Zonsverduistering januari 2019

By Veerle van Natuurlijk Welzijn | Astrologie

Zonsverduisteringen bevatten de kracht van een nieuwe maan maar dan 100-en keren versterkt.

Dit is dus weeral een uitstekend moment voor het uitzetten van nieuwe intenties voor jezelf.

Deze specifieke zonsverduistering in steenbok laat jou een NIEUW PAD zien dat je zou kunnen volgen, indien je daarvoor kiest. Een pad dat voorheen – bij wijze van spreken – in de mist lag en niet toegankelijk leek.

More...

Je gaat nu nog niet kunnen zien waar dit pad jou zal brengen. Belangrijk is dat je je hart en intuïtie opent zodat je duidelijk de roep van je ziel kan horen : “Deze kant op! hier liggen kansen voor je!”

Het kan zijn dat je je in de weken die volgen op deze zonsverduistering in een nieuwe richting ‘getrokken voelt’ of dat er zelfs een nieuw carrièrepad lokt voor je.

Deze zonsverduistering beïnvloedt iedereen maar in het bijzonder degenen onder jullie met je zon in steenbok, kreeft, weegschaal en ram gaan het effect ervan voelen!

Aan het eind van de maand volgt er een maansverduistering in het teken leeuw. Bij een maansverduistering krijg je de kans alles los te laten uit jouw onderbewustzijn dat jou niet langer dient om het pad dat je gekozen hebt in gratie te vervolgen.

 

Gebruik de komende 2 weken dus om intens aan het werk te gaan met je nieuwe intenties – je nieuwe pad.

Zo kan de maansverduistering eind januari jou optimaal ondersteunen in loslaten en opruimen.

 

Een paar laatste tips:
  • Wees optimistisch over jouw pad. Welk pad het ook is dat je kiest. Er is geen goed of fout. En vanuit een hoger perspectief gezien bestáán er geen vergissingen.
  • Weet ook dat er oneindige mogelijkheden zijn op aarde. Dat zelfs die wilde droom die jij al zo lang in jezelf meedraagt WAAR kan worden. OOK AL heeft nog nooit iemand anders zoiets gerealiseerd. Er is altijd iemand die de eerste moet zijn. Toch?
  • Stap uit je comfortzone, stop met twijfelen…. met analyseren… met  ja-maar-en… Ga in op de roep van je intuïtie en van je hart. Wat het ook is dat zich aandient en waar jij een ‘YESS’ bij voelt. Hoe anders kan jouw leven die sprankel krijgen waar je zo naar verlangt?

 

JIJ bent de kapitein van jouw levenskoers!!!!! De zee van mogelijkheden ligt open.

Waar vaar JIJ heen?

NOTA: Het is dus wel ook héél belangrijk dat je ACTIE onderneemt. Enkel (dag)dromen terwijl je in de zetel zit gaat jou niet vooruit katapulteren! Voorzie dus ook wat benzine in dat bootje van je 😉

Gelukkig worden we op dit moment extra ondersteund in ACTIE nemen dankzij mars in Ram. Dit geeft die heerlijke vurige ‘push’ vooruit!

HERE WE GO!!!

Dikke knuf,

Veerle

share-fb-1

Weet jij nog niet helemaal zeker HOE je nu optimaal intenties uitzet voor jezelf
en HOE je de beren die je ziet op je pad gratieus aan de kant zwiert?

Ik heb momenteel een kortingsactie lopen op de mini-curus "Manifesteer een hartenwens"

Je betaalt hier tijdelijk slechts 11 euro voor (ipv 33 euro)!!

>