Hoe meer ik zelf groei, hoe helderder ik besef hoe belangrijk een gezonde dosis ZELFLIEFDE is.

Wéten doe ik het al lang:  liefde is de sleutel tot het loslaten van alle pijn EN tot het manifesteren van je diepste verlangens.

Maaaarrrr waar háál je een doorleefd gevoel van zelfliefde als het iets is dat je nooit hebt gekend / aangeleerd gekregen? 

En ik heb het hier niet over het vermogen om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Nee, LIEFDE gaat verder! Het gaat diep. Het koestert... en voedt. Het wiegt... en verlost. Het geeft toegang tot nieuwe energetische ruimten in jezelf... Het is de hemel activeren.. in elke cel van je lijf.

Sinds ik deze meditatieworkshops met de Stargate faciliteer observeer ik ongekende doorbraken in mezelf. Heel vaak word 's morgens wakker met een diep diep gevoel van thuiskomen in liefde bij mezelf. Het voelt als een warm badje IN mezelf. Ik kende dit nog niet eerder in deze vorm, ook al ben ik bijna 18 jaar intensief met spirituele en persoonlijke groei bezig. Het vervult me met dankbaarheid dit te delen met jou!

Hoe meer ik zelf groei, hoe helderder ik besef hoe belangrijk een gezonde dosis ZELFLIEFDE is.

Wéten doe ik het al lang:  liefde is de sleutel tot het loslaten van alle pijn EN tot het manifesteren van je diepste verlangens.

Maaaarrrr waar háál je een doorleefd gevoel van zelfliefde als het iets is dat je nooit hebt gekend / aangeleerd gekregen? 

En ik heb het hier niet over het vermogen om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Nee, LIEFDE gaat verder! Het gaat diep. Het koestert... en voedt. Het wiegt... en verlost. Het geeft toegang tot nieuwe energetische ruimten in jezelf... Het is de hemel activeren.. in elke cel van je lijf.

Sinds ik deze meditatieworkshops met de Stargate faciliteer observeer ik ongekende doorbraken in mezelf. Heel vaak word 's morgens wakker met een diep diep gevoel van thuiskomen in liefde bij mezelf. Het voelt als een warm badje IN mezelf. Ik kende dit nog niet eerder in deze vorm, ook al ben ik meer dan 20 jaar intensief met spirituele en persoonlijke groei bezig. Het vervult me met dankbaarheid dit te delen met jou!

Ronald N.

De Stargate workshop van Veerle met als thema 'zelfliefde' was bijzonder krachtig. Zeer hoogtrillende energieën waargenomen, helpend, steunend, met zoveel liefde faciliterend aan mijn doel : authentiek zijn, mezelf graag zien, totale acceptatie van alles wat is. Flabbergasted eigenlijk, enigszins uit mijn nuchtere sokken geblazen.
Eigenliefde is immers absoluut conditio sine qua non voor ieder mens om onvoorwaardelijke liefde naar de wereld te brengen.. Veerle weet ondertussen dat ik een scepticus ben, en echt wel down to earth, maar ik ben nu geweldig geboeid door wat ze neer te zetten heeft. . Ondertussen rijpen in mijn visionair brein plannen voor heel specifieke intentiegroepen. Maar daarover later meer. Veerle Wins : I salute you.

De stargate workshop van Veerle met als thema 'zelfliefde' was bijzonder krachtig. Zeer hoogtrillende energieën waargenomen, helpend, steunend, met zoveel liefde faciliterend aan mijn doel : authentiek zijn, mezelf graag zien, totale acceptatie van alles wat is. Flabbergasted eigenlijk, enigszins uit mijn nuchtere sokken geblazen.
Eigenliefde is immers absoluut conditio sine qua non voor ieder mens om onvoorwaardelijke liefde naar de wereld te brengen.. Veerle weet ondertussen dat ik een scepticus ben, en echt wel down to earth, maar ik ben nu geweldig geboeid door wat ze neer te zetten heeft. . Ondertussen rijpen in mijn visionair brein plannen voor heel specifieke intentiegroepen. Maar daarover later meer. Veerle Wins : I salute you.

