• We dompelen ons, in ver-1-igde intentie, 2 volledige dagen onder in het quantumveld, voorbij tijd en ruimte.
  • Van hieruit ontvangen we uitlijningen voor ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam die ons volledig in balans brengen. Via de Elohim. Tot op celniveau. Deze uitlijningen zijn een zeer diepe heling die voelbaar is onmiddellijk na de 1e workshopdag en in de week die volgt. Daarna kan ons energieveld klaargemaakt worden om een energetische template te ontvangen die ons ascentie proces (transformatieproces) zal vergemakkelijken. 
  • We stralen aan het eind van de 2e dag ons "werk" ook uit in het ganse menselijke collectief.

Programma


We bouwen samen een sterk energetisch veld op - geholpen door de geluidsbestanden (in het engels!), door een bekrachtigd piramideveld (zie afbeelding) en door een aantal fysieke stargates die ook aanwezig zullen zijn.  Ieder krijgt de kans één of meerdere activaties/meditaties IN de piramide te ontvangen.

Ik voorzie fruit en snacks, koffie, thee en water voor tijdens de pauzes. Lunch zelf mee te brengen.

START om 9u.  /  Einde voorzien tussen 17 en 18u
Plaats: Ravels (gelegen tussen Turnhout en Tilburg) of Bilzen (tss Hasselt en Maastricht)

Data: 
zondag 30 oktober en zondag  16 november in Ravels

Bijdrage + aanmelding

De uitwisseling voor de 2 dagen is 222 euro.  

Voel je : "ja, dit is voor mij", stuur even een mailtje naar veerle.wins@telenet.be. Ik bezorg jou dan de betaalgegevens (overschrijving) en verdere praktische info. 

Jouw plekje is verzekerd zodra ik jouw betaling ontvangen heb.

Nog niet bekend met de Stargate?

De Stargate is een geometrische constructie die zo'n 30 jaar geleden gechanneld werd vanuit de Lichtwereld door Prageet Harris (je ziet de stargate op de afbeelding bovenaan deze pagina). 

Eigenlijk is ze de fysieke representatie van een energie die ook in ieder van ons aanwezig is en die we kunnen activeren (hypofyse en pijnappelklier). Je kan het vergelijken met een merkaba. En toch is het anders.  

Deze energie staat ons toe makkelijk in contact te treden met het quantumveld (voorbij tijd en ruimte). Met ons fysieke lijf als basis! 

Dit zijn geen zweverige meditaties. Ook al maken we een diep contact met de Engelen, Meesters van Licht en de Sterrenvolkeren, de meditaties focussen op INTEGRATIE van de ontvangen energie tot op celniveau.  

 PS: we beluisteren de originele meditaties en deze zijn in het engels.

Ik garandeer jou een ongelofelijk krachtige ervaring en immense doorbraken in de manier waarop je in relatie staat met jezelf en de wereld

Welkom!! 

share-fb-1

Veerle is coach en heler bij Natuurlijk Welzijn. Haar energetische werk situeert zich vooral in het activeren van iemands hoogste zielenpotentieel. Ze werkt hierin samen met ondermeer Thoth en de Elohim engelen. Meer info op de 'over mij' pagina van deze website.

>