• We dompelen ons, in ver-1-igde intentie, een volledige dag onder in het quantumveld, voorbij tijd en ruimte.
  • Van hieruit ontvangen we bepaalde uitlijningen van hart, lichaam en geest via de Elohim. Tot op celniveau. Dewelke ons energieveld klaarmaken om een energetische template te ontvangen die ons ascentie proces zal bespoedigen. 
  • We stralen ons "werk" uit in het ganse menselijke collectief.

Programma


We bouwen samen een sterk energetisch veld op - geholpen door de geluidsbestanden (in het engels!) en door een aantal fysieke stargates die ook aanwezig zullen zijn. 

Je kan zitten of liggen tijdens de meditaties. De keuze is aan jou. 

In de namiddag gaan we even de natuur in voor een stiltewandeling en om alles heerlijk te gronden.

Ik voorzie fruit en snacks, koffie, thee en water voor tijdens de pauzes. Lunch zelf mee te brengen.

START om 9.30u.  /  Einde voorzien rond 17.30u
Plaats: Bilzen (Limburg) Belgiƫ

Datum: zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus te Bilzen

Bijdrage + aanmelding

De uitwisseling voor dit weekend 198 euro. 
(180 euro bij betaling voor 16 augustus)

Voel je : "ja, dit is voor mij", meld je dan zeker op tijd aan door te mailen naar veerle.wins@telenet.be. Ik bezorg jou dan de betaalgegevens (overschrijving) en verdere praktische info. 

Jouw plekje is verzekerd zodra ik jouw betaling ontvangen heb. 

Nog niet bekend met de Stargate?

De Stargate is een geometrische constructie die zo'n 30 jaar geleden gechanneld werd vanuit de Lichtwereld door Prageet Harris (je ziet de stargate op de afbeelding bovenaan deze pagina). 

Eigenlijk is ze de fysieke representatie van een energie die ook in ieder van ons aanwezig is en die we kunnen activeren (hypofyse en pijnappelklier). Je kan het vergelijken met een merkaba. En toch is het anders.  

Deze energie staat ons toe makkelijk in contact te treden met het quantumveld (voorbij tijd en ruimte). Met ons fysieke lijf als basis! 

Dit zijn geen zweverige meditaties. Ook al maken we een diep contact met de Engelen, Meesters van Licht en de Sterrenvolkeren, de meditaties focussen op INTEGRATIE van de ontvangen energie tot op celniveau.  

 PS: we beluisteren de originele meditaties en deze zijn in het engels.

Ik garandeer jou een ongelofelijk krachtige ervaring en immense doorbraken in de manier waarop je in relatie staat met jezelf en de wereld

Welkom!! 

share-fb-1

Veerle is coach en heler bij Natuurlijk Welzijn. Haar energetische werk situeert zich vooral in het activeren van iemands hoogste zielenpotentieel. Ze werkt hierin samen met ondermeer Thoth en de Elohim engelen. Meer info op de 'over mij' pagina van deze website.

>