Ronald N.

  • Dankzij een zeer zeer krachtig energieveld en in verbinding met de "Bronenergie" ontvang je tijdens deze workshop specifieke (uniek op JOU afgestemde!) trillingsfrequenties die jouw cellen laten ervaren HOE HET VOELT om onvoorwaardelijke liefde te ontvangen.  Resultaat: je krijgt toegang tot niveau's van zelfaanvaarding en zelfwaardering die voorheen onbereikbaar leken.
  • We gebruiken vervolgens deze liefdesenergie om via het quantumveld voorbij tijd en ruimte ons innerlijke kind te gaan helen waar nodig. We brengen op die manier LETTERLIJK nieuwe tijdlijnen tot leven. 
  • Dankzij de fysiek voelbare verdieping van de koestering naar jezelf toe, komen de personen, situaties en doorbraken waar je ten diepste naar verlangt veel makkelijker jouw kant op.   
  • We magnetiseren in deze workshop, met andere woorden, waar we al die tijd - op een onbewust level - nog van overtuigd waren het niet te verdienen.  Zelf-liefde doorbreekt immers de barrières van zelfbescherming en zelfsabotage die we nog meedragen ten gevolge van diepe pijn die we opliepen in het verleden.

Herken je jezelf  in 1 of meerdere van onderstaande zinnen?
Dan is deze stargate 2-daagse ideaal voor jou.

  • Je worstelt nog met bepaalde stukken uit je verleden die je hartstikke moeilijk vindt om door de ogen van liefde te bekijken
  • Je innerlijke stem spreekt wel eens tegen je op een manier die jou belet om jouw hoogste potentieel en mooiste dromen te realiseren. Je zou graag meer zelfvertrouwen hebben zodat je bepaalde doelen makkelijker kan bereiken.
  • Je voelt soms frustratie omdat bepaalde groeipuntjes zich maar blijven herhalen en herhalen zonder tot werkelijke doorbraak te komen.
  • Je zoekt regelmatig naar afleiding buiten jezelf (bijv netflix, FB, chat, eetbuien...) om te vermijden dat je bepaalde dingen (emoties) voelt of dient aan te gaan?
  • Je vindt het soms moeilijk om jezelf en je leven op bepaalde vlakken te aanvaarden, precies zoals het NU is 
  • Je vindt het moeilijk om vervuld "ALLEEN" te zijn. Je komt niet makkelijk tot diepe RUST.

Omdat deze meditaties/activaties zo diepgaand en transformatief inwerken (we worden naar theta-hersengolven gebracht), krijg je de kans om te liggen terwijl je ontvangt. 

Ik organiseer deze workshops steeds in kleinere groep in huiselijke setting. Het is voor mij belangrijk dat we tussen de meditaties door ook ruim de kans hebben te delen met en leren van elkaar.  Regelmatig word ik ook geleid om tussendoor een korte energetische oefening te doen samen, om de aangereikte nieuwe trillingen ook al onmiddellijk in praktijk toe te passen. En dit in een veilig aanvoelende en intieme kring.

De doorbraken die hierdoor mogelijk worden brengen je leven op een hoger plan. Ik heb het keer op keer zien gebeuren. 

Anne

Veerle, dankjewel!!! Het was echt magisch, mooi, heel diep en puur.  Genieten van een liefdesbad. I love you, I love myself :-) 
De geleide meditaties, gewoon genieten en verbinding voelen met de kosmos, jezelf, je geliefden, de anderen die meedoen. De tijd vliegt om. Een geestelijke wellness of liever gezegd, een wellness voor lichaam en ziel. Dankjewel.

