofoonplaat in denkstructuren die niet langer werken)
En we kregen een energetische aanzet ons (positief) eigenbeeld verder op te bouwen.

De belangrijkste emoties waar vandaag aan gewerkt werd met de bioresonantie zijn: vastzittende woede en rouw/verdriet.

Ik weet niet hoe het zit bij jou, maar voor mij klopt dit als een bus. Dankje Geert!

Veel liefs
en tot dinsdag (voor onze voorlopig laatste sessie)

X


>