Veerle, dankjewel!!! Het was echt magisch, mooi, heel diep en puur. I love you, I love myself :-)  De geleide meditaties, gewoon genieten en verbinding voelen met de kosmos, jezelf, je geliefden, de anderen die meedoen. Ongelooflijk op wat korte tijd een leuke band gecreëerd wordt. En de meditaties worden afgewisseld met korte wandeling in de natuur. De tijd vliegt om. Een geestelijke wellness of liever gezegd, een wellness voor lichaam en ziel. Dankjewel.

Anne


Dankjewel Lieve Veerle voor deze mooie ervaring. Het heeft mij onnoemelijk veel gebracht 

Ann Hendrickx
Inzicht in jouw leven


Aangetrokken door het woord 'zelfliefde', wetende dat dit iets is waar ik nood aan heb en mij deugd zal doen, we wagen het erop en ik doe mee aan het meditatieweekend. Veerle had ik al eens eerder en ontmoet en dat voelde goed. Dus er was wel een vertrouwen. Nu heel dankbaar dat ik kon en mocht deelnemen. "I love you" zindert nog na en ik wil het nog lang koesteren en wellicht ook eens herbeleven.

Rosita Quareme
Corazon for you

Aangetrokken door het woord 'zelfliefde', wetende dat dit iets is waar ik nood aan heb en mij deugd zal doen, we wagen het erop en ik doe mee aan het meditatieweekend. Veerle had ik al eens eerder en ontmoet en dat voelde goed. Dus er was wel een vertrouwen. Nu heel dankbaar dat ik kon en mocht deelnemen. "I love you" zindert nog na en ik wil het nog lang koesteren en wellicht ook eens herbeleven.

Rosita Quareme

Eerstvolgende data voor deze 2-delige reeks :

Zondag 23 april en zondag 30 april in Ravels

Start om 9.30u (inloop vanaf 9.15u) -- einde voorzien rond 17u

Uitwisseling: vroegboek bij betaling voor 20 maart : 244 euro voor de 2 volledige dagen -  daarna reguliere tarief van 288 euro

Meebrengen:  eigen lunchpakket, pantoffels, fleecedekentje en kussentje (indien je graag wenst te liggen terwijl je de energie ontvangt)
Voorzien: water, thee en snacks als tussendoortje en 4-uurtje

Lees hieronder verder hoe je kan aanmelden.

Hoe aanmelden?

Voel je : "ja, dit is voor mij!", meld je dan zeker op tijd aan door te mailen naar veerle.wins@telenet.be. De (beperkte) plekjes zijn namelijk gegeerd. Ik bezorg jou dan de betaalgegevens (overschrijving) en verdere praktische info (adres). 

Jouw plekje in de energie is gereserveerd zodra ik jouw betaling ontvangen heb. 

Ik garandeer jou een ongelofelijk krachtige ervaring en immense doorbraken in de manier waarop je in relatie staat met jezelf

Je bent van harte welkom!! 

zelfliefde

Nog niet bekend met de Stargate ?

Een stargate is de fysieke representatie van een energie die in ieder van ons aanwezig is en die we kunnen activeren (hypofyse en pijnappelklier) vanuit een hoger bewustzijn. Je kan het vergelijken met een merkaba. En toch is het anders.  

De specifieke geometrische constructie van de stargate draagt een bewustzijn dat ons helpt om in contact te treden met het quantumveld (voorbij tijd en ruimte). En van daaruit de hulp van de sterrenvolkeren, de galactic command, de engelen en de opgestegen meesters heel makkelijk te ontvangen. Dit alles steeds met ons fysieke lijf als basis!  Stargate transmissies focussen steeds op INTEGRATIE van de ontvangen energie - tot op celniveau - en helpen zo met het gronden van ons hogere bewustzijn in ons lichaam.  

PS: we gebruiken de originele meditaties en deze zijn in het engels.

CONTACT       |       ALGEMENE VOORWAARDEN       |       PRIVACY POLICY

Copyright and design by Natuurlijk Welzijn - alle rechten voorbehouden

>